Ko Trūksta Lrg? - Samp serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Ko Trūksta Lrg?

bla bla bla nežinau ką čia rašyt

  • Please log in to reply
13 atsakymai į šią temą

#1
Edvinas_Ramanas

Edvinas_Ramanas

    (͡° ͜ʖ ͡°)

  • 1175 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 1v 40m 4s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 570
Mylimas
Sveiki, užsinorėjo parašyt kas mano manymu šiuo metu yra negerai su LRG ir kodėl jame naujokų kaip vandens dykumoj. 
 
FORUMAS
 
Pats laikas keisti forumo išvaizdą, šis dizainas jau uždėtas nuo 2012 metų, ir manau ne man vienam jis jau atsibodo, žmonėms reikia naujovių, yra tikrai žmonių kurie buvo čia užėję prieš kelis metus ir dabar, pamatė kad viskas atrodo lygiai taip pat, tiesiog išeina, kam likt ten kur niekas nesikeičia jau 6 metus. Plius yra daug nenaudojamu ar neveikenčiu funkcijų, tarkim paieška neveikia, dešinėj pusėj ten tie linkai kaip "PAGALBOS SISTEMA V3" ar "PROJEKTO MEDIS", jau kaip 5metus kaip "NAUJA". 
 
 
SERVERIS
 
ADMIN / MOD / VIP
 
Kas negerai su ADMIN / MOD / VIP? Ogi pagal mane jie yra tiesiog supainioti, man labiau atrodo kad ADMIN / MOD yra tiesiog aukštesnio rango VIP o ne valdžia kažkokia, žmonės perka MOD / ADMIN dėl papildomų funkcijų kuriuos turi turėt VIP normaliam serverį, plius prie to pat dabar žaidėjams laisvės nėra jokios, viskas kontroliuojama. Pavyzdžiui viska ką gali daryt VIP, tai /gydyti, ir tai kas 3 minutes, nu čia rimtai wtf? Klausimas, kam pirkti išvis VIP? 
Vat ADMIN / MOD gali ir prie nuosavos mašinos nusiteleportuoti, gydytis kiek nori, mašiną degalų pripildyti, visa tai turėtu galėt VIP, nes dabar perka tuos ADMIN / MOD dėl komandų o ne kad padėt kitiem, pavyzdys įvykęs prieš minutę :-).  Anie šaudo į visus už nieką, bet visiem gi po*ui, ir dar spėju naujokas buvo, kuris iškart atsijungė dar, nes kai priėmiau iškvietimą jo jau nebuvo. FOTO #1 FOTO #2
Bet, toliau prasideda nesąmonės su pačiu ADMIN ir MOD, jei ir perki ar gauni, tave kontroliuoją pi*dėc kaip. Nori padėt žaidėjui? Nori padaryt /TO? Mokėt pinigus, nori per eventą atsiteleportuoti žaidėją pas save? Mokėk. Nori pagydyt ką nors antra kart? Lauk minutę kol galėsi. 
Toliau, žiauriausiai kontroliavimas prasideda kad ADMIN / MOD rašo kad kažkas kažkur nusiteleportavo, kas pasigydė, kas panaudojo /pusti ir šiaip paprastas komandas kas panaudojo, nu realiai klausimas, KAM? Suprantu, kai darai /pzu kad rodytu ar per eventa ar bent pats įsijungi kad rodytu ant tam tikro žaidėjo nu bet tikrai ne visada, pasitikėjimo nėra nei žaidėjam nei VIP net ADMIN / MOD. Vat bus atrinktas Pagrindinis administratorius, tai duokit visiem laisvę, už viska gi yra baudžiamą įspėjimais, jeigu naudoji komandas ne pagal paskirtį, tam yra papeikimų temą, pyst pyst ir liks be pareigų kam čia bandyt kažkaip drausmint visus, ir dar imti pinigus už tai kad nori padėt žaidėjam.
 
NEREIKALINGAS Š*DAS
Serveryję pilna nereikalingu ir niekuo nenaudojamu funkcijų ir šiaip nesąmoningų pranešimų. 
Pvž 1. "*GAISRAS * DEGA VIENKEMIS, GAISRININKAI JAU PAKELIUI.. 
2. "LRG | Bendraudami LRG - TeamSpeak (ts.lrg.lt) galite lengviau patekti i darba, admin, gauti ivairiu prizu"
3. "* LRG TANKU MUSIS * Rasote /gps > LS - SF Eventai > LS-SF Tanku musis! Eventas prasideda!"
 
1. Kam visiem žinot kas degą? Mes ne gaisrininkai, mes nebėgsim ir negesinsim, ir šiaip per kiek laiko yra šį funkciją, nemačiau kad kas nors gesintu ką.
2. Čia tai nežinau juoktis ar verkti su tokiu pranešimų...
3. Čia irgi klausimas, ar kada nors buvo ten nuvykęs ar tikrai vyksta eventas ar čia šiaip rašo tiesiog?
 
Poto, kam reikalingos tos šiukšlės? Nei jas kas renka ar ką, tiesiog gadiną vaizdą, įdomų ar daug čia žino kad jas išvis galima rinkti, senbuviai gal gal, bet tikrai ne naujokai, nes niekur apie tai neparašytą. FOTO
 
PATS SERVERIS
Kodėl kitur žaidžia keli šimtai žaidėjų o čia tuščia? Nes nebuvo normalaus atsidavusio Skripterio kuris programuotu ir tvarkytu serverį, tačiau dabar turim Jona, kuris yra gabus vaikinukas, kuris tikrai gali padaryti iš šios makalynės geru serveriu kur išties smagu būtų žaisti. 
Reikia pirma sutvarkyti visas klaidas, dėti kuo daugiau mapp darbų kad pakeisti išvaizdą serverio bent kaip nors, surasti mapperi ar ką, kad pagražint serverį. Reikia tvarkyti ta kas jau yra o ne kurt naujas sistemas, sutvarkyti visus darbus kurie yra, kad būtų ką veikt jiems, ir biški logikos įjungt. 
Kaip vienas pavyzdys, dyleriai, dabar iš oro gauną ir ginklus ir žolę, ir tiesiog parduodą. Būtų galima įdėt tiesiog kokia didesnę mašiną, ir kad važiuotu dyleriai kur nors prie pasienio ar mapo pakraštį, ir iš ten pasiimtu ginklus, ale nelegaliai įvežti ar ką, arba fūristai nelegalai taip daryt galėtu, ar kažkas tokio. Toliau su žolę, turėtu laistyti kad augtu ir panašiai, padaryt kitu narkotikų, ir dyleriai patys važiuotų į tam tikra parduotuvę, užsipirktu chemikalų ir maišytu narkotikus, mapp darbas kuri rodė Jonas puikiai tiktu tokiai įdėjai. Ir šiaip biški logikos įjungt, net negalima prekiaut mieste ginklais, realybėj niekas į miškus nevažiuoja ginklus pirkt. 
Galėčiau rašyt ir rašyt, bet jaučiu kad niekas neskaitys, kas perskaitė tas maladėc  :)

 


  • 10

26.gif

 

- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : ) 

 


#2
Ernestas_Samsung

Ernestas_Samsung

    With LRG since 2010

  • 1082 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 13d 8v 14m 31s
Reputacija: 241
Intelektualas

Edvinai tikrai puikios įdėjos, Zigmo laikais būčiau sakęs be šansų, bet dabar, kaip viską daro Jonukas, tikiu kad per laiką gryšim ten kur buvom, top 5


  • 0

Šiame Projekte nuo 2010 metų

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#3
Ne tau klaust

Ne tau klaust

    paprastas

  • 728 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 8v 12m
  • Žaidimo nikas:Benas_Ramanauskas
Reputacija: 333
Propogandistas

skaitydamas jauciau didele neapykanta is taves. turbut rasei labai susinervines, atsipalaiduok seni


  • 0

pasiruošęs


#4
Edvinas_Ramanas

Edvinas_Ramanas

    (͡° ͜ʖ ͡°)

  • 1175 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 1v 40m 4s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 570
Mylimas

skaitydamas jauciau didele neapykanta is taves. turbut rasei labai susinervines, atsipalaiduok seni

nu kad ne, šiaip nebūvo ką veikt tai parašiau :D reik rimtai rašyt tokius dalykus, jei dėčiau " :D " visur tai atrodytu kaip anegdotas didelis


  • 0

26.gif

 

- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : ) 

 


#5
Gang

Gang

    Savas

  • 147 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 5v 50m 54s
  • MiestasRadviliškis
  • Žaidimo nikas:Laurynas_Laurynas
Reputacija: 31
Nuostabu!

Nesutinku su kai kuriais teiginiais. Dėl forumo man vpš p*. Kokia ta jo išvaizda. 

"PAGALBOS SISTEMA V3" ar "PROJEKTO MEDIS", jau kaip 5metus kaip "NAUJA".  Dėl šių sutinku.

 

žmonės perka MOD / ADMIN dėl papildomų funkcijų kuriuos turi turėt VIP normaliam serverį lygini Lrg su kažkokiu normaliu serveriu. O tai kam daryt kaip visi? Beje dėl tų visų teleportų kainų. Kaip ir sakei, jos padarytos dėl savęs. Tai dėl savęs ir kainuoja jos, tam ir yra skirta, kad kuo naudot mažiau jas. O pas naujoką nusiteleportuot ir jam padėti neišleisi daugiau nei 200e. 

 

Dėl to kontroliavimo. Nematau labai didelio kontroliavimo, galėtų, net ir būti griežčiauToliau, žiauriausiai kontroliavimas prasideda kad ADMIN / MOD rašo kad kažkas kažkur nusiteleportavo, kas pasigydė, kas panaudojo /pusti ir šiaip paprastas komandas kas panaudojo, nu realiai klausimas, KAM?

Jei šitą panaikintų, pajaustum skirtumą. Tiesa, iš dalies galėtų nerodyt kitų moderatorių bei VIP veiksmų. Bet paprastų žaidėjų tegul rodo, bet ką gi, puse serverio visalaiką būna VIP tad ka žn..


  • 0

                                                                         baner2.jpg       

                                                                         baner3.jpg

 


#6
♪ Deivis'Music ♫

♪ Deivis'Music ♫

    ヌジャベス

  • 1520 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 6v 46m 17s
  • MiestasHonolulu, Hawaii, USA
  • Žaidimo nikas:Deivis_Music
Reputacija: 730
Mylimas

Idejos tikrai neblogos. 

 

As tai pasiulyciau net isvis, nebeleisti pirkti MOD/ADMIN, o tokias komandas, kaip /gydyti kiek nori, /gps, /pildyti ir panasios komandos savo labui, perkelti i VIP kaip ir tu sakai Edvinai. Padaryti kelis lygius VIP. Kuo aukstesnis lygis, tuo daugiau gali naudot koamndas savo labui, svarbu nepyktybiskai.

 

O su administracija, tai tegul renkami forume ir TS3. Forume, galesim suzinoti, ar serverio zaidejai nori ji pamatyt tokiuose pareiguose, o TS3 bus ivertinas, ar jis tikrai nori padet serverio zaidejams ir bla bla bla...


  • 2

ImG1Cmk.png

 

76561198244016896.pngAddFriend.png

 

Dabar esu : Serverio Super administratorius

 

Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.


#7
Deiwis_Lotus

Deiwis_Lotus

    Klaviatūros meistras

  • 452 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 74d 9v 11m 51s
Reputacija: 150
Mėgstamas

Nežinau, kiek čia gerų idėjų, o kiek tiesiog apžvalga serverio, kas yra ne taip. Bet dėl daug dalykų tave palaikau. Manau, kad kai darai /pzu tada turėtų tam tikram plote rodyt, kas kokias komandas naudoja. Dėl admin tai čj paprasčiausiai jis yra perkamas dėl to, kad serveryje yra dalinami krd, pigiai išeina nusipirkti jį. Iš esmės viską reikia naujint, bet sakyt reikia reikia ir reikia vargu ar būtina. Manau serveryje yra daug senbuvių, kurie galėtų kažką ir patys padaryt, o ne tik pirštais rodyt. Jonas visko nespėja, kad viską įvykdytų, mažiausiai metų prireiktų, o laikas vietoj nestovi. Manau turėtų patys žaidėjai imtis initsietyvos, priisimti atsakomybę ir kažką patys padaryti gero. O ne skūstis. Nes yra dirbama ir taip, kad būtų geresnis serverio rytojus.


  • 1

Raudonojo kryžiaus direktorius - dėl darbo kreipkitės į PM!

Moderatorius serveryje - dėl pagalbos žaidime irgi į PM!

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#8
Arrel_Grant

Arrel_Grant

    Isijautęs

  • 82 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 22v 26s
  • Žaidimo nikas:Arrel_Grant
Reputacija: 78
Monstras

edvina i pagr admin


  • 0

#9
Edvinas_Ramanas

Edvinas_Ramanas

    (͡° ͜ʖ ͡°)

  • 1175 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 1v 40m 4s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 570
Mylimas

Nesutinku su kai kuriais teiginiais. Dėl forumo man vpš p*. Kokia ta jo išvaizda. 

"PAGALBOS SISTEMA V3" ar "PROJEKTO MEDIS", jau kaip 5metus kaip "NAUJA".  Dėl šių sutinku.

 

žmonės perka MOD / ADMIN dėl papildomų funkcijų kuriuos turi turėt VIP normaliam serverį lygini Lrg su kažkokiu normaliu serveriu. O tai kam daryt kaip visi? Beje dėl tų visų teleportų kainų. Kaip ir sakei, jos padarytos dėl savęs. Tai dėl savęs ir kainuoja jos, tam ir yra skirta, kad kuo naudot mažiau jas. O pas naujoką nusiteleportuot ir jam padėti neišleisi daugiau nei 200e. 

 

Dėl to kontroliavimo. Nematau labai didelio kontroliavimo, galėtų, net ir būti griežčiauToliau, žiauriausiai kontroliavimas prasideda kad ADMIN / MOD rašo kad kažkas kažkur nusiteleportavo, kas pasigydė, kas panaudojo /pusti ir šiaip paprastas komandas kas panaudojo, nu realiai klausimas, KAM?

Jei šitą panaikintų, pajaustum skirtumą. Tiesa, iš dalies galėtų nerodyt kitų moderatorių bei VIP veiksmų. Bet paprastų žaidėjų tegul rodo, bet ką gi, puse serverio visalaiką būna VIP tad ka žn..

 

1. O kam pirkti VIP kai jis nieko negali? 

2. Tu siūlai adminam dirbt paprastus darbus kad uždirbt pinigų kad padėt žaidėjams? Dabar ekonomiką sugadinta tai pinigų pilna, bet bus WIPE, ankščiau ar vėliau bus, kas tada? Nepadėt žaidėjams nes pinigų neturi? Aš asmeniškai geriau naujokui duočiau pinigų negu išleist ant visu šitu nesąmonių. 

3. Visu pirma aš nesakiau pašalinti, sakiau kad rodytu kai prižiūrį žaidėją, per eventus, gali įjungt ant tam tikro žaidėjo, arba kai esi šalia to žaidėjo.

 

Ir šiaip man atrodo nesupratai ką turėjau omenį rašydamas šita.


  • 0

26.gif

 

- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : ) 

 


#10
Jack_Tysonas

Jack_Tysonas

    Savas

  • 133 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 15v 48m 51s
Reputacija: 0
Neutralus
Sakyčiau reikia wipe, bet tada išvis nieko neliks čia. Ekonomika supista, pridalinot kreditų. Pinigų dauguma turi Dahuje.
  • 0

LRG.LT Nelaimėliss0935.gif - Jack_Tyson ( 8 balsai )

 

LRG.LT Neskanusis s0901.gif - Jack_Tyson ( 3 balsai )

 

LRG.LT Nepraustaburnis s0936.gif -  Jack_Tyson


#11
Tomas Uknevičius

Tomas Uknevičius

    Lrg.lt fanas

  • 297 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 10d 15v 6m 54s
  • MiestasKaunas
Reputacija: 149
Mėgstamas

o gal tu ir normalus


  • 0

#12
ixeee

ixeee

    alive

  • 484 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 5v 44m 38s
  • MiestasKaunas
Reputacija: 141
Mėgstamas

neskaičiau nieko, bet sėdžiu ir achujelinu pats sau kaip jus netingit tokio ilgio eses rašyt


  • 0

 

giphy.gif

 


#13
Dyglas_Kulypka

Dyglas_Kulypka

    Patrankų mėsa

  • 1 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 8m 41s
  • Žaidimo nikas:Dyglas_Kulypka
Reputacija: 0
Neutralus

trūksta vienintelio dalyko žaidėjų.


  • 0

#14
Deivis_West

Deivis_West

    Pastumdėlis

  • 16 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22v 42m 58s
  • Žaidimo nikas:Deivis_West
Reputacija: 7
Neutralus

iš dalies sutinku su tavo nuomone, bet ko labiausiai trūksta šitam serveriui tik žaidėjų, serveris yra daugiau vertas, nei dabar. Serveris turi puikias galimybes, bet jų nemoka išnaudoti.


  • 0

glKSKbn.png






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: bla bla bla, nežinau ką čia rašyt

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok