Change

NAUJA ARAS BAZĖ, LIFTAS, /INTCAR - 2013.04.15
Autorius
Samp_Tevas
, Apr 15 2013 00:22 AM
15 April 2013 - 00:22 AM
GM ATNAUJINIMAI
Atnaujinimai kurie jau įkelti į serverį.
1
Permapinta San-Fierro mieste ARAS bazė. Įkelta prieš kelias dienas, manau jau susidarėte nuomonę apie ją.
2
Los-Santos mieste įkeltas į didelį stiklinį pastatą liftas. Čia planuojama įdėti visus serveryje esančius pardavimų picupus. Kituose aukštuose planuojama kurti darbų su direktoriais ofisus. Jį rasite parašę /GPS > Darbu Ofisai.
3
SF bulių kautynių ir BMX darbo motocikliukai neišsilaikydavo interjeruose. Padaryta komanda /INTCAR, - su ja bus galima ištrinti ir vėl sukurti šiuos automobilius interjeruose.
4
Staigmena /JP megejams. : D Neaiškinsiu kaip veikia, pažiūrėsiu ar suprasite.
5
/TECHNIKINE galėsite sužinoti ne tik iki kada galios technikinė, bet ir kiek kartų buvo sudaužytas automobilis.
6
Kariuomenei buvo padidintas pelnas, kadangi jie daug naudoja ginklų ir nespėja tiek surinkti pelno.
PLANUOJAMI GM ATNAUJINIMAI
Atnaujinimai kurie greičiausiu metus bus pradėti skriptinti.
Prašome išsakyti savo nuomones.
Pagarbiai, Samp_Tevas
Atnaujinimai kurie jau įkelti į serverį.
1
Permapinta San-Fierro mieste ARAS bazė. Įkelta prieš kelias dienas, manau jau susidarėte nuomonę apie ją.
2
Los-Santos mieste įkeltas į didelį stiklinį pastatą liftas. Čia planuojama įdėti visus serveryje esančius pardavimų picupus. Kituose aukštuose planuojama kurti darbų su direktoriais ofisus. Jį rasite parašę /GPS > Darbu Ofisai.
3
SF bulių kautynių ir BMX darbo motocikliukai neišsilaikydavo interjeruose. Padaryta komanda /INTCAR, - su ja bus galima ištrinti ir vėl sukurti šiuos automobilius interjeruose.
4
Staigmena /JP megejams. : D Neaiškinsiu kaip veikia, pažiūrėsiu ar suprasite.
5
/TECHNIKINE galėsite sužinoti ne tik iki kada galios technikinė, bet ir kiek kartų buvo sudaužytas automobilis.
6
Kariuomenei buvo padidintas pelnas, kadangi jie daug naudoja ginklų ir nespėja tiek surinkti pelno.
PLANUOJAMI GM ATNAUJINIMAI
Atnaujinimai kurie greičiausiu metus bus pradėti skriptinti.
Prašome išsakyti savo nuomones.
Pagarbiai, Samp_Tevas
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
15 April 2013 - 01:36 AM
Šaunus atnaujinimai, labai gerai kad įdėjot naują Aras bazę, dabar daug kartu gražesnė ir patogesnė negu buvo.
Manau geriau būtų įdėt ta tecnikinę į /info, kadangi nemanau kad kas nors kada rašo ta tecnikinės komandą, net aš kiek laiko jau pražaidęs serveryje, aš nei karto neesu parašęs ta komandą.
Manau geriau būtų įdėt ta tecnikinę į /info, kadangi nemanau kad kas nors kada rašo ta tecnikinės komandą, net aš kiek laiko jau pražaidęs serveryje, aš nei karto neesu parašęs ta komandą.
- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : )
15 April 2013 - 09:37 AM
Šaunu esu girdėjas iš brolio apie šitą darbą ir tikrai manau pagyvins serveris šis mapp darbas

15 April 2013 - 12:28 PM
Šiaip viskas puiku, bet kokia nauda iš to office? Reikės patiems sumappint darbo office ar ne?
Serverio super administratorius: 2014-05-08 iki 2014-05-30
Serverio moderatorius: 2018-01-02 iki 2018-01-07
Serverio administratorius: 2018-01-07 iki 2018-02-02
Serverio super administratorius: 2018-02-02 iki 2018-02-25
Serverio DPKT: 2018-02-25 iki xxxx-xx-xx
15 April 2013 - 17:46 PM
Neblogi atnaujinimai, visų dar nespėjau išbandyti, bet greitu metu išbandysiu. Aš irgi sakau, kad būtų geriau perkelti tą /technikinę į /info, o policininkams tik palikti.
Kam nesunku paspauskit šias nuorodas - http://lrg.lt/index.php?id=101
http://www.lrg.lt/in...te=Neo_Gigantas
Thank you.
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok