Mano Nuomone Serverio Trūkumai - Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Mano Nuomone Serverio Trūkumai

algos direktoriai žvejyba ir dar biški

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
5 atsakymai į šią temą

Manytas_Yakuza

Manytas_Yakuza

Savas

• 113 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 24m 57s
  • MiestasPanevėžys
Reputacija: 25
Nuostabu!

75561908be4df261a2551f825a3b7424988.gif

Manau LRG startas buvo tikrai sėkmingas, bet tai dar ne viskas! Tikrai šis serveris pasiekė daug dėmesio, bet jame kaip ir bet kuriame yra trūkumų. Norėčiau šioje tėmoje juos ir išdėstyti.

Pirmasis būtų- darbai. Daugelis pastebėjote darbų algas, jos tiesa sakant apsurdiškos... Taip įdėja savininko suprantama- padaryti kuo realesnį žaidimą, bet manau čia jau persistengta. Galėtu į minutę padaryt bent 20lt-70lt., nes dabar grybavimas yra daug pelningesnis darbas nei aukštos profesijos reikalaujantis darbas su direktoriumi tarkim PD. Kalbant apie darbų direktorius, jie perkami, suprantu, kad čia gana gudrus poelgis pelno didinimui, bet yra keli minusai tame. Norint, kad vis daugėtų žaidėjų serveryje, reikia stiprios, patikimos direktorių komandos kuri tvarkytųsi, o ne vaikų kurie nevalgo mokykloje ir taupo pinigus dėl direktoriaus. Išvis manau visiškai nereikalinga ta sistema su direktoriaus pirkimu, net ir blogiausio darbo. Geriau palikti parduodamus klubus, nebūtinai klubas turi būti ten auto fanų ar moto fanų. Gi galima daug ko prigalvoti nusipirkus.

Taipogi noriu pridėti šiek tiek pasiūlymų.

Žvejyba, turbūt visi buvote patenkinti grybavimo sistema(aš buvau), bet žvejybos sistema ganėtinai nuliūdino... Gal ir gražiai padaryta su tais kliovais, bet man norėtųsi žuvų rūšių, meškerių rūšių ir masalų.Tai paidomintu žaidimą. PASTABA: Jei jau,savininke, nori pasididinti pelną ir šis pasiūlymas tau patiks padaryk kokią specialę meškerę kuri kainuotų 100kreditų ir galėtum su ja žvejoti be masalo, valo ir tik brangiausias žuvis! (bet visam laikui). Patikėk manim, žaidėjai pirktu ;).

Dar keli pasiūlymai.

Nors aš ir nepildau ir manęs nelabai turėtu tai liesti, bet siūlau kuo greičiau išrinkti patikimą admin komandą. Nesakau, kad dabartiniai yra blogi, bet jų vienetai, o žmonėm pagalbos reikia daug. Įsivaizduoju kaip jaučiasi Valitkonis kai online 100, o jis vienas prisijungęs...

Dėl team speak

Prisijungęs į team speak nustebau, nes prižiūrėtojai tikrai jauno amžiaus žmonės, bet nekliūdė tol kol nepamačiau, kad ir proto ne per daugiausiai. Kažkoks Divanas paprašė IP mano, kad galėtu nudosint taip prižiūrėtojai kaip šuniukai ir davė.. Sustiprinkit team speak komandą. Taipogi pastebėjau, kad aktyvus tik pagrindinis kanalas tai siūlau direktoriams savo darbuotojus būti prisijungus team speak, juk patogiau bendrauti.

P.S. nesitikiu, kad pasiūlymai bus priimti, nes rašiau pagal savo nuožiūrą, nežinau gal žaidėjam patinka kaip yra, bet aš manau, kad LRG su tokiais trūkumais žaidėjų kiekis tik smuks kaip ir reputacija.

Tai tiek, ačiū už dėmesį :).

• 2

6593e47db1e6da48c0fb1cb161d02e59713.jpg

Normis_Svetikas

Normis_Svetikas

Savas

• 112 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 23v 3m 41s
  • MiestasŠiauliai
  • Žaidimo nikas:Normis_Svetikas
Reputacija: 10
Gerai gerai

Su uždirbamais pinigais iš darbo viskas gerai, kaip tik įdomiau, yra kažkoks tikslas taupyti. Ir realybėje, taip pat uždirbi, čia gi lietuviškas serveris, lietuvoje taip pat esame vargšai, niekas nedidina atlyginimu, aš vos ant cigarečių pakelio sukaupiu pinigus, o tu nori kad serveryje duotu po 70Lt, tai čia po puses metų visi bus vėl milijonieriai. Mano manymu čia viskas gerai.

• 0

stats.php?id=1218&img=0

Counter-Strike 1.6 Download -> http://counter-strik...oad.siauliu.lt/
Counter-Strike 1.6 Serveris -> cs.siauliu.lt:27015

Manytas_Yakuza

Manytas_Yakuza

Savas

• 113 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 24m 57s
  • MiestasPanevėžys
Reputacija: 25
Nuostabu!

Su uždirbamais pinigais iš darbo viskas gerai, kaip tik įdomiau, yra kažkoks tikslas taupyti. Ir realybėje, taip pat uždirbi, čia gi lietuviškas serveris, lietuvoje taip pat esame vargšai, niekas nedidina atlyginimu, aš vos ant cigarečių pakelio sukaupiu pinigus, o tu nori kad serveryje duotu po 70Lt, tai čia po puses metų visi bus vėl milijonieriai. Mano manymu čia viskas gerai.

Supranti niekada negyvensi dviejų realių gyvenimų, vis dėl to reikia pripažinti, kad čia žaidimas. Jei jau už darbą gaunama porą litų tai gybavimas, žvejojimas dar turi būti mažiau.

Ir be tokio dalyko serveris lenktu kitus ;).

• 0

6593e47db1e6da48c0fb1cb161d02e59713.jpg

Garry_Sanderson

Garry_Sanderson

Ištikimas narys.

• 2152 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 20v 26m 30s
  • MiestasLietuva, Vilnius.
Reputacija: 82
Mėgstamas

Puikiai viskas padaryta..

• 0

30fa3e2f676c4b847b27db76b9c53744839.png

Grįžęs padaryti projekte tvarką, ir siekti didesnių pareigų.
Sekmės žaidime.

Karolis_Hadukas

Karolis_Hadukas

Pastumdėlis

• 26 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 20v 21m 17s
  • MiestasKaunas.
  • Žaidimo nikas:Karolis_Hadukas
Reputacija: 1
Neutralus

Puikiai viskas padaryta..

Tau gal ir jo yra kai kur bugų labai nervina dar užknisa kaip paskutinisu LT prarandi nes, neišlaikiai teorijos ir taip mažai pinigu duoda jau galėų ateini į serveri ir gauni 10K ir laisvai išsilaikai teorija bei kt

• 0

Compo hitas:

Deividas_Nasaris

Deividas_Nasaris

Ponas Džinglas

• 605 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 5m 36s
Reputacija: 274
Intelektualas

perskaiciau tiesiog turiu klausima argi nera idomu zaist, visi sitie sunkumai tik suteikia idomumo ar gi ne? tik idomiau zaisti tik :) http://lrg.lt/proga <- sitoj temoj surasyta viskas pllaciau jei norit uzmeskit aki ir update 2 bus savaites pabaigoj kokie bus busimi update gali pasksaityt duotam linke :)

• 0

Paveiksliukas

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: algos, direktoriai, žvejyba, ir dar biški

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok