Lrg Šeima - Kas Tai? - Viskas kas jau įvykę - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Lrg Šeima - Kas Tai?

šeima

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
26 atsakymai į šią temą

Samp_Tevas

Samp_Tevas

Forumo dvasia

• 2799 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 17v 34m 49s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

Ką galima vadinti LRG Šeima? Be kokių nick'ų Jūsų manymų LRG nebūtų LRG, be kokių žmonių projektas nebūtų toks koks yra dabar? Prisiminkime ir tuos visus buvusius žmones, kurie giliai yra įsirėžę visų fanų atmintyje, prisiminkime visus, kurie siekė, kad LRG išliktu!

Siūlykite savo variantus temoje, maloniai laukiame jų!

Ačiū Jums!

NEPERSKAITEI APIE NAUJUOSIUS LRG ATNAUJINIMUS IR NEŽINAI KADA NAUJASIS STARTAS?

EIK ČIA: http://lrg.lt/proga

• 4

Paveiksliukas

KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!

Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!

Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!

Deividas_Nasaris

Deividas_Nasaris

Ponas Džinglas

• 605 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 5m 36s
Reputacija: 274
Intelektualas

As prisimenu dar iš 2009 metų žmones:
Justas_Bond -carleone gaujos direktoriaus pavaduotojas velniai žino kur jis dabar

Lukas_Burns carleones gaujos direktorius taip pat dingo nuo 2009

Šiaip labai daug žmonių prisimenu anuos nes 2009 lošiau carleones gaujoj :D per youtuba galima rasti dar senajį lrg prezidentą lari:

Ir šiaip vientelis youtubas išsaugojo kažka iš šio puslapio bendruomenės ar čia liko dar senų žmonių? Manau taip rodos Mindaugas_Gilze yra grynakraujis :D

• 1

Paveiksliukas

Deftas

Deftas

Legenda

• 3386 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 77d 13v 18m 44s
  • MiestasKybartai
  • Žaidimo nikas:Deft_Deivis
Reputacija: 461
Mylimas

LRG.LT serverį lošiu galima sakyti nuo 2010m, ir tuo nesigailiu, o šeip ką žinau iš senų laikų pvz Vin_Diesel (Ne aš o čia kitas toks čiuvelis buvo as tik jo niką pavogiau :D iš Deft_Deivis) Edvinas_Ramanas, ir dar daug kitų žmonių nepradėsiu vardint nes vardinsiu ir vardinsiu. :D

• 0

02e427a29c5686d3353ed2dffff41081905.gif

<3 Fast & Furious <3

Tomas_Lightas

Tomas_Lightas

Klaviatūros meistras

• 455 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 8d 15v 51m 44s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 19
Gerai gerai
Geriausias serverio žmogus kaip žinom yra p. Zigmantas, kuris tikrai daug ką daro dėl serverio, bet prisidėjo ir Nostesi, tai manau šie 2 žmonės
  • 0

LRG.LT Serverio administratorius nuo 2013.06.07 iki ****.**.**

VI Karo Akademija direktorius nuo 2013.06.07 iki ****.**.**

Paveiksliukas

Paveiksliukas

ฅ Morčius ฅ

ฅ Morčius ฅ

Klubų prižiūrėtojas

• 3426 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 55d 20v 49m 47s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Martis_Martini
Reputacija: 687
Mylimas

Hank_Moody - Griežčiausias Administratorius kokį buvau sutikęs.

Armis_Zyle - Smagu su juo pakariaut bei padraugaut.

Gedas_Tomkus - no comment...

Mantas_Felpsas - Legendary.

Čia pagr. žmonės, kurie man įsiminė iš senų gerų laikų.

Na, o jei apie šį projektą tai:

Samp_Tėvas bei Raimis_R. Be jų nebūtų tokio projekto - I think.

• 0

tumblr_n966qd1knM1stli1mo4_500.gif

Malossi

Malossi

Godfather

• 1351 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 6v 51m 11s
  • MiestasNew York
  • Žaidimo nikas:Neo_Gigantas
Reputacija: 45
Monstras

Asmeniškai aš sutinku su Tomo nuomone, nes prie jūsų projekto prisijungiau tik 2012 m., tad labai daug ko nežinau ;/.

• 0

funny-gifs-yep-toes-are-still-there.gif

Kam nesunku paspauskit šias nuorodas - http://lrg.lt/index.php?id=101

http://www.lrg.lt/in...te=Neo_Gigantas

Thank you.

stats.php?id=101&img=0

stats.php?id=101&img=2

Micky_Dean

Micky_Dean

Piemenius

• 743 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 14d 2v 10m 50s
  • Žaidimo nikas:Micky_Dean
Reputacija: 252
Intelektualas

Beciukas_Krenas(Serverio prezidentas), Mantas_Felpsas, Fligster_Jurevicius, Skirma_Extazy, Rytis_Rytauskas, Vin_Diesel, Justas_Bond(Carleone vaduks), Paulius_Kybai(Neklaužada)Ernis_Nod(Tvarkdarys didis). Čia iš tų senesnių, kurie dar prilaikė paneles(sistemos) ankstesniame serveryje ir taipogi uždirbo superadmin'o statusus. Tai čia jie iš SF ar LRG net nežinau.

O iš čia dabar esančių su Mumis prisidėtų dar Gintare, Artis, daugiau net nežinau išties ką ir paminėt. Bet kadangi reikia dabartinės LRG šeimos, tai visi senųjų žaidėjų siūlymai, manau netinka čia visiškai.

• 2

LRG geriausias!

NoFear

NoFear

Pastumdėlis

• 23 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 12v 22m 5s
  • Žaidimo nikas:Lukas_Vegas
Reputacija: 3
Neutralus

LRG nebūtų aplamai įvykęs be dviejų žmonių kuriuos atsimena gal tik keletas. Montis ir Vinas. Tie kurie ir sukūrė ir užvedė pirmąjį LRG ant kelio, tada vėliau tik atsirado .LT projektas pats. Todėl reiktų dėkot jiems. Tomas Uknevičius - nick'as iškarto šovė į galvą jog veteranas, ir kad daugiau neatsimenu. ;D Done deal...

Apvalus...

• 1

Paveiksliukas

Ciuvas.

Ciuvas.

Isgivenes abu pasaulinius karus.

• 1565 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 4v 32m 59s
Reputacija: 211
Gangsta shit

Ahh , aš čia lošiu ne taip ir ilgai nuo 2011 vasario (Berots) , ir sutikau daug žmonių kurie man padėjo , nepadėjo , bet tie kuriuos įsiminu geriausiai buvo tai aišku važgis , Gintarė , kai kurie tomkai kurie man pridarė ir gero ir blogo (su jais ilgai pykomes ir visko buvo ir karų ir visko :D(Konkrečiai būtų Gedas_Tomkus)) Hank_Mody , su juo bendraut neteko , bet matėsi griežtas , ir geras žmogus . Yra dar daug veidų kurie manau tikrai galėtų įsitekt į šį sąrašą , oi blt Aistę pamiršau ... Nu Aistė dar , nes laikraščiui daug paaukojus , kaip sakaiu sąrašas galėtų būti ilginamas ir ilginamas , bet nenoriu čia rašyt jūrų taigi apsiribosiu keliais sakiniais.

• 2

Deiwis_Lotus

Deiwis_Lotus

Klaviatūros meistras

• 452 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 74d 9v 11m 51s
Reputacija: 150
Mėgstamas

Sumasčiau ir aš pridėti čia savo komentarą :D

Taigi, aš prisijungiau prie LRG kaip ir jau mažai belikusių senukų čia t.y. 2009 , tiesa nemanau, jog tai galima pavadinti prisijungimu, kadangi atėjau į serverį visai ne laiku, prieš pat nulūžtant, tačiau faktas yra tas, kad ir aš jau tada buvau čia, serverio dalimi. :) Po nulūžimo aš labai laukiau, kol serveris vėl grįš, tačiau nebe sulaukiau. Vienu žodžiu grįžau čia 2011 metais ir taip pogi sulaukiau tokio pat likimo, kaip ir neseniai įvykęs, dingsta žmonės... ^^ Tiesa, šį kart jau žaidžiau ilgai, praktiškai nolife... Tiesiog dabar norėčiau prisiminti žmonių nick'us, su kuriais tą syk sutariau, praleidau daug laiko ar tiesiog labai padėjo situacijose, kaip Admin...

Tiesa, žaidėjai supranta LRG šeimą skirtingai, kiek vienam ta šeima yra vis kiti žmonės, tad aš parašiau kas mano nuomonę tai galėtų būt. Čia surašiau iš visų laikų, kiek esu čia žaidęs.

Rafael_Nadal                                                        

Wiz_Khalifa                                                                  

Mindaugas_Gass                                                                                    
Tadas_Malosi
Lukas_Tiesto
Wilas_Nork
Broliai Brazzers 

Ko gero viso žaidimo bendražygis su kuriuo buvo žaisti įdomiausia, tai būtų: Edvinas_Ramanas
ir žinoma manau reiktų paminėti draugę, bendražygę, kuria sutikau ne taip jau seniai.
Tai kas be ko Deja_Vijoklyte kuria čia pažįstate visi  :)

Žinoma, jog be LRG nebūtų mūsų, o be gerb. ZIgmanto ir Nostesi nebūtų LRG. Tad kaip bebūtų turbūt šitie du ir bus geriausi serverio žmonės ar kaip čia kitaip išsireiškus.  

P.s. Visų nesurašiau, nes nelabai dabar nick'us pamenu :D

• 0

Raudonojo kryžiaus direktorius - dėl darbo kreipkitės į PM!

Moderatorius serveryje - dėl pagalbos žaidime irgi į PM!

Paveiksliukas

Paveiksliukas

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 50d 21v 3m 48s
  • MiestasVILNIUS
Reputacija: 885
Mylimas

LRG nebutu LRG be aisku pradininku ir kitu savininku cia pirmiausia, antras dalykas tai be supistai geru ir tuo paciu supistai blogu skripteriu, jei ne jie LRG nebutu LRG... :D

• 3

661d9d8c656782454d56ebbe48c32439869.gif

Eimis_Jopapa

Eimis_Jopapa

Forumo pažiba

• 1083 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 8d 1v 41m 2s
  • MiestasKaunas, Žaliakalniova
  • Žaidimo nikas:Eimis_Jopapa
Reputacija: 30
Nuostabu!

LRG žaidžiu gana neseniai, tai nuo 2012 metų Rugsėjo. Galiu pasakyti, kad man labiausiai įstrigo bananų gauja, kurioje buvo: Vind_Diesel, Renaldas_Nelo, Valdas_Sakalauskas, Auris_Hunday, Rok_Miik, Alfa_Revoliution, Woody_Allen ir kiti

• 1

stats.php?id=39&img=0stats.php?id=39&img=27f335f5e1a2266c5f922f8672efad453228.jpg

Aistė

Aistė

Priklausomas nuo forumo

• 712 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 26d 4v 10m 12s
  • MiestasNaujoji Akmenė
Reputacija: 513
Mylimas

O aš įsitraukiau į šį projektą gal 2010-taisiais, kas labiausiai įsiminė, tai Matas_Venckus, Gintarė_Žilionytė, Živilė_Lumos, Armani_Human ir beabejo Mantas_Felpsas, šiek tiek vėleliau - Hank_Moody. O dabartinė šeima, su kuria gana gerai sutariu ir, kuriuos palaikau puikiais žmonėmis, tai Gintarė_Žilionytė, Kendrick_Barlow, Tadys_Puškinas, Edvinukas_Čiuvas, Neo_Gigantas, Artis_Judo, Poke_Monas, Justas_Važgauskas, Auris_Pwn, Martini ir kiti, sunku visus atsiminti :ss

• 3

B2WhvPC.jpg

AM to AG

SvečiasPaulius_Domanis_

SvečiasPaulius_Domanis_

Daug buvo senos geros hebros kaip, Augis_Gerlinis buvęs mechaniku direktorius neužmirštama kova prisiminus taksi vs mechanikai net gaujos neatislaikydavo :D Igis_Ronaldo geriausias tų laikų taksi įmonės direktorius, Vika_Guillo kuri paskolino 500'000lt ir iki šios dienos esu skolingas :D Infuso_Guillo ir dar daug kitų.

• 0

Grisha_Code

Grisha_Code

Isijautęs

• 98 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 10v 55m 47s
Reputacija: 1
Neutralus

o Ble daug snukių :DDD 

Prisimenu lossantos laikus :D Code ir visus kitus ;)

• 0

Mapperis

70ccd135f3412ce5d9f0832218aecfd7390.png

Haris_Hlz

Haris_Hlz

Godzilla.

• 1735 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 44d 19v 18m 46s
  • MiestasMarijampolė
Reputacija: 155
Mėgstamas

Labiausia patiko kaip vadovavo šiek tiek Hank_Mody. Aišku ir Mantas_Felpsas

• 0

SvečiasVazGis_

SvečiasVazGis_

Mantas_Felpsas, Hank_Moody, Gedas_Tomkus, Aivaras_Kavenskas, Aivaras_Clinsas, Džiugas_Henry, Aistė_Gričiūtė, Gintariukas Žilionis ir t.t. Žaidžius nuo 2009 liepos vidurio ir tikrai sunku visus prisimint :)

• 0

Andrius_Valitkonis

Andrius_Valitkonis

Diktatorius

• 351 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 10d 19v 35m
Reputacija: 117
Mėgstamas

Mantas_Felpsas tai legendu legenda, o kiti daugmaz apyligus.

• 0

Turnyras kurio niekas nebepakartos.
http://forumas.lrg.l...t-man-stndaing/

Eilėraštis apie Arrel_Grant:

"DDosinu aš gan dažnai, nes man patinka tai labai.Anglijoj aš gyvenu, pasislėpęs nuo visų.Jei nesislėpsiu aš dažnai, gausiu pliuchą amžinai." - by A.V.

ixeee

ixeee

alive

• 484 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 5v 44m 38s
  • MiestasKaunas
Reputacija: 141
Mėgstamas

Aš tai man atrodo galvoju kad čia išvis nebutu to serverio jeigu nebūtu visu tų korišu Adolfas_Bosas, Aivaras_Clinsas, Dziugas_Henry, Justas_Važgauskas, Aivaras_Kavenskas, nu krč visi šitie. Visi tie gražiausi serverio :*

• 1

giphy.gif

Deftas

Deftas

Legenda

• 3386 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 77d 13v 18m 44s
  • MiestasKybartai
  • Žaidimo nikas:Deft_Deivis
Reputacija: 461
Mylimas

Na sugalvojau dar pridurti ir išvardinti žmones kurie labiausiai įstrigę iš senų laikų kaip atėjau žaisti tai aišku pradėsim nuo labai geros buvusios Administracijos

Rafael_Nadal

Algirdas_Dumskis

Airidas_James

Wes_Westbrok ar koks ten :D

Buves Vin_Diesel, (Pavogiau jo niką :D )

Žinoma kas be ko puikus sąvininkas gerb. Samp_Tėvas

Gintare_Barucheal

Sigitas_Nesvarbu a.k.a Johnny_Deep

Paulius_Domanis

o toliau visi kiti geri žmones kuriuos gerai dar prisimenu ir teke bendrauti

Vilas_Nork 

Don_Žora

Valdas_Pucinas lyg ir žaidiai tada

Kristupas_Warning

Xju_Jurdis Per šitą Čiūva pradėjau žaist LRG jei ne jis tai net nebūčiau čia buves įkalbėjo ateit ;D

Manvis_Staneika

Virma_Sankaba

Mindaugas_Gass

Matas_Vila

Edvinas_Ramanas

Gytis_Xavi

Marius_Oops

Lukas_Tiesto

Karolis_Domanis

Wiz_Khalifa

Atsiprasau ko nepaminėjau kitų nelabai atsimenu žodžiu, su šitais žmonėm yra tikrai daug teke bendraut ir čia yra visi tie kurie man įstrige

• 1

02e427a29c5686d3353ed2dffff41081905.gif

<3 Fast & Furious <3

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok