Manau LRG startas buvo tikrai sėkmingas, bet tai dar ne viskas! Tikrai šis serveris pasiekė daug dėmesio, bet jame kaip ir bet kuriame yra trūkumų. Norėčiau šioje tėmoje juos ir išdėstyti.
Pirmasis būtų- darbai. Daugelis pastebėjote darbų algas, jos tiesa sakant apsurdiškos... Taip įdėja savininko suprantama- padaryti kuo realesnį žaidimą, bet manau čia jau persistengta. Galėtu į minutę padaryt bent 20lt-70lt., nes dabar grybavimas yra daug pelningesnis darbas nei aukštos profesijos reikalaujantis darbas su direktoriumi tarkim PD. Kalbant apie darbų direktorius, jie perkami, suprantu, kad čia gana gudrus poelgis pelno didinimui, bet yra keli minusai tame. Norint, kad vis daugėtų žaidėjų serveryje, reikia stiprios, patikimos direktorių komandos kuri tvarkytųsi, o ne vaikų kurie nevalgo mokykloje ir taupo pinigus dėl direktoriaus. Išvis manau visiškai nereikalinga ta sistema su direktoriaus pirkimu, net ir blogiausio darbo. Geriau palikti parduodamus klubus, nebūtinai klubas turi būti ten auto fanų ar moto fanų. Gi galima daug ko prigalvoti nusipirkus.
Taipogi noriu pridėti šiek tiek pasiūlymų.
Žvejyba, turbūt visi buvote patenkinti grybavimo sistema(aš buvau), bet žvejybos sistema ganėtinai nuliūdino... Gal ir gražiai padaryta su tais kliovais, bet man norėtųsi žuvų rūšių, meškerių rūšių ir masalų.Tai paidomintu žaidimą. PASTABA: Jei jau,savininke, nori pasididinti pelną ir šis pasiūlymas tau patiks padaryk kokią specialę meškerę kuri kainuotų 100kreditų ir galėtum su ja žvejoti be masalo, valo ir tik brangiausias žuvis! (bet visam laikui). Patikėk manim, žaidėjai pirktu .
Dar keli pasiūlymai.
Nors aš ir nepildau ir manęs nelabai turėtu tai liesti, bet siūlau kuo greičiau išrinkti patikimą admin komandą. Nesakau, kad dabartiniai yra blogi, bet jų vienetai, o žmonėm pagalbos reikia daug. Įsivaizduoju kaip jaučiasi Valitkonis kai online 100, o jis vienas prisijungęs...
Dėl team speak
Prisijungęs į team speak nustebau, nes prižiūrėtojai tikrai jauno amžiaus žmonės, bet nekliūdė tol kol nepamačiau, kad ir proto ne per daugiausiai. Kažkoks Divanas paprašė IP mano, kad galėtu nudosint taip prižiūrėtojai kaip šuniukai ir davė.. Sustiprinkit team speak komandą. Taipogi pastebėjau, kad aktyvus tik pagrindinis kanalas tai siūlau direktoriams savo darbuotojus būti prisijungus team speak, juk patogiau bendrauti.
P.S. nesitikiu, kad pasiūlymai bus priimti, nes rašiau pagal savo nuožiūrą, nežinau gal žaidėjam patinka kaip yra, bet aš manau, kad LRG su tokiais trūkumais žaidėjų kiekis tik smuks kaip ir reputacija.
Tai tiek, ačiū už dėmesį .