Laba. Ar mūsų tarpe yra žmonių užsiemančių gatvės gimnastika (street-workoutu)?
Pasigirkit kokius elementus padarot, kokia turi bazę, taip pat pridurkit iš kokio miesto ęsat, galbūt kadanors padarysim bendrą treniruotę.
Uo, pagaliau atsirado sportcmenų
Pats savo parašysi irgi gal ką nors?
Bazė :
Prisitraukimai - 20
Musle up - 3.
Lygiagretės - 13 (neina man jos)
Tiesių kojų pakėlimai - 5.
Elementai :
Vilkas, Oficierius, Kėdutė, Back Lever (2s), Meška.
Dabar mokinuosi Front Lever.
P.s. Miestas - Raseiniai.
Nu aš ankščiau dažnokai su draugais prie turnykų nueidavau ir kimarindavom parom ten, bet realiai aš žiuriu jūs daugiau pavadinimus mokat nei kažka kita Moku meska ar tai vilka nzn kuris kuris bet girdetas pavadinimas kcr kai kabi aukstyn kojom ir subine an turniko trauki Tada persimetu, bet tiesa sakant dabar sunkiai ne tiesiai dviem galima sakyt pirma viena pato kita nzn kaip jus sita vadinat Prisitraukiu dabar gan graudziai vos 13 kart isperdziu :DD bet kolkas manau neblogai su ~110kg o kokiu 15m ar 16 esu pavares link 30 nesiubaves normalius kiek pamenu 26-27 buvo, su lygegretem niekada nebendravau tai jos man ir neeina, o seip prie temos noreciau pamatyt vietas kur sportuojat siuo metu, labai idomu jusu salygos, nes kai buvau lt buvo nekazka bet vietu irgi yra geru, o dabar tai nzn idiali vieta pas mane :
Opa, gerą temą sukūrėt Prikeliu temą, nes negali tokios temos būti apdulkėjusios
Bazė:
25prisitraukimai, ištiestom rankom.
35lygiagretės, žiauriai šitų nemėgstu, daug neišeina padaryti
Chin up'ai 27, niekad tokių nedarau.
Atsispaudimų 65 buvo čia prieš mėnesį maždaug.
Tiesių kojų pakėlimai prie turnyko - 16, žiaurūs šiti man kažkokie.
Elementai:
Carskij vihod - ne caras, prisitrauki narintom rankom, užmeti vieną alkūnę ant turniko, antrą, ir atsisėdi.
Rankšluostis paprastas, narintom.
Muscle Up buvo 14(su bangom) Švarūs, be siūbavimo, kojų lenkimo, gal 10 išeitų, nebandžiau niekad, bet 7kaip per sviestą lenda.
Front lever ant skersinio gal 10sec, ant plokščio pagrindo truputį daugiau.
Backo nihu** nemoku :\
Advanced tuck planche, ilgai jau nebesimokau planche, nes riešą pasitempiau, gija gal 4mėn, pirmai per skausmus variau, dabar atrodo nieko nedarau beveik, kas laužo riešą, vis tiek nepagija ;D
Oap su dešine - 2 ( be peties prilietimo į skersinį, pilnai ištiesta ranka, dar 2 iki kaktos prisitraukiu tiktais.)
Oap su kaire - apskritas nulis, nepatogu kažkaip.
Oac su dešine - 1( nepatogu kažkaip irgi)
Pistol squats su kiek viena po 16. ( čia nežinau, kaip pavadinsit šitą, ar elementas ar bazė aš labiau prie elemento dedu)
Bent legs bent arms planche. Čia tą, krokodilą neįrėmus alkūnių į pilvą.
Tie visi krabai hujai, toliau nebepamenu jau net ;D
dar lėtą voverę.
l-sit buvo prieš du gal mėnesius, 33sec, dabar turėčiau ilgiau.
Nu krč, per vasarą nesiilsėjau, progresuoju 8mėn, per tą laiką žiemos viną mėnesį ilsėjausis. Pradėjau nuo 4prisitraukimų, dipo nepadarydavau
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)