Idėja Gaujoms Sf Miestas Death Zone - Samp serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Idėja Gaujoms Sf Miestas Death Zone

gaujos idejos sf

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
Deiwis_Lotus

Deiwis_Lotus

    Klaviatūros meistras

  • 452 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 74d 9v 11m 51s
Reputacija: 150
Mėgstamas
SF miestas Death zone
 
Siųlau paversti SF miestą karo zona, kurioje negaliotų įstatymai ( starai nekiltų už nužudymus), tai būtų gaujų zonos. Taip pat būtų paliktos zonos ir ne gaujų nariams norinties išsaiškinti reikalus tarpusavyje. ( kad relybėje netektų važiuoti ir ieškoti to kuris neįtiko jums .................. ). Tarkim paprastų žaidėjų konfliktams aiškintis, būtų zonose padėti ginklai. Tačiau išėjus iš karo zonos, visi ginklai būtų prarandimi. Taip pat gautus ginklus nebūtų galima padėti į inventorių. Paprastam žaidejui mirus SF mieste jam išmestų lentelę, ar jis nori būt grąžintas LS ligoninėje ar SF paprastų žaidėjų konfliktų zonoje. Paprasti žaidėjai į tokias zonas patektų labai brangiai, pvz.: 50k mokėstis.
 
O dabar apie pačias gaujas. Sistema paprasta. Tarkim yra dvi didelės gaujos arba 4-5 mažesnės. Jas galima nusipirkti arba lyderiai bus išrenkami žaidėjų. Arba vienos perkamos kitos renkamos. Nuspres valdžia. Šios gaujos kovotų dėl zonų, kaip tai vyksta SA žaidime po paskutinės misijos LS mieste. Tik, kad veiksmas būtų SF. SF miestą pasirinkau dėl to, kad jo reljefas kalnuotas, miestas nėra didžiausias, daug vietų pasislėpti. žodžiu geriausia vieta karo zonai. Taip pat galėtų būt neautralios zonos kuriose gaujų lyderiai gali tartis. Tarkim vienos gaujos nariai atliko grobimą, ir kitos gaujos lydeirs nori išsipirkti gaujos narį. Arba gaujų lyderiai susitaria, kad užpuls PD bustinę ir prašys išpirkos. 
 
 
Zonų užėmimas
 
Zonos galėtų būt užimamos tokiu būdu: /grobimas zonosid visų žaidėjų id. Jeigu per penkias min niekas neatsako, zona atitenka gaujai. Tačiau atsakymas būtų toks. Kitos gaujos lyderis parašo /agrobimas zonosid žaidėjų id kurie atgrobinės. Skaičius žaidėjų turėtų būt lygus abiejose komandose. Na ir kai parašo tokia komanda prasideda karas dėl zonų. Jis baigsis tada, kai kiekvienas gaujos narys mirs 3 kartus, o lyderis 4. Laimėjusiems atitenka zona. Nu ir taip galėtų vykt grobimai be pabaigos. Tiesa jei nėra tarkim 3 lyderių iš 5 arba puolamos zonos lyderio ar dar kažkokios kitos praporcijos, tada grobimai negalėtų vykti. Lyderiai prarastų savo pareigas ir gauja taptų laisva, jeigu jis būtų neaktyvus arba negrobtų zonų per tam tikrą laiką nu ir pnš. Zonas būtų galima imti šale jau nukovotų zonų. Tam kad gauja didėtų nuosekliai, o nebūtų išsimėčiusi zonomis. Ir pvz.: tarp visų gaujų vidury kur nors būtų ginklų arba dar kitokių gėrybių sandėlys. Kuris taptų prioritetu gaujoms. Tarkim jeigu tuo metu gauja neturi priėjimo prie ginklų sandėlio, tarkim kokia 16h dienos ji negalės pasiimti ginklų. Su kuriais imamos zonos. Taip pat žaidėjas padaręs relog nebegalėtų toliau varžytis dėl zonų. Mirus trečią kartą gražinamas gaujos narys į bazę. O po pirmo ir antro kurnors šalia zonos, kad galėtų iškarto padėt kautis toliau. Gaujos nariui kirtus LS sieną su žole, iškart pd rašytų, kad jis turi žolės nors ir persirengęs būtų. O ginklus turėtų palikti savo bazėje, kad kiti gaujos nariai galėtų juos imti ir kautis dėl zonų. Taip visiem atsirastų veiksmo, o resursai nebebūtų infiniti. Nes tarkim iš sandėlio būtų galima pasiimti po 20k ak ir 5k sg ir kažkokių kitokių ginklų. 
 
Tai žodžiu SF miestas tampa karo zona, o LS miestas galėtų tapt saugos zona - civilizacija. Ginklus jame galėtų naudoti tik teisėsauga, bet ir tai: colt ir bananą. Tai tarkim jei nori pabėgt nuo agurkų ir juos sušaudyt reiktų bėgt iš miesto, nes užmiestį žaidėjas ir teisauga tampa lygus. Užmiestį negali agurkai rakinti ir dėti starų.  Tokia idėja siųlau, kad kuo mažiau DM liktų mieste, viskas persikeltų į pasienį arba gaujų zonas. 
 
Tada atsirastų poreikis ir SPD ar kariuomenei, nes jie galėtų turėt ginklus panašius į gaujų.
 
Taip pat iš to tarkim ginklų sandėlio fūristai galėtų vežti ginklus į PD bustinę arba dyleriams. Bet tai nebūtų paprasta, kariuomenė galėtų ginti fūristus, nes jei negins, teisėsauga neturės ginklų. Gaujoms bus gi izi sušaudyt vieną furistą ir pasiimt krovinį.
 
Dar galima panaikinti žolės parduotuves ir žolę namuose arba žolės namuose užaugint mažiau. Kad pagrindinis žolės spawnas būtų pas dylerius, kurie pardavinėtų žolę pagrinde gaujoms.
 
Ateityje dar būtų reputacijos sistema. Pvz vienas killas suteikia viena reptuacijos tašką, už taškus galės gaujos tobulint transportą, bazes, kiekį gaujos narių.

  • 3

Raudonojo kryžiaus direktorius - dėl darbo kreipkitės į PM!

Moderatorius serveryje - dėl pagalbos žaidime irgi į PM!

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#2
Gang

Gang

    Savas

  • 147 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 5v 50m 54s
  • MiestasRadviliškis
  • Žaidimo nikas:Laurynas_Laurynas
Reputacija: 31
Nuostabu!

Kai gerai sugalvotaaa. Tikrai už, Tik nežinau, ar bandys imtis to. 


  • 0

                                                                         baner2.jpg       

                                                                         baner3.jpg

 






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: gaujos, idejos, sf

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok