Lrg.lt Pagrindinio Administratoriaus (-Ės) Rinkimai! - Svarbi informacija - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Lrg.lt Pagrindinio Administratoriaus (-Ės) Rinkimai!

Kandidatūros

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
39 atsakymai į šią temą

#1
Šmitas

Šmitas

    Imperatorius

  • 2985 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 242d 8v 42m 57s
  • MiestasKėdainiai
  • Žaidimo nikas:Patrick_Smith
Reputacija: 493
Mylimas

Labas vakaras, LRG.LT žaidėjai!

 

Šioje temoje prašome visus norinčius parašyti savo arba pasiūlyti kitų žaidėju kandidatūras į pagr. administratoriaus postą.

Dalyvauti galite visi!

 

Ko aš norėčiau iš jūsų?

 

- Kad būtumėte kuo aktyvesni serveryje, teamspeak ir forume.

- Turėtumėte idėjų serverio gerinimui, žaidėjų pritraukimui į serverį.

- Sugebėtumėte bendrauti su žaidėjais, bet tik taip, kad nereiktų jums paties plauti burnos.

- Kad į šias pareigas žiūrėtumėte kuo rimčiau, o ne taip kad pradėtumėte draugams dalinti admin pareigas.

 

Taip pat norėčiau, kad poste parašytumėte bent porą idėjų serveriui, ką maždaug ruošiatės daryti šiose pareigose ir t.t., tai didina jūsų šansus tapti pagr. administratoriumi.

 

Kandidatūras prašyčiau pateikti/pasiūlyti iki 2018-02-02 (penktadienio) 20:00

 

Sekmės!


  • 1

baner10.jpg


#2
Reno_Dziumbras

Reno_Dziumbras

    Pastumdėlis

  • 17 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 7v 25m 33s
  • Žaidimo nikas:Reno_Dziumbras
Reputacija: 5
Neutralus

Sveikas, kadangi esu naujokas, ir daug vilčių turbūt į mane nedėsi, tačiau jau spėjau pastebėti, kad ne visi admin/vip ar direktoriai žino savo pareigas ir taisykles, tai pirmiausia, kaip vienas iš pgr adminų užsiimčiau šituo, kad nebūtų tų, kaip tu ir minėjai, dalinimų draugams tai šiuo atveju darbai visokie ir t.t. mano nuomone, serveris dabar 80% žlugęs. o vienintelis dalykas kas jį laiko, tai draugai ateinantis pamalt šūdą, kad to nebūtų, reikia sukurti tokią aplinką, o ne toliau tą šūdą malti (čia iš mano pozicijos matosi taip). kitas dalykas, tuos visus serverio vaikus griežtai prižiūrėti, kai kurie per daug sau leidžia, o kai atsikerti gauni mutą už tai, kad atsikirtai. kaip naujokas iškėliau labai daug minusų ir mažai pliusų, tačiau tie pliusai nėra silpni. įdėja būtų tokia, kad gal reiktų visu pirma žemėlapį susitvarkyti, nes iš dalies labai didelė netvarka, tokiai mažai dalei žmonių. pvz važiuoji iš san fiero link los santos ir mašina sprogsta, ką daryt? taksai nedirba, kelias tai tolimas, sos labai ilgai laukt reik. tai atsižvelgčiau į kelionių aspektus, o ne tik į admin teleport ir t.t. plius girdėjau iš kitų senbuvių, kad senas žemėlapis jiems labiau patiko, man net įdomu pamatyti, koks jis. tai pat aš kaip pgr adminas užsiimčiau serverio tvarkos priežiūra admin direktorių, jeigu nori galiu ir t.s. dažniau būt aktyvesnis.


  • 1

#3
Ne tau klaust

Ne tau klaust

    paprastas

  • 728 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 8v 12m
  • Žaidimo nikas:Benas_Ramanauskas
Reputacija: 333
Propogandistas

Siulau Tomas_Uknevicius


  • 0

pasiruošęs


#4
Reno_Dziumbras

Reno_Dziumbras

    Pastumdėlis

  • 17 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 7v 25m 33s
  • Žaidimo nikas:Reno_Dziumbras
Reputacija: 5
Neutralus

siulau Ricky_Black


  • 0

#5
♪ Deivis'Music ♫

♪ Deivis'Music ♫

    ヌジャベス

  • 1520 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 6v 46m 17s
  • MiestasHonolulu, Hawaii, USA
  • Žaidimo nikas:Deivis_Music
Reputacija: 730
Mylimas

Nuuuu... Mano nuomone, cia tik pasakau savo nuomone, kad serveryje nematau pagrindinio adminstratoriaus. Kodel? Nes kazkas "suda mala", kazkas "dura stumdo", kazkas isvis nezino ka cia veikia... As nesakau, kad as esu tobulas, as grynai toks pat kaip ir kiti. Nu, ka galiu pasakyt, patiko man Gintares darbas, kai administracija priziurejo. Va ten tai buvo geri laikai, kai administracija privalejo pildyti anketas, kurioje turejo nurodyti savo veikla per savaite! Nezinau, ar ji nores vel atilkti tokias pareigas, bet jei taip butu, tai.. :) Seip tikrai DABAR nematau ka noreciau pamatyti tokiame poste, gal po kiek laiko pasikeis nuomone...


  • 7

ImG1Cmk.png

 

76561198244016896.pngAddFriend.png

 

Dabar esu : Serverio Super administratorius

 

Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.


#6
Tomas Uknevičius

Tomas Uknevičius

    Lrg.lt fanas

  • 297 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 10d 15v 6m 54s
  • MiestasKaunas
Reputacija: 149
Mėgstamas

Pristatau aš jums save


  • 0

#7
Edvinas_Ramanas

Edvinas_Ramanas

    (͡° ͜ʖ ͡°)

  • 1175 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 1v 40m 4s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 570
Mylimas

Mano nuomonę vienas iš geriausiu kandidatų būtų Gintarė, aš būčiau už ją jeigu jį bus tarp kandidatų. Jeigu jos nebus, tuomet pabandysiu aš pabūt kandidatų. Kodėl manau kad esu tinkamas šiom pareigom? Esu projektę nuo maždaug 2011, žinoma su pertraukom, bet tai esmės nekeičia. Dažniausia kuomet žaisdavau, būdavau administratorius, aš nepildžiau anketų, neprašinėjau TeamSpeak'e ar dar kur, aš visuomet pirkdavau, ne todėl kad negalėdavau tapti per anketas, bet todėl kad norėdavau paremti serverį, ir niekuomet neprarasdavau administratoriaus dėl papeikimo ar dar ko. Serveryję pažįstu dauguma žaidėjų, asmeniškai esu su dauguma bendravęs, žinau visas taisykles, kas kaip turi būt. 

Jeigu nutiktu taip kad tapčiau Pagr. Administratorium, visu pirma aš pats surimtėčiau, kadangi dabar esu per geras, atleidžių visiem, tačiau kuomet reikia, galiu surimtėti. Nebūvo paminėta už ką tiksliai bus atsakingas šis Pagr. Administratorius, tai nelabai galiu pasakyt ką būtent daryčiau šiuose pareiguose, jeigu tai būtų admin prižiūrėjimas, tuomet pradėčiau tikrinti administratorius, ypač pastebėjau kad yra labai daug naujų administratorių kurie nežino nei baudimo nei taisyklių, tai tokie administratoriai/moderatoriai būtų tikrinami iškart, nesugebėjimas atsakyt į klausimus reišktu įspėjimų ir savaitę laikotarpio išmokti taisykles bei baudimus, ir šiaip sugriežtinčiau administratorių darbą, nenoriu čia labai daug ko rašyt nes atsibos jums skaitytį, bet galėčiau jeigu reikėtu. 

Dėl įdėjų serveriui, visų pirmą reikia susikoncentruoti ties vienu miestų, viska perkelt į LS, pradėti kelti naujus mapp darbus ( žinau Jonas turi daug labai gerų mapp darbų ). Kuomet tai viskas įvyks, galima pradėti galvoti naujas įdėjas, sugalvoti įdėjas nėra sunku. Geriausia susirinkti TeamSpeak'e ir kartu bežaidžiant mąstyti, čia užvakar buvom su Jonu ir Robka TeamSpeak'e, ir per labai trumpa laiką sugalvojom tikrai nemažai ką galima būtų padaryt naujo.. Tai tuom ir baigu savo kandidatūrą. 


  • 6

26.gif

 

- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : ) 

 


#8
Deiwis_Lotus

Deiwis_Lotus

    Klaviatūros meistras

  • 452 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 74d 9v 11m 51s
Reputacija: 150
Mėgstamas
Labuka ,
 
Taigi, siūlau savo kandidaturą, pirmiausia vien dėl to, kad esu vienas iš senesnių žaidėjų ir daug mačiau, kaip viskas keitėsi, tiesa nevisada i gerąją pusę. 
 
Mano idejos gan paprastos, pirma įvesti tvarką galų gale administracijoje. Padaryti privalomus atsiskaitymus. Kiekvienas administracijos narys turėtų atsiskaityti už darbus kuriuos nuveikė per savaitę. Nes dabar kas ką nori tą ir veikia. Taip pat kiekvienam administratoriui reiktų altikt prievolę žaidejams. Atlikti mažiausiai 14 eventų per savaitę. Tam, kad būtų ką parašyti ataskaitoje. Joje būtų rašoma taip pat ir iškvietimai priimti ir žaistos valandos. Nes žaidėjei turbūt nori matyt, ką veikia jų išrinkti administratoriai. Taip pat savo ruoštu ir aš daryčiau ataskaitas. Kas atliko pareigas, o kas ne. Taip pat grieščiau į viską žiūrėsiu, nes manau rimtas serveris prasideda nuo tvarkos, o jos čia nelabai yra. Pvz.: Beno bariai ir visų kitų per /v chatą tikrai nebeliktų nepastebėti. Turiu gan nemažai patirties būdamas administratoriumi, daug maš žinau kaip kas veikia ir neesu žalias, tad mano patirtis irgi praverstų. Taip pat daug pažįstu žaidejų, bet ne taip gerai, kad galėčiau būt šališkas kam nors ir šiaip esu gan sažiningas. Norėčiau, kad būtų kažkiek pašviesinta arba patmsinta pirktinių administratorių spalva. Tam, kad žaidėjai serveryje matytų pirktinius administratorius ir per daug nesitikėtų iš jų. Nes jiems nebūtų taikomos privalomos ataskaitos ir eventų rengimas, taip pat pražaistas laikas, nebent jie norėtų kilti karjieros laiptais aukštyn. Tačiau, nusižengimai ir kitos blogybės gręsenčios, kaip ir paprastiems administracijos nariams, taip ir pirktiniams - galiotų ir toliau. Taip daryčiau susirinkimus, diskutuotume bendras idėjas ir kitus dalykus: kas įvyko per savaitę, kam kur reiktų pagerinti statistiką, apie elgesį iš papeikimų ir pagyrimų temų, rinktume savaitės arba menesio adminus - gal net būtų materialus paskatinimai. Šnekėt moku ir rimtai ir ne. Naujuosius administratorius rinkčiau iš anketų, tai būtų pirma pakopa. Tada antra pakopa - apklausa TS, situacijų klausimai, kaip elgtūsi būsimas administracijos narys, trečia pakopa - 3 savaičių bandomasis laikotarpis. Taip pat būtų juodasis sąrašas - administratioriams neišbuvusiems poste 2 savaicių. Administracija turi buti rimta. Daug maš kol kas tiek.
 
Tvarka ir rimtis - štai ko reikia administracijai.

  • 8

Raudonojo kryžiaus direktorius - dėl darbo kreipkitės į PM!

Moderatorius serveryje - dėl pagalbos žaidime irgi į PM!

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#9
Robka_Shumaheris

Robka_Shumaheris

    Mėgstantis rašyt

  • 158 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 39m 9s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 7
Neutralus

Mano nuomone už Edvina_Ramana arba Deiwis_Lotus. Šitie du geriausi mano manimuj.


  • 0

                                                              baner8.jpg

                                                                                                     


                                                                 tumblr_mvfzv7rt7i1rb8tmvo1_500.gif


#10
Kristupas_Warning

Kristupas_Warning

    Dirbu ir dirbsiu PD!

  • 47 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 3v 23m 55s
Reputacija: 43
Monstras

Auris_Pwn


  • 1

stats.php?id=33&img=1


#11
Ne tau klaust

Ne tau klaust

    paprastas

  • 728 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 8v 12m
  • Žaidimo nikas:Benas_Ramanauskas
Reputacija: 333
Propogandistas

Siulau andriu valitkoni


  • 2

pasiruošęs


#12
*Stan*

*Stan*

    Forumo pažiba

  • 1090 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 21d 13v 9m 34s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Povilas_Stan
Reputacija: 197
Gangsta shit
Siūlau save į kandidatus. Trumpai apie mane:

Manau esu pakankamai patikimas, projekte turėjau daug atsakingų pareigų, palaikau draugiškus ryšius su esamais pgr. administratoriais ir superiais. Esu pakankamai griežtokas, kas šiuo atveju būtu pliusas manyčiau. Ir šiaip esu bendraujantis, padedu naujokams. Ne vienas naujokas pasiliko šitam projekte dėl suteiktos pagalbos. Darau viską ką galiu, tos pačios siūlytos idėjos projektui, aktyvi veikla savo pareigose ir t.t.

Kokie mano tikslai būnant pgr. adminu? Pirmiausiai tai daug kartu mano siūlytas dalykas - reklama. Projektas nesiplės, jei mes jo nereklamuosim. Buvo vienas projektas dar seniau, reklameriai. Mano tikslas būtu šį projektą atgaivint ir pritaikyti dabartiniam laikui, nes nu kas naudoja skype šiaip laikais?
Antras dalykas - reikia visiems galams sutvarkyti serverio taisykles. Žaidėjai daro ką nori, susigalvoja savo taisyklių taip keldami chaosą serveryje. Kai kurios taisyklės turėtu būt pakeistos pagal esamą padėtį. Kaip pavizdys, /s ir /v naudojamas po 12h. Serveryje padidėjo aktyvumas ir daugiau žmonių žaidžia naktimis, todėl daug ką erzina tokie post'ai. Reikėtu įvesti ne tik laiką, bet ir priklausant nuo žaidėjų kiekio ar pnš.
Trečias dalykas - moderatorių/admin-sup. admin atranka. Manau būtu pats tas grąžinti seną gerą tvarką. Pradėti apklausinėti moderatorius per teamspeak ar skype programas, nes šiuo metu administratorių lrg projekte yra pakankamai daug.

Čia maždaug būtu trys pagrindiniai dalykai kurie priklausytu nuo mano iniciatyvos, visa kita bendrai su kolektyvu. Mano manymu priimti sprendimai kolektyve būtu geresni, nei mano vieno
  • 0

Serverio super administratorius: 2014-05-08 iki 2014-05-30


Serverio moderatorius: 2018-01-02 iki 2018-01-07


Serverio administratorius: 2018-01-07 iki 2018-02-02


Serverio super administratorius: 2018-02-02 iki 2018-02-25


Serverio DPKT: 2018-02-25 iki xxxx-xx-xx


#13
Ne tau klaust

Ne tau klaust

    paprastas

  • 728 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 8v 12m
  • Žaidimo nikas:Benas_Ramanauskas
Reputacija: 333
Propogandistas

jeigu jum liudna paskaitykit kandidatu pasisakymus


  • 0

pasiruošęs


#14
Arrel_Grant

Arrel_Grant

    Isijautęs

  • 82 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 22v 26s
  • Žaidimo nikas:Arrel_Grant
Reputacija: 78
Monstras

 

Labuka ,
 
Taigi, siūlau savo kandidaturą, pirmiausia vien dėl to, kad esu vienas iš senesnių žaidėjų ir daug mačiau, kaip viskas keitėsi, tiesa nevisada i gerąją pusę. 

 

 

tu tai praleisk daugiau laiko su savo panele nepildes cia anketu

 

Pirma, del rinkimu, tai nematau nei vieno kandidato, kuris butu tinkamas tokioms pareigoms ir nemanau, kad ju reikia. 30 zaideju turit, is ju puse moderatoriu ir administratoriu kurie kasdien serve sedi, kam dar herarchiju papildomu prikurt neisivaizduoju.

 

Antra, Povilo i tokias pareigas imt negalima, nes jam su nervais negerai, viena diena visiems grasina ir bando savo taisykles isradinet kita diena normalus. O apie kitus cia pildancius net nera kalbu, reikia zmogaus saltu nervu, o ne tokiu kurie nori pasirodyt pries kitus savo pareigom, kas yra labai liudna, nes taip tik 15meciai darydavo pries 5 metus.

 

Trecia, cia dauguma 18+ metu ir pildot i kazkokius postus sampe dar rasinedami kad cia kazkokias tvarkas ivesit, graudu skaityt. patrickui sakiau kad reik parasyt oficialu pranesima, pakeist kelias taisykles, kai ka uzdraust ir viskas, daugiau cia nieko daryt nereik. kuria jie cia seima kazkoki kai 30 zaideju zaidzia. 

 

Nezais cia tu zaideju daug ir galit nesvaigt su savo tvarkom, susitvarkykit taisykles normaliai ir galit toliau tam serve prikolint ateja. jei poziciuonuotumet save kaip grp klasika tai gal 50 pastoviu ir surinktumet senbuviu sampo, jei bandysit kaip kiti serveriai but tai galit pamirst, niekam neidomu.

 

aciu uz demesi,

tomas duhas


  • 6

#15
^^Lietuva^^

^^Lietuva^^

    Tvirtas narys

  • 208 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 11d 17v 25m 43s
  • MiestasMarijampolė
  • Žaidimo nikas:Lietuva_Deivis
Reputacija: 92
Mėgstamas

Lietuva IN :D 
Just trying ;) 


  • 2


stats.php?id=16824&img=0

 

Buvęs VI-Karo Akademija Pavaduotojas 

Buvęs VI - Geras Faras Direktorus

Esamas UAB-Krovinių Pervežimas Direktorius
 

jdA6B.png


#16
Ricky_Blacky

Ricky_Blacky

    Gerbiamas

  • 302 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 8d 10v 20m 56s
  • MiestasKėdainiai
  • Žaidimo nikas:Blanky_Vova
Reputacija: 123
Mėgstamas

Siūlau Gintare arba Povilą, jie tikrai matosi stengiasi dėl serverio, o daugiau lyg ir nežinau.


  • 0

#17
Gang

Gang

    Savas

  • 147 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 5v 50m 54s
  • MiestasRadviliškis
  • Žaidimo nikas:Laurynas_Laurynas
Reputacija: 31
Nuostabu!

Siūlau Donatas_Nokia, rimtas, aktyvus. Puikus asmuo, šiom pareigom


  • 2

                                                                         baner2.jpg       

                                                                         baner3.jpg

 


#18
Robertas_Same

Robertas_Same

    DPKT

  • 274 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 9d 23v 49m 11s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Robertas_Same
Reputacija: 97
Mėgstamas

Siūlau į kandidatus save, manau jog galėčiau susitvarkyti su pareigomis.

Manau, jog turiu pakankamai patirties su darbu aukštos administracijos lygiu ir taip pat galėčiau susitvarkyti su aukštesniu, manau, jog esu serveryje vienas iš griežčiausių administracijos narių serveryje, taip pat dabar esu DPKT ir su direktoriais tikrai ne vaikiškus žaidimus žaidžiu, o baudžiu juos už viską, net ir savo draugus. Negalvoju, jog man PGR Admin postas būtų reikalingas uždėti adminą draugui, nes administracijos serveryje tikrai per daug, o jeigu mane išrinktų tiesiog jos nepadaugėtų. Serveriui pasiūlymų davęs daug, juos adresuoju Petruoliui. Moku dirbti išoriniu ir vidiniu būdu su serverio, nemanau jog kažko dar reikia.

Nu jo burna prasiplausiu pažadu :)

Galiu pridurti, jog atrankos iš visų žmonių bus durnos labai, nes tiesiog visi balsuos už ką buvo paprašyta.
Manau, jog kas gerai mane žino tikrai balsuos už mane :)

Mano tikslai:
1. Administracijos rinkimų keitimas;
2. VIP griežtesnė priežiūra;
3. Vidinių funkcijų keitimas;
4. Pradėti scriptint teisininkų darbą, o baigus jį pradėt dar vieną :);
5. Pažadai, pažadais, o geriau darbais;

6. Administracijos reikalavimų gerinimas;

7. Administracijos su blogomis anketomis nebebus

8. Administracinė tvarka bus griežtesnė

9. Aktyvinsim ataskaitas klubams, administracijai ir prikursime kitiems, kad būtų veiklos serveryje

10. Parodyti meilės jums <3

Pagal mane turi būti griežtas pgr admin, nežinau ką jūs galvojat. Sakykit į akis :)


  • 7

#Robertas'SameForPresident


____________________________________________________________________________________________________


“You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,

And live like it's heaven on earth.


William W. Purkey


Paveiksliukas


#19
Donatas_Nokia

Donatas_Nokia

    Forumo pažiba

  • 1018 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 19v 58m 38s
  • MiestasKaimas.
  • Žaidimo nikas:Donatas_Nokia
Reputacija: 309
Propogandistas

Siūlau save į kandidaturą nes esu vienas iš senesnių žaidėjų esu turėjas daug visokių pareigų ir gan neblogai su jom susitvarkydavau. Esu gerai žinomas serverio žaidėjų su dauguma iš jų bendravęs TS ir jie mane žino. Dabar administracija elgiasi labai laisvai, daro ką nori, nepriima iškvietimu, nepadeda žaidėjams pas mane to nebūtų. Padėjimas žaidėjams yra šventas dalykas jiems padėti privaloma nes kai jie nesulaukia pagalbos palieka serverį. Administracijai reikia rimtumo ir drausmės, kurių aš pasistenkčiau įnešti. Administracijai reikia griežto žmogaus kuriuo ir būčiau, reikia padaryti taip, kad jie į savo pareigas žiūrėtų labai rimtai ir už kiekvieną nusižengimą gautų įspėjimus be gailėščio. Tada manau pradėtų į savo pareigas žiūrėti labai rimtai. Šitos pareigos yra labai rimtos ir aš suprantu koks tai atsakingas darbas ir manau tikčiau šiom pareigom.


  • 4

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#20
Matas_Alekna

Matas_Alekna

    Isijautęs

  • 70 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 11v 37s
  • Žaidimo nikas:Matas_Alekna
Reputacija: 23
Nuostabu!

Bandau ir aš, nieko nerašysiu, nes jaučiuosi labai prastai, sergu.. Sėkmės!


  • 0

Mano pasiekimai:

Dabartinis V.I.P Narys

Dabartinis Karo Akademijos Pavaduotojas

stats.php?id=7664&img=0

854505c0166da919d1d7ccbb49449328534.jpg





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok