Anketa Į " Vi - Karo Akademija " Direktoriaus Postą - Anketos į direktorius - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į " Vi - Karo Akademija " Direktoriaus Postą

anketa armijos direktoriaus posta

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
Robertas_Same

Robertas_Same

    DPKT

  • 274 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 9d 23v 49m 11s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Robertas_Same
Reputacija: 97
Mėgstamas

Anketa į " VI - Karo Akademija " Direktoriaus postą 

 

- Norėdami tapti Armijos direktoriumi jūs privalote būti susipažinę su Direktorių / Pavaduotojų taisyklėmis kurios randasi štai čia , turite žinoti visus darbuotojų limitus ir jų griežtai laikytis antraip būsite baudžiami įspėjimais, darbuotojų limitus rasite paspaude ČIA
- Jeigu būnant direktorium jums darbas pabodo arba atsirado kita priežastis dėl kurios jūs norite palikti direktoriaus postą, jūs PRIVALOTE užpildyti atsistatydinimo iš direktoriaus posto anketą antraip galite papulti į DIREKTORIŲ JUODAJĮ SĄRAŠA ! Direktoriaus atsistatydinimo anketas rasite paspaudę ČIA
- Kas be ko, privalote žinoti visas žaidėjų taisykles, galvoti logiškai Žaidėjui, kuris yra pirkęs direktorių už tikrąją valiutą galioja lygiai tos pačios taisyklės kaip ir išrinktam iš anketų.
- Savo firmą turite prižiūrėti atsakingai ir taip kad nebūtų jokių nusiskundimų iš žaidėjų, direktoriaus postas yra labai atsakingas dalykas ir pildydami anketą į direktoriaus postą jūs turi susitaikyti su tuo jog turėsite dirbti atsakingai ir beabejo sąžiningai. Pagal naujus reikalavimus darbas nebus lengvas. Pildyti galima tik į vieno darbo direktoriaus postą (negalima užpildyti dviejų anketų vienu metu).

- Norint gauti šį svarbų postą jūs turite turėti gerą gebėjimą rašyti. Visą tai turite įrodyti pildydami anketą. ( Viską pildyti gramatiškai, su lietuviškomis raidėmis ).

- Gavę direktorių jūs prisiimate atsakomybę pildyti savo darbo skiltį, laiko nuo išrinkimo turėsite 2 dienas.


SVARBU:

Pildydami anketą jūs turite turėti:

  • TeamSpeak'ą - Jis reikalingas tam, kad jeigu būtų susirinkimas ar pnš. Eitų su jumis lengvu būdu bendrauti.
  • Skypę - Dėl lengvo susisiekimo.
  • Pildant anketą į direktorių privalote būti pražaidę bent 50 valandų žaidimę ( Valandas galite pasižiūrėti paspaudę ČIA, arba žaidime parašę /info. Bent minimaliai turite žinoti apie firmą į kurios direktorius pildote anketą.
  • Balsavimo metu balsų prašymas = anketos atmetimas.
  • Reikalavimai yra tikrai labai maži, todėl ir papult į direktorių gretas taip pat nėra sunku,
  • JOKIŲ VELNIŲ NERAŠYTI RYŠKIA SPALVA, NES ATMESIU.

 

! Direktorių Priežiūros Kontrolė pasilieka teisę koreguoti arba redaguoti šį tekstą, todėl kiekvieną karta pildant anketą privalote viską akilai perskaityti !

 

Jeigu nebus rimtų kandidatų, postas bus peleistas buvusiai armijos pavaduotojai.

 

Anketa bus tikrinama kai bus surinktas pakankamas skaičius kandidatų

 

__________________________________________________________________________________________________

PILDYMO FORMA

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - 
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )
4. Jūsų amžius - 

5. Jūsų aktyvumas per dieną ( Minimaliai ir maximaliai ) - 

 


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)-

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - 

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?

 

* Jūsų išrinktas pavaduotojas pradeda daryti nesąmones. ( iki tol buvo tvarkingas ). Jūsų veiksmai ? - 

 

* Įrodykite savo raštingumą trumpai aprašydami darbą į kurį pildote anketą. - 


  • 0

#Robertas'SameForPresident


____________________________________________________________________________________________________


“You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,

And live like it's heaven on earth.


William W. Purkey


Paveiksliukas


#2
Ernestas_Samsung

Ernestas_Samsung

    With LRG since 2010

  • 1082 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 13d 8v 14m 31s
Reputacija: 241
Intelektualas

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Ernestas_Nokia
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 152.000xP
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA ) Ant šio acc apie 40val. isviso virš 1000
4. Jūsų amžius - 1710/12m.

5. Jūsų aktyvumas per dieną ( Minimaliai ir maximaliai ) -  Min 2h - max 5-6h

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Butu sukurta rangu sistema, ji nebutu sunki, bet uz ikyruma rango pasikėlimas bus dar sudėtingesnis.

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Būsiu griežtas vadovas, ne lengvai ikalbinamas ir savo nuomone, bei supratimą apie vadovavimą teiksiu gerai apgalvoję, pasitelkęs 7 metų patirtį ugdytą LRG serveryje. Aišku, esu paprastas žmogus, su manimi bus galima pasitarti ir paklausti patarimo, bet į derybas ir papirkinėjimus žiūrėsiu tikrai girežtai.

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Iš patirties galiu pasakyti, kad pavaduotojas buvo beabėjonės sverbus asmuo direktoriui kaip serveryje būdavo ypač didelis online. Dabar ,manau, kad direktorius vienas susidorotų su darbo valdymu. Bet aišku, jai atranka bus būtina, tai ji bus vykdoma asmeniniu pokalbiu TeamSpeak3 kanale. Pavaduotojas turi būti atsakingas, jis turi suprasti kokios turės būti jo pareigos, ne ir žinoma kaip ir kiekvienas vadovas, aš norėčiau turėti mažiau patirties šioje srityje turintį pavaduotoją, taip galėdamas padėti jam susitvarkyti su naujomis pareigomis ir parengti jį ateityje perimti mano pareigas, arba turėti panašias, atsakingas pareigas.

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Manau, kad biudžetui sumažėjus, darbuotojai pultų į neviltį dėl mažesnių premijų, bet aš manau kad patys darbuotojai, norėdami geresnio biudžeto, turėtų stipriau dirbti, gaudyti nusikaltėlius, apginti bankus bei kitas užgrobtas vietas. Taip biudžetas kiltų savaime.

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? - Atrankas darysiu atsižvelgdamas į žaidėjų pastovumą serveryje, manau daugelis su manimi sutiktų, kad serveryje reikia išlaikyti proporcingumą. Tad darbuotojų būtų neper daug, todėl ir atranka būtų sunki, kad į darba patektų tik patys tinkamiausi, ir labiausiai pasiruošę žaidėjai. Būtų tikrinama komunikacija, atrankoje dalyvaujantys žaidėjai TS kanale turės komandiškai pagauti nesusekamą (agentą007 užsidėjusį) žaidėją vadovaujantis vien tik mano duodamai nurodymais apie nusikaltelio buvimo vietą. Šaudymo ir vairavimo įgudžių netikrinsiu, nes darbe, bus treniruotės, kuriuose ir mokinsiu žaidėjus įvairių gūdrybių.

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Jai darbas tampa nepopuliarus ir niekas jame nenori dirbti, tuomet problema ne darbe, o kolektyve arba valdžioje. Tad atsižvelgčiau į darbuotojus, stebėčiau jų darbą ir bendravimą su aplinkiniais, aišku ieškosiu problemos ir savo valdymo stiliuje, padarysiu apklausą. kurioje žaidėjai galės parašyti savo nuomonę apie darbo trūkumus ir taip bandysiu taisyti susidariuses spragas.

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Kaip ir sakiau praeitoje situacijoje, bandyčau ieškoti spragų, problema gali būti arba susijusi su kolektyvu, arba galbūt dėl mažo nusikaltėlių skaičiaus žaidėjams nebebus darbo, tuomet daryčiau daugiau treniruočių, taip sukurdamas įvairovės, bei suaktyvindamas darbo eigą.


  • 4

Šiame Projekte nuo 2010 metų

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#3
Robertas_Same

Robertas_Same

    DPKT

  • 274 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 9d 23v 49m 11s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Robertas_Same
Reputacija: 97
Mėgstamas

Viskas visiems aišku.

 

 

 

[trakinama]


  • 0

#Robertas'SameForPresident


____________________________________________________________________________________________________


“You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,

And live like it's heaven on earth.


William W. Purkey


Paveiksliukas






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: anketa, armijos, direktoriaus, posta

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok