Anketa Į " Vi - Geras Faras " Direktoriaus Postą - Anketos į direktorius - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į " Vi - Geras Faras " Direktoriaus Postą

Anketa į VI - Geras Faras

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
6 atsakymai į šią temą

#1
Robertas_Same

Robertas_Same

    DPKT

  • 274 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 9d 23v 49m 11s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Robertas_Same
Reputacija: 97
Mėgstamas

Anketa į " VI - Geras Faras " Direktoriaus postą

 

- Norėdami tapti Policijos direktoriumi jūs privalote būti susipažinę su Direktorių / Pavaduotojų taisyklėmis kurios randasi štai čia , turite žinoti visus darbuotojų limitus ir jų griežtai laikytis antraip būsite baudžiami įspėjimais, darbuotojų limitus rasite paspaude ČIA
- Jeigu būnant direktorium jums darbas pabodo arba atsirado kita priežastis dėl kurios jūs norite palikti direktoriaus postą, jūs PRIVALOTEužpildyti atsistatydinimo iš direktoriaus posto anketą antraip galite papulti į DIREKTORIŲ JUODAJĮ SĄRAŠA ! Direktoriaus atsistatydinimo anketas rasite paspaudę ČIA
kas be ko, privalote žinoti visas žaidėjų taisykles, galvoti logiškai Žaidėjui, kuris yra pirkęs direktorių už tikrąją valiutą galioja lygiai tos pačios taisyklės kaip ir išrinktam iš anketų.
Savo firmą turite prižiūrėti atsakingai ir taip kad nebūtų jokių nusiskundimų iš žaidėjų, direktoriaus postas yra labai atsakingas dalykas ir pildydami anketą į direktoriaus postą jūs turi susitaikyti su tuo jog turėsite dirbti atsakingai ir beabejo sąžiningai. Pagal naujus reikalavimus darbas nebus lengvas. Pildyti galima tik į vieno darbo direktoriaus postą (negalima užpildyti dviejų anketų vienu metu).
SVARBU:

Pildydami anketą jūs turite turėti:

TeamSpeak'ą - Jis reikalingas tam, kad jeigu būtų susirinkimas ar pnš. Eitų su jumis lengvu būdu bendrauti.
Skype - Dėl lengvo susisiekimo.
Pildant anketą į direktorių privalote būti pražaidę bent 50 valandų žaidimę ( Valandas galite pasižiūrėti paspaudę ČIA, bent minimaliai turite žinoti apie firmą į kurios direktorius pildote anketą.

Balsavimo metu balsų prašymas = anketos atmetimas.
Reikalavimai yra tikrai labai maži, todėl ir papult į direktorių gretas taip pat nėra sunku.

 

 

! Direktorių Priežiūros Kontrolė pasilieka teisę koreguoti arba redaguoti šį tekstą, todėl kiekvieną karta pildant anketą privalote viską akilai perskaityti !

 

__________________________________________________________________________________________________

 

PILDYMO FORMA

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - 
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )
4. Jūsų amžius - 

5. Ar turite mikrofoną namie kuris būtų prijungtas į jūsų kompiuterį? -

6. Ar turite TeamSpeak3 programą? - 


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)-

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - 

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* Aprašykite save kaip šio darbo direktorių penkiasdešimt aštuoniais žodžiais. -

 

* Kaip elgtumėtes su darbuotoju kuris Jus įžeidinėtų ir niekintu? -

 

* Kiek galite pasiaukoti dėl šio darbo direktoriaus posto (kiek vidutiniškai pražaidžiate per dieną)? - 

 

  • 0

#Robertas'SameForPresident


____________________________________________________________________________________________________


“You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,

And live like it's heaven on earth.


William W. Purkey


Paveiksliukas


#2
^^Lietuva^^

^^Lietuva^^

    Tvirtas narys

  • 208 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 11d 17v 25m 43s
  • MiestasMarijampolė
  • Žaidimo nikas:Lietuva_Deivis
Reputacija: 92
Mėgstamas

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Lietuva_Deivis
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 71K
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA ) - Dabar 91 (buvo daugiau)
4. Jūsų amžius - 17

5. Ar turite mikrofoną namie kuris būtų prijungtas į jūsų kompiuterį? - Taip

6. Ar turite TeamSpeak3 programą? - Taip


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - 1 žodinis įspėjimas, nuo 2 tikri įspėjimai. Kol bus pašalintas iš darbo.

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Darbas tikrai nėra iš lengvųjų ir jam reikia griežtumo, tad būsiu griežtesnis, bet tuo pačiu metu ir draugiškas su darbuotojais.

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Pavaduotojas bus renkamas arba forume, arba išsirinksiu iš būsimų darbuotojų.

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Didesnis darbo kiekis, direktoriaus investicijos, mažesnis darbuotojų skaičius, kol atsistosime ant kojų.

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? - Forumas, atrankos serveryje (šeštadienis-sekmadienis 20:00)

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Ar gali PD darbas būt nepopuliarus? Nemanau. Šį darbą dirbo ir dirbs dauguma žaidėjų kurie žino ką reiškia būti PD darbuotoju ;) 
NAUJA IDĖJA - BANDYSIME SUJUNGTI POLICIJOS DARBUOTOJUS SU ARMIJOS DARBUOTOJAIS, BENDRAS INDĖLIS, BENDRA VEIKLA, SUMANYNAS DIDELIS.


* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? - Ką man daryti jeigu jų darbas nedomina, tegul ieškosi tokio darbo kuriame jie nieko galės neveikti, ir gauti dykai pinigus ;) 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* Aprašykite save kaip šio darbo direktorių penkiasdešimt aštuoniais žodžiais. - Kadangi Geras Faras yra viena iš teisėsaugos sričių serveryje, ir pagrindinė sritis, tai šiam darbui reikia tikrai didelių pastangų, o kad sutilpčiau į penkiasdešimt aštuonis žodžius, turiu rašyt tokią pradžią - Kaip direktorius griežtas, kaip elgsis su manim, taip aš elgsiuosi su jais, nesu ten koks daugiau pakalbantis nei darantis, tad nusivilti manimi negalima, manau jau ir užtenka. (58)

 

* Kaip elgtumėtes su darbuotoju kuris Jus įžeidinėtų ir niekintu? - 1 Žodinis įspėjimas, 2 prasideda su darbiniais įspėjimais, kol darbuotojas netenka darbo.

 

* Kiek galite pasiaukoti dėl šio darbo direktoriaus posto (kiek vidutiniškai pražaidžiate per dieną)? - D.D. 2-3h; šeštadienis- sekmadienis 4-5h.




SĖKMĖS KITIEMS PILDANTIEMS ;) 


  • 3


stats.php?id=16824&img=0

 

Buvęs VI-Karo Akademija Pavaduotojas 

Buvęs VI - Geras Faras Direktorus

Esamas UAB-Krovinių Pervežimas Direktorius
 

jdA6B.png


#3
Renatas_Infernus

Renatas_Infernus

    Lrg.lt fanas

  • 256 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 23d 16v 43m 50s
  • MiestasKalvarija
  • Žaidimo nikas:Barnis_Mksliukas
Reputacija: -9
Neutralus

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Renatas_Infernus
2. Jūsų XP kiekis serveryje - beveik 129k
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA ) 343
4. Jūsų amžius - 14

5. Ar turite mikrofoną namie kuris būtų prijungtas į jūsų kompiuterį? - TAIP

6. Ar turite TeamSpeak3 programą? - TAIP


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Na pirmiausia tai tikriausiai įspėčiau žodiniu įspėjimu, jeigu darbuotojas vistiek lys į akis, gaus įspėjimus. Ir surinkęs 3 įspėjimu, skirs lauk iš darbo. 

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- Būsiu ir griežtas ir atlaidus, jeigu darbuotojai bus geri, aš irgi būsiu geras. :) Jai jie bus zyzliai, busiu labai piktas. :))

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Pirmiausia paskelsiu anketą forume, tada po kiek laiko patikrinęs anketas, aš padarysiu apklausa TeamSpeak programoje. Po apklausos, ir paaiškės naujasis VI - Geras Faras pavaduotojas.

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Policijos departamento biudžetas smunka? Neįmanoma, darbas yra vienas populeriausių serveryje, galbūt net ir populiariausias. Na jai jau taip ir atsitiktų, tai tikriausiai visus savo turimus pinigus suinvestuočiau į darbą. Kad būtų iš ko darbuotojams algas mokėti. Taip pat bankų grobimai vyksta, policija apsaugoja irgi pinigėlių gauna :))

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? - Tipų yra įvairių, bus atrankos TeamSpeak programoje. Atrankos forume. Įmanoma ir kitų prigalvot, jai patapsiu direktoriumi, tikrai sugalvosiu kažką :)

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Policijos darbas nepopuliarus? Kaip tik visi tik ir tenori dirbti policijoje, keltis rangus ir t.t Na jai jau nepopuliarus, tai tikriausiai vistiek stengsiuos poritraukti naujų darbuotojų į darbą, su įvairiomis įdomiomis atrankomis, treniruotėm, premijom :)

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Iš vieno populiariausių darbų serveryje, visi kaip tik nori eiti į policija dirbti. Jai atsitiktų taip, kad visi išeidinėja. Tada stengčiaus daryti kuo daugiau treniruočių, dalinti premijų. Daryti veiksmo, kad jiems neatsipostų taspats per tapatį. 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* Aprašykite save kaip šio darbo direktorių penkiasdešimt aštuoniais žodžiais. -  Policijos darbas viena populiariausių darbų serveryje, į jį patekti nėra sunku, bet nėra ir lengva. Esu labiau atlaidus žmogus, jai darbuotojai yra draugiški, aš irgi visada būsiu draugiškas. Jai jie bus aktyvūs/darbingi. Gaus premijas, paskatinima dirbti šiame darbe. Darbui reikia labai gerų šaudymo įgūdžių, vairavimo įgūdžių. Taip ir būti protingais, kiekviena veiksma reikia apgalvoti, tik tada daryti. :))

 

* Kaip elgtumėtes su darbuotoju kuris Jus įžeidinėtų ir niekintu? - Na jau čia manau, labiau ne darbo reikalas. Reiškias aš nepatinku tam žaidėjui, padariau kažką blogai. Ir stengčiaus ištaisyti savo klaidas, kad nebūtų jokių pykčių.

 

* Kiek galite pasiaukoti dėl šio darbo direktoriaus posto (kiek vidutiniškai pražaidžiate per dieną)? - Įvairiai. Dabar kaip sergu, tai galiu daug sėdėt. 5-6h per diena tikrai, kartais ir daugiau.


  • 0

#4
Erlys

Erlys

    Lrg.lt fanas

  • 255 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 11v 30m 24s
  • MiestasTelšiai
  • Žaidimo nikas:Its_Erlys
Reputacija: 38
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Its_Erlys
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 80k
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA ) 493 h.

4. Jūsų amžius - 15 metų.

5. Ar turite mikrofoną namie kuris būtų prijungtas į jūsų kompiuterį? - Taip, turiu.

6. Ar turite TeamSpeak3 programą? - Taip.


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Pasakyčiau jog bus rangų sistema, kuri bus visiems lygi ir visi galės pasikelti rangą. Bet jei ir toliau prašinės ir neklausys manęs, kai duosiu žodinį įspėjimą, aš tikrai nežaisiu ir duosiu tikrą įspėjimą.

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)Žinoma, kaip direktorius stengsiuosi žiūrėti rimtai į darbą, ir daryti tai, kas bus darbo naudai. Stengsiuosi būti kuo griežtesnis, kas mano manymu man nelabai išeina, bet kaip su manimi elgsis darbuotojai, taip aš ir žiūrėsiu į juos. Jei jau turėsiu susidaręs bloga nuomonę apie juos. Tai jiems nebus taip lengvai patekti į kokį pavaduotojo postą, ar išvis į darbą.

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Viskas vyks forume, bus analizė kuris geriausiai padarys ir man pasirodys tinkamiausias šiam postui, tai tas ir tas pavaduotoju. 

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Stengsiuosi investuoti pats, kuo daugiau į darbą, jei laimėsiu kokius eventus ar pnš... Raginsiu darbuotojus, bei žaidėjus investuoti į darbą taip pat.

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? - Atrankos bus forume, serveryje, ir  bus atrankos iki Stop (Jos nevyks labai dažnai, bet jei vyks stengsiuosi vygditi šitas atrankas kuo griežčiau).

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Įvairiais užsiėmimais kurie bus susiję su darbu, pvz kaip: Treniruotes, specialūs būriai, premijos, įvairūs reidai, tikrinimo akcijos.

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Jei pradėtu išeidinėti, manau jau nelabai ką ir pakeisi, nes jei jau siūlai įvairias veiklas darbe, ir jiems nepatinka. Manau tikrai jų per prievarta nesusigrąžinsi. O bet kokiu atveju atsiras naujų žaidėjų kurie norės į darbą.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* Aprašykite save kaip šio darbo direktorių penkiasdešimt aštuoniais žodžiais. - Jei tapčiau šio darbo direktoriumi, būčiau išties geras jei būtu darbuotojai geri, bet jei elgtūsi kvailai, darytu nesąmones būčiau griežtas. Žinoma stengčiausi daryti kuo daugiau veiksmo, kuo įdomesnius užsiėmimus. Bandyčiau sudaryti žaidėjams kuo geresnę nuomonę apie mane ir mano darbo kolektyvą. Žiūrėčiau jog nedaryti kvailų dalyku, per kuriuos kentės tiek jie tiek ir aš. O šiaip, nebūčiau vien direktorius kuris nieko neveiktų, dirbčiau ir pats, kad parodyti darbuotojams koks yra svarbus šis darbas.

 

* Kaip elgtumėtes su darbuotoju kuris Jus įžeidinėtų ir niekintu? - Na, bus žinoma prie taisyklių parašyta tokia taisyklė, jog neįžeidinėti, bet jei įžeidinėtų būtu nubaustas.

 

* Kiek galite pasiaukoti dėl šio darbo direktoriaus posto (kiek vidutiniškai pražaidžiate per dieną)? - Išties šiam darbui reikia būti aktyviam, nes jis yra bene vienas iš svarbesnių darbų serveryje, tai stengčiausi prabūti serveryje kuo ilgiau, nors ir taip prabūnu beveik puse dienos.


Šį pranešimą redagavo Mentos_Fresh: 13 February 2018 - 10:14 AM

  • 1

MANO PASIEKIMAI

BUMERIO KLUBO - VADAS

BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS

VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS

d330c396bc4a3156f3e9899eb15456c0270.png


#5
walgau waflius

walgau waflius

    Diktatorius

  • 365 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 23v 10m 48s
  • Žaidimo nikas:Rokas_Enjoy
Reputacija: 96
Mėgstamas

as noriu drk but astuoniuolika man metu

 

 

 

 

Įsp||FreePost


Šį pranešimą redagavo Robertas_Same: 14 February 2018 - 09:39 AM
Įspėjimas

  • 1

* RokasEnjoy


#6
Ne tau klaust

Ne tau klaust

    paprastas

  • 728 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 8v 12m
  • Žaidimo nikas:Benas_Ramanauskas
Reputacija: 333
Propogandistas

as noriu drk but astuoniuolika man metu

as balsuoju uz rokeli


  • 0

pasiruošęs


#7
Robertas_Same

Robertas_Same

    DPKT

  • 274 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 9d 23v 49m 11s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Robertas_Same
Reputacija: 97
Mėgstamas

Parašysiu Lietuva_Deivis ir Its_Erlys dėl privataus pokalbio per teamspeak'ą, negaliu apsispręsti ką iš jūsų rinkti.

 

[trakinama]


  • 0

#Robertas'SameForPresident


____________________________________________________________________________________________________


“You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,

And live like it's heaven on earth.


William W. Purkey


Paveiksliukas





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok