Anketa Į " Vi - Geras Faras " Direktoriaus Postą - Anketos į direktorius - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į " Vi - Geras Faras " Direktoriaus Postą

dpkt

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
12 atsakymai į šią temą

#1
*Stan*

*Stan*

    Forumo pažiba

  • 1090 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 21d 13v 9m 34s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Povilas_Stan
Reputacija: 197
Gangsta shit

Anketa į " VI - Geras Faras " Direktoriaus postą

 

- Norėdami tapti VI - Geras Faras direktoriumi jūs privalote būti susipažinę su Direktorių / Pavaduotojų taisyklėmis kurios randasi štai čia , turite žinoti visus darbuotojų limitus ir jų griežtai laikytis antraip būsite baudžiami įspėjimais, darbuotojų limitus rasite paspaude ČIA
- Jeigu būnant direktorium jums darbas pabodo arba atsirado kita priežastis dėl kurios jūs norite palikti direktoriaus postą, jūs PRIVALOTEužpildyti atsistatydinimo iš direktoriaus posto anketą antraip galite papulti į DIREKTORIŲ JUODAJĮ SĄRAŠA ! Direktoriaus atsistatydinimo anketas rasite paspaudę ČIA
kas be ko, privalote žinoti visas žaidėjų taisykles, galvoti logiškai Žaidėjui, kuris yra pirkęs direktorių už tikrąją valiutą galioja lygiai tos pačios taisyklės kaip ir išrinktam iš anketų.
Savo firmą turite prižiūrėti atsakingai ir taip kad nebūtų jokių nusiskundimų iš žaidėjų, direktoriaus postas yra labai atsakingas dalykas ir pildydami anketą į direktoriaus postą jūs turi susitaikyti su tuo jog turėsite dirbti atsakingai ir beabejo sąžiningai. Pagal naujus reikalavimus darbas nebus lengvas. Pildyti galima tik į vieno darbo direktoriaus postą (negalima užpildyti dviejų anketų vienu metu).
SVARBU:

Pildydami anketą jūs turite turėti:

TeamSpeak'ą - Jis reikalingas tam, kad jeigu būtų susirinkimas ar pnš. Eitų su jumis lengvu būdu bendrauti.
Skype - Dėl lengvo susisiekimo.
Pildant anketą į direktorių privalote būti pražaidę bent 50 valandų žaidimę ( Valandas galite pasižiūrėti paspaudę ČIA, bent minimaliai turite žinoti apie firmą į kurios direktorius pildote anketą.

Balsavimo metu balsų prašymas = anketos atmetimas.
Reikalavimai yra tikrai labai maži, todėl ir papult į direktorių gretas taip pat nėra sunku.

 

 

! Direktorių Priežiūros Kontrolė pasilieka teisę koreguoti arba redaguoti šį tekstą, todėl kiekvieną karta pildant anketą privalote viską akilai perskaityti !

 

__________________________________________________________________________________________________

 

PILDYMO FORMA

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - 
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )
4. Jūsų amžius - 

5. Ar turite mikrofoną namie kuris būtų prijungtas į jūsų kompiuterį? -

6. Ar turite TeamSpeak3 programą? - 


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)-

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - 

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* Aprašykite save kaip šio darbo direktorių penkiasdešimt aštuoniais žodžiais. -

 

* Kaip elgtumėtes su darbuotoju kuris Jus įžeidinėtų ir niekintu? -

 

* Kiek galite pasiaukoti dėl šio darbo direktoriaus posto (kiek vidutiniškai pražaidžiate per dieną)? - 


  • 1

Serverio super administratorius: 2014-05-08 iki 2014-05-30


Serverio moderatorius: 2018-01-02 iki 2018-01-07


Serverio administratorius: 2018-01-07 iki 2018-02-02


Serverio super administratorius: 2018-02-02 iki 2018-02-25


Serverio DPKT: 2018-02-25 iki xxxx-xx-xx


#2
bandit2912

bandit2912

    Dirbu ir dirbsiu PD

  • 101 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 13v 57m 44s
  • Žaidimo nikas:gento_gentuk
Reputacija: 24
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Kobe_Robento
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 204302
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )  196 val.
4. Jūsų amžius - 17 

5. Ar turite mikrofoną namie kuris būtų prijungtas į jūsų kompiuterį? - Ne 

6. Ar turite TeamSpeak3 programą? - Ne 


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Pirma, Duočiau, žodinį ispj O, Jeigu, Vel prašįtų, duočiau, ispj

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) Nu čeip, Geras Esu, Bet jei Reikės blogas pabusiu

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Pavaduotojo Atranką, Vyksta, labai paprastai, Būna, Paskelbtą, Ts 3   

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Būtų Veiksmo, Dauk Teniruotės Kekviena diena biveik  Atgrobimai vyktų, Nusikaltelius gaudytume  Premijos  kėkviena Vakara petruliuosim Veiksmo tai, Tikrai labai dauk bus.. šitas Darbas populiariausias serveryje  viska padarysiu, kad darbo biužeta pakelsiu Investuočiau Didelia suma  Atrankos i policija Būtų , Kekviena, Trečiadieni Tikrai aš dauk veiksmo duosiu Darbuotojams

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? - Esu, Sugalvojes, Iki Stop Ts 3 programelė Ir Mini Atranka žaidime .

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - manau, kad pritrauksiu Nes šitas Darbas serveryje populiariausias darbas, Serveryje Dauk, Kas Nores Dirbti Ojeigu Nenoretu padarysiu Veiksmo Atranku .

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?  Šitame Darbe, manau Taip Nebus Labai, Popolerus Darbas... iR taip tikrai nebus...

 

 

 

* Aprašykite save kaip šio darbo direktorių penkiasdešimt aštuoniais žodžiais. - Tng cia pasakot

 

* Kaip elgtumėtes su darbuotoju kuris Jus įžeidinėtų ir niekintu? -  Pirmiausiai žodinį ispj O jeigu Dar įžeidinėtų ispj duociau  

 

* Kiek galite pasiaukoti dėl šio darbo direktoriaus posto (kiek vidutiniškai pražaidžiate per dieną)? - 5-6h


Šį pranešimą redagavo bandit2912: 20 March 2018 - 23:04 PM

  • 2

#3
Domce_Dominykas

Domce_Dominykas

    Savas

  • 146 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 7d 8v 4m 45s
  • Žaidimo nikas:Domce_Dominykas
Reputacija: 12
Gerai gerai

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -Domce_Dominykas 
2. Jūsų XP kiekis serveryje -48900 
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )551
4. Jūsų amžius -14 

5. Ar turite mikrofoną namie kuris būtų prijungtas į jūsų kompiuterį? -Taip

6. Ar turite TeamSpeak3 programą? -Taip 


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -Pirmiausia duočiau žodinį ispėjimą, jei darbuotojas vistiek klausinės šito klausimo tai duosiu tikra ispėjima, surinkės daugiausiai 3 ispėjimus skris lauk iš darbo.

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)-Būsiu griežtas ir atlaidus, jei darbuotojai bus geri ir aš busiu geras, jei darbuotojai bus pykti ir aš busiu pyktas.

 

 


* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Pirmiausia išrinksiu pavaduotoją žaidime, ir jie bus apklausti teamspeak3 programoje.

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -Stengsiuos kuo daugiau daryti veiksmo, atrankų.Kiek galėdamas paremsiu pats, prašysiu darbuotoju paremti.

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -Tipų yra įvairių, bus atrankos forume. Įmanoma ir kitų prigalvot, jei patapsiu direktoriomi, tikrai sugalvosiu kažka.

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -Policijos Darbas nepopuliarus? Jai žaidėjai norės gero darbo, jie ateis į Policininkus, ir tikrai nesigailės. Jai matysiu kad darbuotojai bus nepatenkinti, darysiu treniruočių,dalinsiu prėmijų.

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?Nebus taip, vistiek liks kažkas darbe. Na jei ižeidinės, tada stengsiuos jiems duoti kuo daugiau veiksmo,prėmijų, treniruočių.                                                          

 

                             * Aprašykite save kaip šio darbo direktorių penkiasdešimt aštuoniais žodžiais. -Esu geras, esu draugiškas, esu aktyvus, bendrauju su kitais, bendrauju su darbuotojais.

 

* Kaip elgtumėtes su darbuotoju kuris Jus įžeidinėtų ir niekintu? -Duočiau ispėjima, surinkes daugiausiai 3 ispėjimus skris lauk iš darbo.

 

* Kiek galite pasiaukoti dėl šio darbo direktoriaus posto (kiek vidutiniškai pražaidžiate per dieną)? - 4-5 Valandas.


  • 0

b37fad17521153.562bb05f79712.gif                                                                                                                                                 MANO PASIEKIMAI                                                                                                                                                                                            II - Nelegalus Parakas Pavaduotojas                                                                                                                                                                                   VI - Geras Faras Direktorius


#4
Ne tau klaust

Ne tau klaust

    paprastas

  • 728 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 8v 12m
  • Žaidimo nikas:Benas_Ramanauskas
Reputacija: 333
Propogandistas

geda man uz jus abu kazkodel


  • 6

pasiruošęs


#5
Antanas'Shaw

Antanas'Shaw

    Lyderis

  • 529 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 9d 4v 25m 6s
  • MiestasKlaipėda.
Reputacija: 57
Monstras

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Kobe_Robento
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 204302
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )  196 val.
4. Jūsų amžius - 17 greit 18

5. Ar turite mikrofoną namie kuris būtų prijungtas į jūsų kompiuterį? - Ne Bet gausiu

6. Ar turite TeamSpeak3 programą? - nenaudoju Discord daugiausiai bunu  o jei reiks ts parisiusiu


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Pirmsiai Zodinis Ispj O, jeigu vel prašytų duočiau, ispj

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- čeip, esu Geras, Bet jeigu Reikes busiu Geištas vadovas

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - ts3 arba žaidime paskelbta

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Investuočiau Didelia suma

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -Ts Mini atranka  arba forme atrankos kas pirmas uzpildo

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Trenkemis Premijos kekviena sekmadieni 19h butu 

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? daryciau teniruotes , Dauk veiklos butu 

 

A tu byške prie lenka auges ne? :dd


  • 3

a98d860429897884014801c2e0adf01e401.png[


#6
^^Lietuva^^

^^Lietuva^^

    Tvirtas narys

  • 208 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 11d 17v 25m 43s
  • MiestasMarijampolė
  • Žaidimo nikas:Lietuva_Deivis
Reputacija: 92
Mėgstamas

Užpildyčiau, bet tada reiktų 69 palikt, ir krovinius  ;(


  • 0


stats.php?id=16824&img=0

 

Buvęs VI-Karo Akademija Pavaduotojas 

Buvęs VI - Geras Faras Direktorus

Esamas UAB-Krovinių Pervežimas Direktorius
 

jdA6B.png


#7
ฅ Morčius ฅ

ฅ Morčius ฅ

    Klubų prižiūrėtojas

  • 3426 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 55d 20v 49m 47s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Martis_Martini
Reputacija: 687
Mylimas

Užpildyčiau, bet tada reiktų 69 palikt, ir krovinius  ;(

Jau buvai pd drk  :D nestumk 


  • 0

tumblr_n966qd1knM1stli1mo4_500.gif


#8
Aivaras_Clinsas

Aivaras_Clinsas

    Savas

  • 143 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 15v 22m 31s
  • MiestasKaunas
  • Žaidimo nikas:Aivaras_Clinsas
Reputacija: 55
Monstras

pusiau lietuviskom raidem, pusiau ne, biski lenkisku zodziu, super rashiniai vaikinaj

 

svarbeuse daliwauti i niakada nipasidoti


  • 0

#9
^^Lietuva^^

^^Lietuva^^

    Tvirtas narys

  • 208 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 11d 17v 25m 43s
  • MiestasMarijampolė
  • Žaidimo nikas:Lietuva_Deivis
Reputacija: 92
Mėgstamas

Jau buvai pd drk  :D nestumk 

Juokauju :D :D 


  • 0


stats.php?id=16824&img=0

 

Buvęs VI-Karo Akademija Pavaduotojas 

Buvęs VI - Geras Faras Direktorus

Esamas UAB-Krovinių Pervežimas Direktorius
 

jdA6B.png


#10
Jack_Tysonas

Jack_Tysonas

    Savas

  • 133 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 15v 48m 51s
Reputacija: 0
Neutralus

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Kobe_Robento
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 204302
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )  196 val.
4. Jūsų amžius - 17 greit 18

5. Ar turite mikrofoną namie kuris būtų prijungtas į jūsų kompiuterį? - Ne Bet gausiu

6. Ar turite TeamSpeak3 programą? - nenaudoju Discord daugiausiai bunu  o jei reiks ts parisiusiu


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Pirmsiai Zodinis Ispj O, jeigu vel prašytų duočiau, ispj

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- čeip, esu Geras, Bet jeigu Reikes busiu Geištas vadovas

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - ts3 arba žaidime paskelbta

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Investuočiau Didelia suma

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -Ts Mini atranka  arba forme atrankos kas pirmas uzpildo

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Trenkemis Premijos kekviena sekmadieni 19h butu 

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? daryciau teniruotes , Dauk veiklos butu 

 

MLDC, AŠ UŽ TAVE

 

Užpildyčiau, bet tada reiktų 69 palikt, ir krovinius  ;(

 

Žinok, kažkaip px :)


  • 1

LRG.LT Nelaimėliss0935.gif - Jack_Tyson ( 8 balsai )

 

LRG.LT Neskanusis s0901.gif - Jack_Tyson ( 3 balsai )

 

LRG.LT Nepraustaburnis s0936.gif -  Jack_Tyson


#11
Erlys

Erlys

    Lrg.lt fanas

  • 255 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 11v 30m 24s
  • MiestasTelšiai
  • Žaidimo nikas:Its_Erlys
Reputacija: 38
Nuostabu!

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -Domce_Dominykas 
2. Jūsų XP kiekis serveryje -48900 
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )551
4. Jūsų amžius -14 

5. Ar turite mikrofoną namie kuris būtų prijungtas į jūsų kompiuterį? -Taip

6. Ar turite TeamSpeak3 programą? -Taip 


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -Pirmiausia duočiau žodinį ispėjimą, jei darbuotojas vistiek klausinės šito klausimo tai duosiu tikra ispėjima, surinkės daugiausiai 3 ispėjimus skris lauk iš darbo.

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)-Būsiu griežtas ir atlaidus, jei darbuotojai bus geri ir aš busiu geras, jei darbuotojai bus pykti ir aš busiu pyktas.

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Pirmiausia išrinksiu pavaduotoją žaidime, ir jie bus apklausti teamspeak3 programoje.

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -Stengsiuos kuo daugiau daryti veiksmo, atrankų.Kiek galėdamas paremsiu pats, prašysiu darbuotoju paremti.

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -Tipų yra įvairių, bus atrankos forume. Įmanoma ir kitų prigalvot, jei patapsiu direktoriomi, tikrai sugalvosiu kažka.

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -VI - Geras Faras nepopuliarus? Jai žaidėjai norės gero darbo, jie ateis į VI - Geras Faras, ir tikrai nesigailės. Jai matysiu kad darbuotojai bus nepatenkinti, darysiu treniruočių,dalinsiu prėmijų.

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?Nebus taip, vistiek liks kažkas darbe. Na jei ižeidinės, tada stengsiuos jiems duoti kuo daugiau veiksmo,prėmijų, treniruočių.

 

Blemba šita atmeskit tikrai :D KOBE GERIAUSIAS


  • 1

MANO PASIEKIMAI

BUMERIO KLUBO - VADAS

BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS

VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS

d330c396bc4a3156f3e9899eb15456c0270.png


#12
walgau waflius

walgau waflius

    Diktatorius

  • 365 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 23v 10m 48s
  • Žaidimo nikas:Rokas_Enjoy
Reputacija: 96
Mėgstamas
1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Rokas Enjoy draugai tesiog rokeliu vadina
2. Jūsų XP kiekis serveryje - gal kem stukiu
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA ) daugiau nei reikia
4. Jūsų amžius - 14

5. Ar turite mikrofoną namie kuris būtų prijungtas į jūsų kompiuterį? - turiu mikrafa bet kompo ntr

6. Ar turite TeamSpeak3 programą? - ne o ka, nori bazaru kovoj persimest?


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - turetu persimest su manim bazaru kovoj jei laimetu pakelciau ranga

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- O kaip pats elgsies blet?

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - vyks bazaru kova laimetoja ir isrinksiu.

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Vyks statimai bazaru kovose, is laimejimu inveatuociau i darba.

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? - tesiog padarysiu kazka pns. I eventus laimetojai ir pateks pvz. Bazaru kovas, mustynes real laife dar kazka sugalvosiu.

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - bazaru kovomis

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?: iseidinetu nebent nes neatlaikytu gruzo o tokiu man nereik, sudominsiu bazaru kovomis, manau truksta bazaru kovu.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





* Aprašykite save kaip šio darbo direktorių penkiasdešimt aštuoniais žodžiais. - o tu paziurek penkiesdesimt pilku atspalviu.



* Kaip elgtumėtes su darbuotoju kuris Jus įžeidinėtų ir niekintu? - jei pradetu izeidinet suprasciau kad baxuras bazaru kovoj persimest nori, tai jei suvartitu mane pakelciau ranga.



* Kiek galite pasiaukoti dėl šio darbo direktoriaus posto (kiek vidutiniškai pražaidžiate per dieną)? - 15min
  • 4

* RokasEnjoy


#13
*Stan*

*Stan*

    Forumo pažiba

  • 1090 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 21d 13v 9m 34s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Povilas_Stan
Reputacija: 197
Gangsta shit

Naujuoju direktoriumi tampa Domce_Dominykas..


  • 0

Serverio super administratorius: 2014-05-08 iki 2014-05-30


Serverio moderatorius: 2018-01-02 iki 2018-01-07


Serverio administratorius: 2018-01-07 iki 2018-02-02


Serverio super administratorius: 2018-02-02 iki 2018-02-25


Serverio DPKT: 2018-02-25 iki xxxx-xx-xx






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: dpkt

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok