Lrg.lt - Pašnekesiai - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Lrg.lt

lrg

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
13 atsakymai į šią temą

#1
Aidas_Rumsauskas

Aidas_Rumsauskas

    Pastovintis už save

  • 31 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 12v 29m 40s
  • MiestasKaunas
  • Žaidimo nikas:Aidas_Rumsas
Reputacija: 11
Gerai gerai
Paskaitykit ir kas atsimena ar apie tai žino, pakomentuokit.
Serverio istorija: Lrg.lt susikūrė lyg 2009 metais (nežinau tiksliai, nes dar nežaidžiau), bet greitai žlugo. Šių laikų Lrg savininkas (jau buvęs), Zigmas, turėjo du serverius - Lossantos.lt ir San-fierro.lt 2010 metais Lossantos.lt pasiekė Lietuvos samp žaidėjų rekordą - 300. Viskas buvo labai cool, bet dėl visokių problemų Lossantos.lt išgyveno vien sunkius laikus: keitėsi pgr. adminai, gamemod'ai, forumai, krito žaidėjų skaičius. Buvo daug nuopuolių ir mažų pakilimų, bet kažkuriuo metu Lossantos.lt ir San-fierro.lt susijungė - išliko Lossantos.lt forumas ir Lossantos miestas, bet žaidėjai iš San-fierro.lt gavo turėtus pinigus ir xp. Žaisdavo tada apie 50-60, bet tiksliai neatsimenu kaip ir kas, Lossantos.lt žlugo galutinai.
Tuomet, atrodo 2012 metais, pradėjo veikti paslaptingas puslapis - Lrg.lt. Jame buvo nuoroda į prisiminimų video iš seno 2009 metų Lrg ir timer'is, skaičiuojantis iki forumo atsidarymo pradžios. Atsimenu, kad tas timer'is ėjo ilgai, gal kelis mėnesius. Pasibaigus laikui buvo dar pratęstas gal porą savaičių. Visgi, galų gale, forumas startavo. Tai buvo pats moderniausias tų laikų samp forumas ir jame kiekvieną dieną lankydavosi tūkstančiai žmonių (tikrąja ta žodžio prasme), skiltys turėjo net po 10 tūkstančių post'ų. Pgr. adminai buvo visiems gerai žinomas n0stesi ir dar keli veikėjai iš seno Lrg. Samp serveris dar net neatsidaręs, o jo forume - tūkstančiai žmonių. Ten buvo turbūt visi Lietuvos samp žaidėjai. Viskas atrodė labai įspūdingai, n0stesi pradėjo kelti video apie serverio sistemas, darbus ir t.t. Po ilgo laukimo buvo paskelbtas startas - atėjus tai dienai, niekas negalėjo prisijungt, viskas bug'ino ir lūžo. Buvo paskelbtas kitas startas - ir tada vėl tas pats. Tiksliai visko neatsimenu, tik tiek, kad startas taip ir neįvyko, forumas pradėjo tuštėt, projektą paliko script'eris ir viskas žlugo...
Lrg.lt nupirko Zigmas ir tai tapo šiuo forumu ir serveriu. Jei kas atsimena tą tūkstantinį Lrg.lt forumą, gal žinot, kaip tai galėjo žlugt net neprasidėjus? Zigmai, gal Jūs ką žinot? N0stesi, laukiam komentaro. Kaip įmanoma ir koks turėtų būt jausmas sušikt tokį dalyką. Turi tūkstančius žmonių forume serverio, kurio net nėra, bet nesugebi paleist serverio ir taip viską sužlugdai. Tai va, kas ką žinot - rašykit.

  • 1

UvDxnpk.jpg


#2
Russo

Russo

    Meme 'n corgi lord

  • 1962 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 16d 2v 31m 43s
Reputacija: 361
Savas veidas

Man atrodo, buvo taip kad antrą kartą buvo bandoma gaivinti lrg, kai tuo metu Zigmas turėjo ir los santos ir san fierro serverius, kadangi jų vėl lrg pradėjo žlugti, o sf ir ls irgi vilkosi iš paskos su 15 žaidėjų, tai juos nusprendė sujungti ir gavosi maždaug tas variantas, kurį turime dabar. Bet ir jis truputį skiriasi jau nuo originalaus sf-ls (lrg) serverio įjungto 2013?


  • 0

#3
Samp_Tevas

Samp_Tevas

    Forumo dvasia

  • 2798 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 16v 49m 51s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

Pasaka apie LRG

 

1 dalis

 

:D VNZ man zinoma ir kiek pamenu istorijos versija. Metu neminesiu, patys aiskinkites, nelabai istrigo:

 

1. Mazdaug pries 6 metus, o gal ir seniau toks zmogelis mego sedet prie kompo ir domejosi webu kurimu.

 

2. Pamate uzdarbis.lt forume, kad parduodamas LRG. Kaip minejo buves vienas is savininku NOSTESI projekto pelnas 2000 LT i menesi ir praktiskai nelabai ka reikia daryti tik priziureti adminus kurie dar ir mokes, kad dirbtu ir surinkti pinigus is zaideju. Aisku bus daug ZIRZALU, bet nekreipk i juos demesio.

 

3. Na, pamascius toks projektas kur ADMINAS dirba ir dar susimoka uz tai, kad dirba buvo suaugusiam zmogui nesuprantamas dalykas. Ir projektas atrode AUKSO KASYKLOS.

 

4. Taigi, tuo metu kartu su VIAWU (Tikslios pravardes nepamenu) kureme kazkoki projekta apie mistika. Papasakojau jam apie LRG, jis pasake, kad jo svajone toks projektas, tik negali pirkti, nes per dideli pinigai.

 

5. Taigi susimeteme po 1000 LT ir nupirkome projekta uz 2000 LT.

 

6. Paminesiu dar karta tai aukso kasyklos, nes projektas po pirmo menesio jau turejo but atsipirkes ir nest pelna.

 

7. Projekto bukle buvo tokia: susirinkus i serveri 200 zaideju jis luzo. Dinginejo pinigai ir xp.

 

8. Va tada as supratau ka reiskia ZIRZALAI kuriems reikia grazinti XP ir PINIGUS. Kai sedi prie skypes ir simtai ju tau raso.

 

9. Dar reikejo atnaujinimu, kad serveryje nemazetu zaideju. Tam reikalui NOSTESI prirode ZAVASKA.

 

10. Ir viskas galbut butu pakrype kitaip jei ne WIAV su ZAVASKU santykiai. Aisku tie vaikiai susipyko :D.

 

11. Zavaskas ikure savo serva pridejes v raide prie LRG ir puse ar daugiau zaideju perbego pas ji. Na cia jau kita pasaka.

 

12. Dar Wiav susipyko su DOGU kitu LRG savininku, o tas atsilygino tuo, kad LRG.LT domenas buvo prarastas.

 

13. Maginis skaicius, pasamdeme toki skripteri, as patiklus o jis skemeris :D .... kaip suprantate, daugelis pinigu sedo i jo kisene. Susipykome su Wiav ir ASTA BASTA LEVISTA. Susipykus su Wiav jis pasiplove su pinigais :D nes jie buvo jo mokejimai.lt acc. Na tokiu atveju, kadangi jis taip pasielge, as pasilikau sau hosta ir EPLAY.LT domena, ant kurio ir teko toliau test LRG.LT veikla, nes lrg domenas baigesi, o pratest nebuvo galimybes nes jis priklause DOGUI.

 

 

P.S.

Laukite 2 dalies, pavargau rasyt :D. Gal jos ir nebus, tai priklausys nuo skaitytoju skaiciaus. Jei kils kokiu klausimu klauskite, galbut atsakysiu.


  • 14

Paveiksliukas



KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!


Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!


Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!


#4
Aidas_Rumsauskas

Aidas_Rumsauskas

    Pastovintis už save

  • 31 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 12v 29m 40s
  • MiestasKaunas
  • Žaidimo nikas:Aidas_Rumsas
Reputacija: 11
Gerai gerai

Laukiam 2 dalies, Zigmai.


  • 1

UvDxnpk.jpg


#5
bandit2912

bandit2912

    Dirbu ir dirbsiu PD

  • 101 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 15v 3m 7s
  • Žaidimo nikas:gento_gentuk
Reputacija: 24
Nuostabu!

LUKIAM 2 DALIES ZIGMAI.


  • 0

#6
ฅ Morčius ฅ

ฅ Morčius ฅ

    Klubų prižiūrėtojas

  • 3426 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 55d 20v 49m 47s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Martis_Martini
Reputacija: 687
Mylimas

Kartais smagu paįvairinti 15min su tokiomis pasakomis. Laukiam tesinio :D


  • 0

tumblr_n966qd1knM1stli1mo4_500.gif


#7
Ricky_Blacky

Ricky_Blacky

    Gerbiamas

  • 302 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 8d 10v 20m 56s
  • MiestasKėdainiai
  • Žaidimo nikas:Blanky_Vova
Reputacija: 123
Mėgstamas
Nekantriai laukiam 2 dalies Zygmai. Labai įdomu pasidarė kas nutiko toliau.
  • 0

#8
Samp_Tevas

Samp_Tevas

    Forumo dvasia

  • 2798 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 16v 49m 51s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

Pasaka apie LRG

 

2 dalis

 

Taigi, LRG ir kiti serverio nuotykiai tesesi.

 

14. Nuo isdaviku pripuoliau prie meskos :D t.y. skemerio "Ma". Tuo metu jis neatrode toks, nors nuojauta sake ka kita. Padejo sutvarkyti paslaugu puslapi ir palengvinti slamanciu nasta, kad kisenes neplystu nuo pinigu. Kadangi luzo serveris pasiule serveri laikyti jo darbe, tam reikejo pirkti kompa kuri jis surinks :D . Tai puikiai apsisuko ikises 1500 LT vertes kompa uz 4000 LT (cia jau veliau suzinojau is specialistu). Na buvau patiklus ir atrode viskas normalu, nes visu kompo detaliu kainas jis man rode tinklalapiuose.

15. Taigi, serve zaide vos 30 zaideju, "Ma" prirode kazkoki serva ZNG (ar kaip jis ten jau nebepamenu) kuriame lose 100 zaideju, sako verta nupirkt,. Isivaizduojate net nepamenu kiek as uz ji mokejau :D lyg 1000 LT ... Aisku pinigus reikejo pervest "Ma" o jis nupirko :D ... kas ten zino kiek jis uz ta serva mokejo. Serveris suzlugo per dvi savaites. Toks jausmas, kad ka nupirkdavau kaip uzkereta. Is to servo kiek pamenu, gal ir klystu ir isaugo san-fierro.lt .

16. Buvo keliatas zmoniu kurie labai tuo metu padejo is ju Zm0gis, Puskins, Emka, Felpsas. Serve zaide apie 30 zaideju. Keitinejome GM, reklamavome, bet zaidejai kaip bego taip ir bega.

17. Viskas sako Felpsas nieko is sito nebus, reikia pirkt lossantos Remulio kazkokio serva :D ... Ok, ko nepadarysi del savo antros seimos! Blin vel atmintis streikuoja mokejau 1000LT ar 2000LT :D ... Tarkime 1000 LT ... ir va jau pas mus losia 150 zaideju. Visi patenkinti.

18. Bet trukt uz vadziu vel is pradziu. GM gavome tik amx pavidalu, vadinasi redaguoti negalime. Kazkokiu bugu atsirado per kuriuos galejo luzt servas. Senieji savininkai po menesio ikure savo serva, nors taremes, kad metus nieko nedarys, ir vel serve zaidzia 30 zaideju :D .

19. Taigi biznis klesti :D dabar turiu du serverius tai san-fierro.lt ir lossantos.lt ...

20. san-fierro.lt priziurejo Artis berods... vnz nera svarbu. Ten gyveno zaidejai laisvai, taskesi cytais, linksminosi todel lose nemazai, bent kiek pamenu 2x daugiau nei lossantos.lt serveryje.

21. Lossantos.lt kad ir kaip priziurimas vis bleso :( ...

 

 

 

P.S. Taigi prireiks ir trecios dalies. Papasakosiu apie Danka ir jo prisijungima bei kitus LRG nuotykius. Jei pasakius tiesa galima butu parasyti knyga apie LRG serverio gyvenima, kai kuriu ivykiu eiga greiciausiai supainiojau, bet esmes galbut tai nepakeis.


  • 8

Paveiksliukas



KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!


Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!


Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!


#9
Artis_Judo

Artis_Judo

    Forumo dvasia

  • 2830 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 38d 23v 52m 19s
  • MiestasKaunas
  • Žaidimo nikas:Artis_Judo
Reputacija: 931
Mylimas

Jūsų pasakojimai kaip ilgai laukiamas serialas... :D


  • 1

Spausk ant žemiau esančios nuotraukos, ir pamatyk mano pasiekimus !

stats.php?id=50&img=0


#10
JonasP

JonasP

    Miss you

  • 470 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 250d 16v 50m 23s
  • Žaidimo nikas:Jonas_Petruolis
Reputacija: 609
Mylimas

Kalbant apie ZNG, ten buvo Zonegaming serveris. Pirmas iš tokio tipo, kuriame rimtai žaidžiau, prieš tai vien freeroam serverius pliekdavau. Čia atrodo apie ~2009-2010 metai buvo.

 

Atsimenu ir pirmą mašiną, kai nusipirkau ir kai po kelių minučių jos netekau, nes serveris smigo. RIP Jester, tu buvai mano mėgstamiausia mašina tas kelias minutes.

 

Vienas įdomus dalykas, tai aš turėčiau teoriškai turėt dar nuotraukų bei mano pirmuosius mapus iš tų laikų. Tačiau jie mano ultra-sename laptope, kuris sugedęs (sulūžusi vaizdo plokštė ar kažkas :D) ir nenaudotas nuo velnias žino kelintų metų. Jeigu jį dar atrasiu ir hardas nebus parėjęs, pabandysiu išgaut kažką, bet nepažadu.


  • 0

First they came for the Socialists, and I did not speak out -
Because I was not a Socialist.


Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out -
Because I was not a Trade Unionist.

Then they came for the Jews, and I did not speak out -
Because I was not a Jew.


Then they came for me - and there was no one left to speak for me.

 


Pažymėkite, kada galite užsukti į serverį, šioje temoje!


#11
Kristupas_Warning

Kristupas_Warning

    Dirbu ir dirbsiu PD!

  • 47 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 3v 23m 55s
Reputacija: 43
Monstras

Atkapsciau video is tu senesniu laiku :D :) Smagu prisiminti

https://www.youtube.com/watch?v=sE5Y9Tbib0M


  • 3

stats.php?id=33&img=1


#12
Deftas

Deftas

    Legenda

  • 3386 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 77d 12v 46m 8s
  • MiestasKybartai
  • Žaidimo nikas:Deft_Deivis
Reputacija: 461
Mylimas
Skaitau tiesiog su malonumu.... :3
  • 0

02e427a29c5686d3353ed2dffff41081905.gif

 

<3 Fast & Furious <3


#13
Samp_Tevas

Samp_Tevas

    Forumo dvasia

  • 2798 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 16v 49m 51s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

Pasaka apie LRG

 

3 dalis

 

Taigi, LRG - tiksliau lossantos ir san-fierro blesta.

 

22. Ieskome kitu budu, ir spekite koks budas sauna i galva? Atspejote susijungti. Taigi si karta atsiranda kazkoks serveris valdomas Dankos ... Nepamenu pavadinimo tiksliai bet atrodo rpg - best.

Susitariame su siuo zmogeliu, kad jis prisijungs, viska valdysime kartu. Dalinsimes AUKSO MAISA :D na ir t.t.

 

23. Tik vat nepamenu ar jis jungesi prie san-fierro serverio ar prie Lossantos. Bet tai nera svarbu manau.

 

25. Kaip ir reikejo tiketis jo zaidejai po truputi bleso. Bet tai normalu, taigi jis susidejo su paciu Samp_Tevu zaideju mazejimo Guru :D ...

 

26. Aisku neislaike zmogelis itampos, ir nelabai graziai paliko mus likimo valiai. Lyg pareklamavo, ar kazka pratryne, jau nebepamenu... Manau tai nera esme, sekmes jam gyvenime, buvo smagu bendraut.

 

27. Gerai nepamenu ar jungemes su ZAVASKU :D ... Ar kaip, bet kad kazkoki reikaliuka vireme tai tikrai. Dar pamenu programavau paslaugas, kad mokejimai eitu 50/50 tai i vieno acc tai i kito. Bet viskas zlugo kaip visada! Teisingai patarle sako nelipk antra karta i ta pati suda nes issitepsi vel.

 

28. Kiek pamenu turbut atejo laikas kai pasibeldzia NOSTESI. tuk, tuk, matau blogai sekasi, turiu laiko, davai prikeliame LRG.

Ok, dar vienas is 100 kartu prikelti LRG nepamaisys. Bet apie tai kitoje dalyje.

 

 

 

P.S. Taigi prireiks ir ketvirtos dalies. Papasakosiu apie NOSTESI idejas. Ir bandyma pries paskutini karta prikelti LRG.


  • 7

Paveiksliukas



KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!


Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!


Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!


#14
Ernestas_Samsung

Ernestas_Samsung

    With LRG since 2010

  • 1082 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 13d 8v 14m 31s
Reputacija: 241
Intelektualas
Laukiu nesulaukiu. Geriau tojua knyga skaityt nei romanus mokyklai
  • 0

Šiame Projekte nuo 2010 metų

Paveiksliukas

Paveiksliukas






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: lrg

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok