Didesne Ideja... Su Kazkiek Mazesnem. - Samp serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Didesne Ideja... Su Kazkiek Mazesnem.

idejos furistai

  • Please log in to reply
Jokių atsakymų į šią temą

#1
TheGamer

TheGamer

    Tikras LRG'ietis

  • 2724 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 57d 12v 7m 33s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Algirdas_Gamer
Reputacija: 845
Mylimas

1. Ideti dangoraizio evento masinas (extreme club voodoo tinka manau). Nuosavas pagailet, kad butu smagiau ir nereiketu is toliau vaziuoti nelaimei atsitikus. Turiu 8 (4 is abieju pusiu netoli /liftas pickup'o.
 

Bei ideti bent 4 dviracius prie vairavimo mokyklos po stogeliu, nes kol pravaziavimus atlieki - dviratis dingsta, kartais ir pavogia (si dalis: Edga_Prada ideja).

 

Pozicijas turiu, galiu persiusti.

 

------------

 

2. Padaryti, kad buliu kautynese (Monstru ir Masinu) respawnintu salia, o ne ligonineje.

 

Padaryti kaip extreme klubo eventa ir galiotu tos pacios taisykles kaip ir kulkasvydy - atspawninami su heal, jei islipa ir dauzomas masinu, leistu iki dugno sudauzyti bei spawnintu netoli ar net ismestu is arenos prie iejimo i arena.

 

------------

 

3. Sukurti TOP sarasus?

 

Kadangi LRG paneles nebera, tai ir top'ai dingo - budavo smagu pasiziureti.

Kol kas sie topai i galva sove: prazaistu valandu; banke ir rankoj pinigu suma; XP; sporto sales XP, zuvys, rida ant nuosavu masinu.

 

Turit pasiulymus, rasykit komentaruose.

 

------------

 

4. Su ta mintim, ideja ideti dienos TOP. 

 

Dienos TOP 5: laikas prazaistas, ridos pravaziuota, algos sukaupta (/info alga), zuvu suzvejota (papildykit, jei kyla ideju.

Prizas nedidelis: 3000-5000 uz pirma vieta, ir mazeja sulyg zemesne laimeta pozicija. TOP1 ir TOP2 gal galetu gauti uzrasa virs nick'o - dienos TOPAS/TOP2, dienai ar dviem. Bus bent del ko zaisti. :D

 

------------

 

5. Grazinti degalines pastata salia malkines. :/ Niuriai atrodo.... https://imgur.com/a/QzwAZ53

 

------------

 

6. Grazinti Tualeto Simpfoniju garsus. Visgi turime dienos misija sugroti bethovena issitustinant, butu smagu isgirsti jas vel. Jei imanoma aisku. Kiek suprantu failai nebeturi is kur streaminti.

 

------------

 

7. Padaryt SKIN parduotuve uz kreditus, kur galime ivesti skin ID, tuo paciu pranesti, kad galima paziureti sarasa samp wiki. Bei perziureti ar nera skyliu numeriuose bei ar galima juos uzsideti. LRG paneles irgi neber, o skina grazesni uzsideti norisi.

 

Galiu perfiltruoti, kad neleistu pasirinkti invalid ID, kadangi sarasas turi skyles (nuo-iki neveiks.. pvz 74id neegzistuoja), bei per darbu aprangas praeiti. Mestu tuo metu klaida, kad negalima deveti sios aprangos kaip AMOGUS. ye. anyways.

 

https://team.sa-mp.com/wiki/Skins_All.html

 

-----------

 

8. Nesant MECHANIKAMS, leistu altikti tech apziura privaziavus prie /cremont su nuosava masina - /pirktitech ar ta pacia mechaniku komanda technikinei suteikti. Nezinau ar i SF reiktu siusti, bet variantas CIA - privaziavus su nuosava masina, parasyti komanda ir turime technikine del ko mentai negales bausti.

 

----------

 

9. Nesant su spalva adminam, leistu teisesaugai rakinti adminus? Taip pat ir /pzu leistu visus nepriklausomai ar auksciau nuo super admin rango. Nebent agentas007 uzdetas jau uzdraustu AUKSTESNIUS stebeti. Menkas naudingumas, bet buvo situaciju kada tai galejo buti patogu. Ar tiesiog sukurti kazkoki leidimu nustatymus adminams sukurti.

Nerimta ideja, del patogumo.

 

----------

 

10. Na.. ir tikriausiai daugiausiai laiko uzimanti dalis is sio saraso - problemos isprendimas del visu kitu priekabu furistu bazeje.

Siuo metu turime medziu priekaba. Pakrovimas - iskvrovimas: taskas a i taska b. Variacijos nera, pelningumas... ant euro ar dvieju laiko atzvilgiu. Taigi mano ideja, (tikiuos gerai paaiskinsiu):

 

Yra pasikrovimno taskas - tas kaimelyje. Yra 7 iskrovimo taskai, kur juos reikia nuvezti - jie yra skirtinguose mapo dalyse.
Ideja tokia: SERVERIS parenka 1 is 7 tasku, kur sekantys 5-10 medzio kroviniu keliaus. Kai jie nuvezti, neleis vezti medzio ateinancias 30min-60min.
Siuo metu zaidejas uzdirba iki 1500eur su degalais - uzdarbis + bonusas uz atstuma.
Su medziais galetu uzdirbti 2000eur (arba 1500eur i rankas, 500eur i pelna ar pns), nepriklausomai nuo atstumo. Isivaizduokim, kad tai specifinis kompaniju uzsakymas.
Degalai lieka kaip standartas, medziai specialus.
 
Leidziamas isvezimu skaicius sumazeja sulyg pasikrovimu, ne pristatymu, tad jei vienas furistas susimove, kencia furistai.
Serveriui nereikia atnaujinti tasko, kol nebus pristatyti visi kroviniai (neapsunksim serveri taimeriais).
 
Su ta mintim, turiu medziu iskrovimo taskus jau parinkes, koordinates yra. Mapas cia (raudonas pakrovimas, zalias iskrovimas): https://imgur.com/a/N7Q41RU
Orientacija taskam - vienas per miesta / miesteli (ne visus) ir pelningumas. 1/7 tasku leis greitai uzdirbti, kiti tuo tarpu truputi uzims laiko nuvezti.
 
PAPILDYMAS. Jeigu si ideja igyvendinama, siulau panaudoti siai idejai ir kitas priekabas.
Serveris parinks viena is siuntiniu bei vezti jas i atitinkamas vietas :
  • mediena ir metalo medziagas (priekaba su issikisimu)
  • produkcija (paprasta priekaba)
  • dengimo medžiagas (zvyro. smelio, akmenu priekaba)
Taip manau bus ispresta ivairumo problema, priekabu ivairoves neisnaudojimas bazeje bei furistu pelnas (nezinau kaip jis veikia :D)
Turiu tik medienos taskus, taciau kitom priekabom irgi galiu atrinkti.
 
Manau cia viena is paprastesniu ideju kaip isnaudoti priekabas. Zinoma naudingumas serveriui is to nera, bet sujungti veliau su bizniais ir darbais manau nebus problema, jeigu atsiras zaidzianciu zaideju ir suteiks priezasti isveziojimams.
 
EDIT: Pamirsau pamineti, jog zaidejas turi tureti pakankamai pinigu, kad galetu max pasikraut - nereiketu vesti tonu ar kubu pasikrovimo skaiciaus. Uzlipa ant pickup'o ir pakrauna.
Arba vietoj minetu "5-10 krovimu" padaryti kieki tonomis ar kubais. Bet cia jau butu nelabai patogu, nes zmones smaikstuoliai :D
 
~~ Peace ~~

Šį pranešimą redagavo TheGamer: 19 June 2022 - 20:03 PM

  • 2

=============================================================================================================

 

088948b92769661658a5f4cae1a67445e8c2185a

=============================================================================================================






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: idejos, furistai

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok