1. Kas dingo? Pinigai.
2. Kaip dingo? ( išsamiai papasakokite ) : Šiandien apie 13:30 min (plius minus) sužinojau kad vyks atranka į PD. Kadangi kažkada mačiau kaip vienas administratorius (jei neklystu Gedas_Tomkus) rašė per visuotini čata kad teises gali nusipirkti pas mechanikus. Žinoma iškart aš jo tada paklausiau kiek ten kainuoja prof teisės. Jis man atsakė kad tiek pat. Tai va, sužinojęs kad bus atranka aš susiradau per „TAB“ vieną mechaniką, kažkoks Marcius_O. Aš jo paklausiau ar parduoda prof teises, jis man pasakė kad parduoda. Tai privažiavęs prie jo nusipirkau teises už 2k (maniau kad bus prof teisės, nes ir jis ir adminas sakė kad už 2k jas parduoda). Parašęs /info pamačiau kad tai yra motociklo teisės. Šeip teises aš išsilaikyčiau pats bet kiek laikausi tas teises. tiek aš gaunu arba crasha arba internetas sudurniuoja ir restartinasi servas... Teisėm išleidau jau apie 10k :/ Tad prašau gal galite uždėti man tas teises arba bent jau gražinti 2k...
3. Foto/Video įrodymai : Jei galite pažiurėkite logus. Laikas maždaug 13:30 ten kaip pirkau tas teises... O ft turiu tik kad pas mane moto teises.
http://www.part.lt/i...0c7f6743284.png