Keletas Idėjų - Samp serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Keletas Idėjų

teisininkai logistika lrgieciai be darbo mirs

  • Please log in to reply
3 atsakymai į šią temą

#1
Piceriukas

Piceriukas

    Pastovintis už save

  • 41 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 7v 1m 15s
  • Žaidimo nikas:Kiets_Piceriuks
Reputacija: 22
Nuostabu!

Sveiki ir vėl!

 

Taigi nieko ilgai nerašęs pradėsiu dėstyti savo mintis.

1)Teisininkaihttp://forumas.lrg.l...s/#entry180373šioje temoje buvo klausima idėjų tai mano idėja būtų susiejusi su teisėsaugos bendradarbiavimu. Kam nors nušovus žmogų jie sužinotu pirmieji tai būtų tarsi tyrimų biuras ,policija gautų iš jų informaciją apie nusikaltimus, pvz: jei vyktų koks sandoris dėl žolės ,kaip parašiau šioje temoje http://forumas.lrg.l...kam-nepatikti/teisininkai gautų informaciją pirmieji. Taip pat tai galėtų būti dėl brakonėriavimo ar apiplėšimų, žmogžudysčių ar pastatų grobimo. Tai būtų tarsi visos teisėsaugos vadovybė jie paskirtu direktorius ir skirstytų pareigas ,kad nebūtų kvailų žaidėjų policijoje. Taip pat reikėtų išimti komanda /gaudomi. Vyktų daugiau reidų ir žymiai padaugėtu veiksmo.

 

2) Kitas labai neįdomus dalykas serveryje, kad dirbdamas darbą kuris nėra toks atsakingas kaip pvz(teisėsauga) neturi didelės prasmės ir niekas juose nedirba. Taigi siūlyčiau serveryje plėtoti logistiką. 

Šioje idėjoje manau labai reikėtu knistis scripteriams ,bet su jūsų pritarimu ir nuomonė gal tai taps išsipildžiusia idėja. Taigi darbai kaip moki veži/tolimųjų reisų darbuotojai/ūkininkai įgautu prasmę. (Apie šią idėją truputi kalbėjau su Petruoliu.) Siūlyčiau padaryti sandėlius kuriuose būtų laikomi resursai ,kaip: maisto produktai, pienas,(viskas kas yra parduotuvėje), degalai, ginklai, automobilių detalės ir t.t. Kiekvienas darbas kuris gali suteikti produktų turėtų savo nedidelį sandėliuką kuriame jie laikyti savo medžiagas.Tarkime ,kad degalinėse būtų degalų limitas kuriuos galėtu papildyti fūristai atvažiavę su cisterna. Jie taip pat iš kokio uosto turėtu paimti kitus produktus ,kad ir minėtas automobilių detales ar ginklus kuriuos suvežtų į sandėlius, tada sakykime pritrūkus mechanikams automobilių dalių jie išsikviestu moki veži ,kad jie atvežtų jas iš sandėlio tam tikra kiekį ir t.t. 

3) Kita idėja susijusi su šiukšliavežiais. Jei niekas nerinktu mieste šiukšlių didėtų sergamumas ,tuo pačiu ir medikams atsirastu daugiau darbo. Šis darbas įgautu prasmės ne kaip tik šiukšlių rinkėjai ,bet ir nuostolių mažintojai.

4) Gaisrininkai: sprogus automobiliui atsirastu gaisras ,kuris neišnyktų kol jis nebūtų užgesinamas ir pravažiuojantiems gadintų automobilius. Arba jei įvyktų didelis smūgis sakykime tarsi pabirtu automobilio detalės kuriuos sprogdintų padangas ,o atvažiavę gaisrininkai turėtu sutvarkyti šią vietą.

 

Nelabai aiškiai parašiau ,bet gal kas nors suprasit!

 

Piceriukas. 

 

2018.01.15

 


  • 0

VĮ Karo akademija direktorius 2018-02-28 - 2018-03-29


#2
Matas_Alekna

Matas_Alekna

    Isijautęs

  • 70 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 11v 37s
  • Žaidimo nikas:Matas_Alekna
Reputacija: 23
Nuostabu!

Oi čia darbo Jonui būtų, bet tikiuos, kad jo jis turės, nes šios įdėjos žiauriai geros,


  • 0

Mano pasiekimai:

Dabartinis V.I.P Narys

Dabartinis Karo Akademijos Pavaduotojas

stats.php?id=7664&img=0

854505c0166da919d1d7ccbb49449328534.jpg


#3
Edvinas_Nezinomas

Edvinas_Nezinomas

    Lrg.lt fanas

  • 271 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 2v 3m 32s
  • MiestasLietuva.Vilnius
  • Žaidimo nikas:Edvins_Nezinomas
Reputacija: 89
Mėgstamas

Uz butu idomu.


  • 0
Paveiksliukas





Paveiksliukas

#4
Deiwis_Lotus

Deiwis_Lotus

    Klaviatūros meistras

  • 452 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 74d 9v 11m 51s
Reputacija: 150
Mėgstamas

 

Serve beveik nėra jokios logikos tarp darbų. Seniai reikia padaryti, kad kiekvienas darbas būtų susijęs su kitais darbais. O tada ir prasidės įdomumas, kaip darniai gali sudirbti serverio žaidėjai, kaip direktoriai tarpusavyje bendrautų ir panašiai.


  • 0

Raudonojo kryžiaus direktorius - dėl darbo kreipkitės į PM!

Moderatorius serveryje - dėl pagalbos žaidime irgi į PM!

Paveiksliukas

Paveiksliukas






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: teisininkai, logistika, lrgieciai be darbo mirs

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok