Lrg Nauja Mašinų Sistema - Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Lrg Nauja Mašinų Sistema

New vehicles system

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
27 atsakymai į šią temą

Darius777

Darius777

Diktatorius

• 379 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 11v 5m 27s
  • MiestasApsispręskit rekordininkai :DDD
  • Žaidimo nikas:Darius_Valauskas
Reputacija: 32
Nuostabu!

Būtu puiku jai gerbemąsąs Nostesi suscriptintu šią sistemą, aš apie ją kalbu tik todėl, kad žinau jog jis tikrai turi patirties scriptinime ir sugebės ją suscriptinti 129970-200x300-scuba_diver.jpg. Įdedam į mašinų saloną apsoliučiai visas normalias mašinas, žinoma išskyrus lėktuvus ir traktorius, pirkti mašina būtu galima /m pirkti [ID mašinos] [Spalvaidą] [spalva id2] arba be spalvų. Mašinos salone būtu nematomos tiesiog ateini /m pirkt išmeta visų mašinų ID. Kiekvienas žmogus gelėtu pirkti iki 10 mašinų, bet išspawninti galėtu tiktai vieną vienu metu, kitos būtu despawnintos, jaigu žmogus nenuperka /spos vietos parkavimo, mašina spawninasi nupirktų mašinų aikštėje, jai nuperka tai mašinai nupirktai parkinimo vietą ten galės ją /m get [id iš sąrašo kuris bus pas jus parašius /m list 1-10] Tada pvz: /m get 1, išsispawnina mašina toje vietoje kur priparkavimas nupirktas arba mašinų aikštėje. Despawninti mašina bus galima taipogi tiktais nupirkto parkavimo vietoje /m parkuoti. Privalumai yra tie, kad nebus išspawninta pilna mašinų, nelagins serveriukas nors ir nelagina ir dabar, bet vis mažesnė apkrova. Tai vat reikiamos komandos: /m pirkti [mašinos id salone (mašinos id gali būti tokia pati kaip samp mašinų) ] . /m buypark (sposui nupirkti). /m parkuoti (despawninti mašiną nupirktame parkinge). /m get [id mašinos iš tavo sąrąšo] (Išspavnins mašiną spos vietoje nupirktoje). /m parduoti [Žaidėjo id][mašinosid] [Suma] , žaidėjas gauną ne tą lentelę per kurią galima netyčiom nupirkti paspaudus enter, o gauna užrąšą "Darius_Valauskas jums siūlo parduoti Elegant už 50000, sutinkate ? /m accept /ignore. Lempas įjungti su /m s (/mašinos šviesos) taipat su /m s ir išjungti. Plius galima padaryti, kad tik vipai galėtu pirkti kokius pvs infernus ar nrg kaip alternatyva pirkti vip arba kitaip tai pavadinus - padėti serveriui plėtoti savo veiklą. Galbūt įdiegti šiokia tokią vagimo sistemą, su kuria vagys galėtu netūpai boominti, o vežti priduoti mašina pavogta į supirktuvę. Pvz: mašinų salone perkame spynas jos bus 3 lygių ir vagims reiktu skirtigus laiko tarpus laukt keikvienai nulaužti, nulaužimui reiktu vagimo įrankiu kuriuos stumdytu dealeriai. Vagys pardavę pavogta tacila gautu pinigus, o tą tacila tiesiog despawnintusi, bet kad neišnaudoti sistemos litų buginimui, sąvininkas mašinos prarastu savo visas mašinos modifikacijas, bei jam užkaltu variklis, tiesiog, kad to neabusintu buginimui.

Jaigu norite pafreepostinti ir smokstelt tūpa atsakyma - Preš, ir dabar zajibis sistema vaike. Eikit į šiukšlynas topica, prašom tik rimti atsakymai, bei klaisymai man, atsakysiu į smulkmenas. 

• 0

Mantas_Banevičius

Mantas_Banevičius

Pro Cheat

• 606 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 21d 7v 32m 51s
  • MiestasRadviliškis
Reputacija: 164
Gangsta shit

Dabar labai gerai yra. Prieš.

• 2

Darius777

Darius777

Diktatorius

• 379 Pranešimai
Nuostabu!

Tu netgi jos neišbandęs, ji turi daug minusų, bet manau skripteris priims šį siūlymą. jis daug realistiškesnis.

• 0

Mantas_Banevičius

Mantas_Banevičius

Pro Cheat

• 606 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 21d 7v 32m 51s
  • MiestasRadviliškis
Reputacija: 164
Gangsta shit

Ką tu čia nusišneki nesu išbandęs. Kokių dar minusų, viskas gerai yra. Labai patogi sistemą dabar yra.

• 2

Darius777

Darius777

Diktatorius

• 379 Pranešimai
Nuostabu!

Ką tu čia nusišneki nesu išbandęs. Kokių dar minusų, viskas gerai yra. Labai patogi sistemą dabar yra.

Tiesiog neesi modernių sistemų matęs, todėl taip sakai, vien tik grp 1-2 mašinų sistemikę.

• 0

Matas_Rose

Matas_Rose

Pastovintis už save

• 30 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5v 4m 32s
  • MiestasVilnius, Naujininkai
Reputacija: 0
Neutralus

Dabar yra viskas ok, geriau įdėt pastangų scripteriui ten kur tikrai jų reikia. PRIEŠ

• 0

Darius777

Darius777

Diktatorius

• 379 Pranešimai
Nuostabu!

Dabar yra viskas ok, geriau įdėt pastangų scripteriui ten kur tikrai jų reikia. PRIEŠ

Nėra viskas ok, visu pirmą buginasi mašinos, tune dedasi tik ant id 1 mašinos id2 bus visada juoda ir tune dingsta, plius trejinasi mašinos, daug bugu šioje sistemoje yra aš ja žinau apie 2metus, tai yra seno gm sistema, pradėta rpg beste.

• 0

Micky_Dean

Micky_Dean

Piemenius

• 743 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 14d 2v 10m 50s
  • Žaidimo nikas:Micky_Dean
Reputacija: 252
Intelektualas

Nostesi skriptint mok?

O dėl sistemos, tai manau jog labai sudėtingai gaunas čia viskas. Gal pabandyt ir verta, bet tik jei laiko liks kada tėvui.

• 1

LRG geriausias!

Darius777

Darius777

Diktatorius

• 379 Pranešimai
Nuostabu!

Tai nėra sudėtinga ir turi daug privalumu, aš ją išbandęs populiariausiame pasaulyje anglų role play serveryje, ideali sistema, idealesnės nėra sukurta /NĖRA/. Žinoma nostesis hakeris.

• 0

George_Clooney

George_Clooney

Tvirtas narys

• 213 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 2v 7m 8s
Reputacija: 34
Nuostabu!

Prieš ir dabar viskas gerai.

• 0

Pasiekimai:
Vagos pavaduotojas
Medikų pavaduotojas

Medikų direktorius

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 50d 21v 3m 48s
  • MiestasVILNIUS
Reputacija: 885
Mylimas

Būtu puiku jai gerbemąsąs Nostesi suscriptintu šią sistemą, aš apie ją kalbu tik todėl, kad žinau jog jis tikrai turi patirties scriptinime ir sugebės ją suscriptinti

Man uzteko sito ir toliau nebeskaiciau :DD

P.s Zvengiau kokia valanda :DDDD

• 3

661d9d8c656782454d56ebbe48c32439869.gif

Rikas_Litas

Rikas_Litas

Calm Soul

• 549 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 16d 10m
  • MiestasKaunas
Reputacija: 118
Mėgstamas

Viskas ir taip gerai. Nemanai? Keletas /m komandu iš LM*G lygtais dar kai kaškada buvau užėjes. Prieš.

Apie tą vogimą nelabai patiko :/

• 0

dh0hH8Z.jpg

swx

< ̄`ヽ、       /  ̄ >
 ゝ、  \ /⌒ヽ,ノ    /´
   ゝ、   ( ( ͡◉ ͜> ͡◉) /                                            
     >     ,ノ 
     ∠_,,,/´

Darius777

Darius777

Diktatorius

• 379 Pranešimai
Nuostabu!

Man uzteko sito ir toliau nebeskaiciau :DD

P.s Zvengiau kokia valanda :DDDD

Nematei paveikslėlio naro? Čia bl kaip prikola parašiau šia frazė tipo neriu :D Ir jai rimtai tai moka scriptint jis.

• 0

- Domčiius -

- Domčiius -

Laikas parodys ko esu vertas

• 721 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 20d 7v 54m 8s
  • MiestasDzūkija
  • Žaidimo nikas:Razer_Born
Reputacija: 61
Monstras

nepyk, bet man kažkaip nepatiko ši tavo nauja sistema, gal ir esu nematęs senosios dar, bet šią perskaitęs nusivyliau. Tiesiog nepatiko, nesąmoningai atrodo sugalvota.

• 1

Geriau tegul mane vadina arogantišku, cinišku ir sako kad aš per aukštos nuomonės apie save, nei sėdėsiu su man neįdomiais žmonėmis ir tūpai šypsosiuos.

Darius777

Darius777

Diktatorius

• 379 Pranešimai
Nuostabu!

nepyk, bet man kažkaip nepatiko ši tavo nauja sistema, gal ir esu nematęs senosios dar, bet šią perskaitęs nusivyliau. Tiesiog nepatiko, nesąmoningai atrodo sugalvota.

Na neesi jos matęs, ji tikrai puiki, geriausia, o svarbiausia išsisaugo mašinos tune, realistiška, nepavogs mašinos nes ja despanwninsi kol esi evente nereikės pergyvent dėl sobeiterių, ir daug daugiau pliusų.

• 0

Garry_Sanderson

Garry_Sanderson

Ištikimas narys.

• 2152 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 20v 26m 30s
  • MiestasLietuva, Vilnius.
Reputacija: 82
Mėgstamas

Prieš, daug užtruktų.

• 0

30fa3e2f676c4b847b27db76b9c53744839.png

Grįžęs padaryti projekte tvarką, ir siekti didesnių pareigų.
Sekmės žaidime.

Darius777

Darius777

Diktatorius

• 379 Pranešimai
Nuostabu!

Prieš, daug užtruktų.

Daug užtruktu ? Ką turėjai omny? Scriptinimo darbai daug užtruktu ? Juk tai galima daryti neišjungiant serverio tiesiog kaip update ateičiai, jai išbandytai šią sistemą, ją tikrai nesiskūstai, garantuoju.

• 0

Deividas_Nasaris

Deividas_Nasaris

Ponas Džinglas

• 605 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 5m 36s
Reputacija: 274
Intelektualas

ne as scriptinu o samp_tevas :)

• 0

Paveiksliukas

Mantas_Mafas

Mantas_Mafas

Kažkaip pohui

• 840 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 9d 22v 59m 54s
  • MiestasLos Santos
Reputacija: 76
Monstras

Dabar labai gerai yra. Prieš.

• 0

Darius777

Darius777

Diktatorius

• 379 Pranešimai
Nuostabu!

ne as scriptinu o samp_tevas :)

Tiesiog spėjau ir kaip matai pirmasis sakinys buvo kaip prikolas (nėrimas) lol. 

Ištikro puiki sistema turinti daug pliusų ir nulį minusų. Daug paprasčiau būna.

Jai kas turite klausymų dėl šios sistemos, pm man ir parašysiu visas smulkmenas bei galėsiu parodyti ss su šios sistemos naudojimu.

• 0

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok