Anketa Į Ii - Nelegalus Parkas Direktoriaus Postą - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į Ii - Nelegalus Parkas Direktoriaus Postą

anketa dyleriu direktoriaus posta

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
6 atsakymai į šią temą

#1
Robertas_Same

Robertas_Same

    DPKT

  • 274 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 9d 23v 49m 11s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Robertas_Same
Reputacija: 97
Mėgstamas

!Anketa į II - Nelegalus Parkas

Direktoriaus postą !


- Norėdami tapti dylerių firmos direktoriumi jūs privalote būti susipažinę su Direktorių / Pavaduotojų taisyklėmis kurios randasi štai čia , turite žinoti visus darbuotojų limitus ir jų griežtai laikytis antraip būsite baudžiami įspėjimais, darbuotojų limitus rasite paspaude ČIA

- Jeigu būnant direktorium jums darbas pabodo arba atsirado kita priežastis dėl kurios jūs norite palikti direktoriaus postą, jūs PRIVALOTE užpildyti atsistatydinimo iš direktoriaus posto anketą antraip galite papulti į DIREKTORIŲ JUODAJĮ SĄRAŠA ! Direktoriaus atsistatydinimo anketas rasite paspaudę ČIA

kas be ko, privalote žinoti visas žaidėjų taisykles, galvoti logiškai Žaidėjui, kuris yra pirkęs direktorių už tikrąją valiutą galioja lygiai tos pačios taisyklės kaip ir išrinktam iš anketų.

Savo firmą turite prižiūrėti atsakingai ir taip kad nebūtų jokių nusiskundimų iš žaidėjų, direktoriaus postas yra labai atsakingas dalykas ir pildydami anketą į direktoriaus postą jūs turi susitaikyti su tuo jog turėsite dirbti atsakingai ir beabejo sąžiningai. Pagal naujus reikalavimus darbas nebus lengvas.

SVARBU:


Pildydami anketą jūs turite turėti


TeamSpeak'ą - Jis reikalingas tam, kad jeigu būtų susirinkimas ar pnš. Eitų su jumis lengvu būdu bendrauti.

Skype - Dėl lengvo susisiekimo.

Taip pat, pildant anketą į direktorių privalote būti pražaidę bent 50 valandų žaidimę ( Valandas galite pasižiūrėti paspaudę ČIA, bent minimaliai turite žinoti apie firmą į kurios direktorius pildote anketą,

Reikalavimai yra tikrai labai maži, todėl ir papult į direktorių gretas taip pat nėra sunku.


! Direktorių Priežiūros Kontrolė pasilieka teisę koreguoti arba redaguoti šį tekstą, todėl kiekvieną karta pildant anketą privalote viską akilai perskaityti !



Rinksiu direktorių 2017.12.26


__________________________________________________________________________________________________


! Pildymo Forma !


1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -

2. Jūsų XP kiekis serveryje -

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )

4. Jūsų amžius -


SITUACINIAI KLAUSIMAI:


* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -


* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) -


* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? -


* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -


* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -


* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -


* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?

  • 0

#Robertas'SameForPresident


____________________________________________________________________________________________________


“You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,

And live like it's heaven on earth.


William W. Purkey


Paveiksliukas


#2
*Stan*

*Stan*

    Forumo pažiba

  • 1090 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 21d 13v 9m 34s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Povilas_Stan
Reputacija: 197
Gangsta shit

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Povilas_Stan

2. Jūsų XP kiekis serveryje - Apie 40k xp

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA )  282h

4. Jūsų amžius - 19 metų
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Sakyčiau, kad tegu įrodo, kad yra vertas aukštesnio rango. Veiksmais, pardavimais ar dar kaip nors, čia jau nuo manęs priklausytu
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) Aš laikaus principo, kad koks tu esi su kitais, taip ir kiti elgsis su tavim lygiai taip pat. Todėl nesiruošiu būt griežtas, palaikyti draugišką atmosferą, bet aišku viskas savo ribose. Jei lekia už ribų, galiu pabūt ir blogu dėde
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Greičiausiai TS pagalba, išsirinkčiau ta, kuriuo galėčiau pasitikėt ir yra arčiausiai man
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Planas A būtu skatinti darbuotojus dirbti tarkim kokiais apdovanojimais ar dar ką. Jei tai nepavyksta, planas B būtu pačiam padidinti apsukas ir parodyti pavizdį, kaip reikia elgtis ir tikėtis, kad seks iš paskos
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Atvirai sakant nieko negalvojau, darbuotojų skaičius kuri galiu priimti yra pakankamai mažas, bet ir palyginus dabartinį serverio aktyvumą, manau dar turiu pakankamai laiko apmąstyt. Visgi geriausia būtu pirma susižinot viską detaliai, savo galimybes ir t.t.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Matyt tas pats kaip planas A, skatinti visokiausiai prizais arba įdomiomis veiklomis
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Viskas priklauso nuo pačio direktoriausm, jei tu viską duodi iškart be galimybės kažką įrodyt, žmonės ir išeina. Aš stengiuos dominti žaidėjus visokiausiais event'ais tik darbuotojams, trip'ai ar dar ką. Kad būtu galima kažka bendrai nuveikt linksmai. Juk žaidimai tam ir yra skirti :)

  • 4

Serverio super administratorius: 2014-05-08 iki 2014-05-30


Serverio moderatorius: 2018-01-02 iki 2018-01-07


Serverio administratorius: 2018-01-07 iki 2018-02-02


Serverio super administratorius: 2018-02-02 iki 2018-02-25


Serverio DPKT: 2018-02-25 iki xxxx-xx-xx


#3
Gang

Gang

    Savas

  • 147 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 5v 50m 54s
  • MiestasRadviliškis
  • Žaidimo nikas:Laurynas_Laurynas
Reputacija: 31
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Gang_Mercy

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 85588 XP

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 236 + apie 600 senesnėje paskyroje.

4. Jūsų amžius - 16
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Nekelčiau rango, nes jį turės užsidirbti. Jei ir toliau prašinės tiesiog ignoruosiu, arba įspėjimą uždėčiau.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Priklausys nuo darbuotojo, kaip jis dirbs, jei blogai dirbs, būsiu „griežtas vadovas“, o jei dirbs gerai, neturėsiu priekaištų, tai tikriausiai daug ir nesikabinėsiu.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Priklausys nuo darbuotojų skaičiaus, jei bus daug dirbančių, atranka vyks forume arba TS. O jei bus mažiau darbuotojų, tada tikriausiai serveryje įvyks.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Paskatinčiau darbuotojus smarkiau dirbti, už tai jie gautų premijas. Pamažinčiau truputi kainas, kad atsirastų daugiau perkančių, o kai viskas grįžtų į senas vėžias, vėl pakelčiau. 
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Priklausys nuo žaidėjų, jei žaidėjų bus nemažai, tai tikriausiai vyks forume. Bus ir „Mini“ atrankų, kurios vyks serveryje. Mini atrankos - tai bus atsižvelgiama į žaidėjo reagavimą, kaip jis sureaguoja į iškvietimą, ar direktoriaus įsakymus. Bus tikrinamos žinios, t.y. kainoraščiai ir pnš.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Padaryčiau kuo daugiau Mini atrankų, daryčiau daug veiklos, t.y. kelionės, treniruotės, padidinčiau rangus visiem. Vyktų vakarinės premijos už darbą.
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Pirmiausiai tai, pasiūlyčiau pakelti rangą. Susitarčiau, kad už kiekvieną parduotą ginklą, mašiną, žolę, gautų piniginę premiją. Kad darbas būtų įdomus, nereikia iš karto duoti didelio rango, pinigų. Žaidėjai turi jausti, kad patys viską turi užsidirbt. 

  • 0

                                                                         baner2.jpg       

                                                                         baner3.jpg

 


#4
Erlys

Erlys

    Lrg.lt fanas

  • 255 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 11v 30m 24s
  • MiestasTelšiai
  • Žaidimo nikas:Its_Erlys
Reputacija: 38
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -  Its_Erlys

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 61k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 362h

4. Jūsų amžius - 15 m.
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Jei prašytų duočiau žodinį įspėjimą, jei ir toliau prašinėtų duočiau tikrą įspėjimą, o jei dar prašinėtų be jokių įspėjimų iš darbo.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) Išties nors esu geras ir atlaidus, bet šį kartą būsiu griežtas ir rimtas, iš skyrus per šventes.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Pavaduotoja atranka vyks labai paprastai. Pirmas etapas: pirmas etapas vyks forume, kur bus išrinkti trys geriausieji. Antas etapas: antras etapas vyks žaidime, kur trys geriausieji bus apklausinėti darbo komandų, bei suktų klausimų, kas geriausiai blogiausiai pasirodys, tas ir kris. Trečiasis etapas: trečiasis etapas vyks teamspeak'e, kur du geriausieji susikaus kovodami dėl ko nori pavaduotojo, ir kaip prisidės prie darbo turėdami jį. Geriausiai pasirodęs gaus pavaduotoją.
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Raginsiu visus investuoti, investuosiu pats, o laikui bėgant prieis žmonių ir viskas geras.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Atrankos vyks labai paprastai, visų pirmas bus forume, visų antrą bus žaidime,o visų trečią bus teamspeak'ę. Bus ir įdomesnių atranko, kaip klausimanija apie darbo informaciją, klausčiau iš visos darbo informacijos, du geriausi bus priimti.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Dalinčiau premijas, būtų įdomių užsiėmimu, visi vakarais rinktūsi į teamspeak'ą, kur būtų apdovanoti už gerą darbą, ir pnš...
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Mano manymu, jei pradės išeidinėti nelabai juos kaip ir sudominsi, nes jeigu jau pasiūliai įdomių užsiėmimu, prizų, premijų, tai tiesiog jiems pasibaigė noras čia dirbti, nes atsibodo. O greitu metu padaryčiau atranką ir vėl būtų žmonių.
 

  • 0

MANO PASIEKIMAI

BUMERIO KLUBO - VADAS

BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS

VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS

d330c396bc4a3156f3e9899eb15456c0270.png


#5
Auris_Pwn

Auris_Pwn

    Klaviatūros meistras

  • 478 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 17d 4v 56m 30s
  • MiestasKaunas
Reputacija: 234
Gangsta shit

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Auris_Pwn

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 30k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 301

4. Jūsų amžius - XXI
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Kada norėsiu tada ir pakelsiu, nieks man nenurodinės kada turiu kelt ir kam.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Kaip jie su manim, taip ir aš su jais. Išvis darbe bus žmonės, kuriuos geriausiai pažįstu, visi komanda, seniai susižaidę ir jokių problemų.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Kokia dar atranka, iškart pasakau pavaduotojas - Emilis_Nesakysiuu. Visi jį gerai žino, aš dar geriau žinau, kam tos atrankos, taip ar taip jį paskirčiau.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Nu serveryje mažiausią reikšmę turi tas biudžetas, vistiek kiekvienas sau žaidžia, tai tiesiog ignoruosiu. Norės, pasikels pats.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Jau minėjau aukščiau, priimsiu tik puikiai žinomus žmones, susižaidusius ir kurie viską kiaurai žino ir nereiks jokių atrankų, tos atrankos vistiek bevertės ir nereikšmingos, kam jas daryt, jei jau žinau kas dirbs pas mane darbe? Ir žinau jau dabar ko nepriimsiu, so...
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Galiu nuraminti, darbas vienas iš populiariausių serveryje jau nuo senų laikų. Darbe jau dabar žinau bent 3 komandos narius, patikėkit, turiu žmonių, kas dirbs pas mane.
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? - Nebus taip, kol būsiu direktorius, tol ir darbuotojų bus. Nesąmoningas klausimas.
 
Aplamai, galiu pasakyt provokuojantys klausimai „Nėrimui į šikną“. Nu, bet yra kaip yra. Good luck konkurentam.

  • 5

#6
Mantas_Desper

Mantas_Desper

    Gangsteris

  • 425 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 49d 22v 59m 39s
Reputacija: 248
Intelektualas

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Aivaras_Gold

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 31563XP

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 278 val.

4. Jūsų amžius - 20
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Pirmiausia duočiau žodinį įspėjimą ir viską išaiškinčiau kaip ir ką daryti,kad užsipelnytum to,kad galėčiau pakelti rangą.O jeigu visas šitas pasikartos ir nekreips į žodinį įspėjimą gaus įspėjimą už kurios surinkęs tiek kiek bus galima gauti bus malonei išmestas iš darbo bei įrašytas į juodąjį sąrašą 
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Reikia ir to ir to,bet manau būsiu labiau griežtesnis,kad visi žinotu kaip ir ką daryti,o ne kai kažkas būtų nežinotu kaip elgtis toje situacijoje.Juk čia nepaprastas darbas,čia reikia griežto vadovo kuris mokėtu su savo darbuotojais susitvarkyti ir žinotu ką daro pats.O ir retkarčiais pabūsiu atlaidus bei šiltas,žiūrint pagal darbuotojus,nes jeigu neklausys ir darys ką jie patys nori,būsiu griežtas ir iš mokinsiu juos klausyti,bei gerbti Direktorių bei Pavaduotoją,o jeigu ir neklausys gaus tiesiog įspėjimą,nes tokių darbuotojų čia nereikia.O kurie atliks tai ko prašysiu gaus pinigėlių bei galbūt užsidirbs rangą.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Manau darysiu pirmiausią forume atranką,o man patikusios anketos tų žmonių,bus apklausti TeamSpeak programoje.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Manau bandyčiau pats pakelti kiek galėčiau,bei bandyčiau prašyti tų kurie gali,bei negaili pinigėlių.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Nenoriu daug tipų padaryti,kad lengviau patektu į šį darbą,tai tiesiog padaryčiau vieną tipą kuris būtų svarbiausias,tai atranka forume,tos kurios anketos patiks tų žmonių,bus apklausti Teamspeak programoje,o vėliau bus išmėgintos šaudymo įgūdžiai,vairavimo įgūdžiai,bei taisyklių/kainoraščių žinojimas žaidime.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Manau taip tikrai nebus,nes veiklos šiame darbe tikrai bus,bei darysiu tikrai gan daug konkursėlių už kuriuos galės laimėti nemažai pinigėlių.
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Nemanau,kad taip bus,nes kaip ir minėjau darysiu begale veiklos,bei konkursių už kurios galės laimėti nemažai pinigų ir tuom galės džiaugtis retkarčiais ne tik mano darbuotojai bei kiti žaidėjai.

  • 4

#7
Robertas_Same

Robertas_Same

    DPKT

  • 274 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 9d 23v 49m 11s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Robertas_Same
Reputacija: 97
Mėgstamas

Aivaras'Gold - tavo anketoje trūko ne išsamių atsakymų, bet logikos tavo atsakymuose

 

Its'Erlys - pagal tavo atsakymus anketa atrodo labai vaikiška, visi pereinam tokį amžių ;(

 

Gang'Mercy ir Povilas_Stan - pagal jūsų anketą turėjau tokį jausmą, kad rašot, kad tik parašyt ;(, negalvoju, jog jūsų parašyti veiksmai bus vygdomi :l.

 

Direktoriumi tampa Auris_Pwn, nes jo anketoje, jaučiau ne tuščiažodžiavimą ir tikimybę ir norą tapti dylerių direktoriumi ne ant oro :)

 

Siūlau Auris_Pwn ir Povilas_Stan dirbti kartu, būtumet gera komanda :)

 

Atranka buvo labai sunki, bet man patiko turėti tokius kandidatus, dylerių darbas serveryje yra labai svarbus kaip ir policijos, šie abu darbai yra priešingybė pagal savo darbą :)

 

Dėl išsamesniu komentarų man į PM serveryje, forume arba TeamSpeak'e

 

[trakinama]

 

DPKT

Robertas_Same


  • 4

#Robertas'SameForPresident


____________________________________________________________________________________________________


“You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,

And live like it's heaven on earth.


William W. Purkey


Paveiksliukas






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: anketa, dyleriu, direktoriaus, posta

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok