Anketa Į " Vi - Karo Akademija " Direktoriaus Postą. - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į " Vi - Karo Akademija " Direktoriaus Postą.

Armija

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
4 atsakymai į šią temą

#1
M'Antony

M'Antony

    Forumo pažiba

  • 1058 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 6v 50m 12s
  • Žaidimo nikas:Saidas_Drag
Reputacija: 407
Savas veidas

!Anketa į " VI - Karo Akademija " Direktoriaus postą !

 

- Norėdami tapti Armijos direktoriumi jūs privalote būti susipažinę su Direktorių / Pavaduotojų taisyklėmis kurios randasi štai čia , turite žinoti visus darbuotojų limitus ir jų griežtai laikytis antraip būsite baudžiami įspėjimais, darbuotojų limitus rasite paspaude ČIA
- Jeigu būnant direktorium jums darbas pabodo arba atsirado kita priežastis dėl kurios jūs norite palikti direktoriaus postą, jūs PRIVALOTE užpildyti atsistatydinimo iš direktoriaus posto anketą antraip galite papulti į DIREKTORIŲ JUODAJĮ SĄRAŠA ! Direktoriaus atsistatydinimo anketas rasite paspaudę ČIA
- Kas be ko, privalote žinoti visas žaidėjų taisykles, galvoti logiškai Žaidėjui, kuris yra pirkęs direktorių už tikrąją valiutą galioja lygiai tos pačios taisyklės kaip ir išrinktam iš anketų.
- Savo firmą turite prižiūrėti atsakingai ir taip kad nebūtų jokių nusiskundimų iš žaidėjų, direktoriaus postas yra labai atsakingas dalykas ir pildydami anketą į direktoriaus postą jūs turi susitaikyti su tuo jog turėsite dirbti atsakingai ir beabejo sąžiningai. Pagal naujus reikalavimus darbas nebus lengvas. Pildyti galima tik į vieno darbo direktoriaus postą (negalima užpildyti dviejų anketų vienu metu).

- Norint gauti šį svarbų postą jūs turite turėti gerą gebėjimą rašyti. Visą tai turite įrodyti pildydami anketą. ( Viską pildyti gramatiškai, su lietuviškomis raidėmis ).

- Gavę direktorių jūs prisiimate atsakomybę pildyti savo darbo skiltį, laiko nuo išrinkimo turėsite 2 dienas.


SVARBU:

Pildydami anketą jūs turite turėti:

  • TeamSpeak'ą - Jis reikalingas tam, kad jeigu būtų susirinkimas ar pnš. Eitų su jumis lengvu būdu bendrauti.
  • Skypę - Dėl lengvo susisiekimo.
  • Pildant anketą į direktorių privalote būti pražaidę bent 50 valandų žaidimę ( Valandas galite pasižiūrėti paspaudę ČIA, arba žaidime parašę /info. Bent minimaliai turite žinoti apie firmą į kurios direktorius pildote anketą.
  • Balsavimo metu balsų prašymas = anketos atmetimas.
  • Reikalavimai yra tikrai labai maži, todėl ir papult į direktorių gretas taip pat nėra sunku.

 

! Direktorių Priežiūros Kontrolė pasilieka teisę koreguoti arba redaguoti šį tekstą, todėl kiekvieną karta pildant anketą privalote viską akilai perskaityti !

 

Jeigu nebus rimtų kandidatų, postas bus peleistas buvusiai armijos pavaduotojai.

 

__________________________________________________________________________________________________

! PILDYMO FORMA !

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - 
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )
4. Jūsų amžius - 
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )

6. Jūsų aktyvumas per dieną ( Minimaliai ir maximaliai ) - 


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)-

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - 

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?

 

* Jūsų išrinktas pavaduotojas pradeda daryti nesąmones. ( iki tol buvo tvarkingas ). Jūsų veiksmai ? - 

 

* Įrodykite savo raštingumą trumpai aprašydami darbą į kurį pildote anketą. - 


  • 0

03f45070bee50bc83a1f99d09cc12932967.jpg


#2
Renatas_Infernus

Renatas_Infernus

    Lrg.lt fanas

  • 256 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 23d 16v 43m 50s
  • MiestasKalvarija
  • Žaidimo nikas:Barnis_Mksliukas
Reputacija: -9
Neutralus

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Renatas_Infernus
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 102k 
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )121
4. Jūsų amžius - Greitai 14
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) Rašo 

Jūsų įvestas projektas nebegalioja!

6. Jūsų aktyvumas per dieną ( Minimaliai ir maximaliai ) -  Per dieną visaip būna kartais aktyvesnis kartais trumpiau tas žodis trumpiau ne 8-9h kokia 6-7h būnu on 


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Pirma žodinis įspėjimas 1/2 paskui jai vistiek nerekutų ne žodinis įspėjimas darbuotojas surikęs 3 įspėjimus bus pašalintas iš darbo :) 

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- Būsiu grižtas ir rimtai žiūrėsiu į šitą darbą labai žiūrėsiu darbuotojų darbą kad nekiltų problemų :)

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Bus paskelbta anketa forume paskui bus išrinkti 3 konkurentai ir bus apklausti  TeamSpeak3 programoje labiausiai geriausiai atsakęs žaidėjas bus paskirtas eiti pavaduotojo rangu ir kilti karieros laiptais :)

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Nemanau kad šio darbo biudžetas kris žemyn nes yra vienas geriausių darbų serverije daugiasiai dirba teisėsaugoje visi bandysiu kelti viską biški iš savo kišenės investuosiu gal atsiras žmonių kurie gali paaukoti darbui :)

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -  Esu sugalvojęs daug ir įvairių jai tik išrinks būtinai parodysiu viską ką pasiruošęs tipus visus :)

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Nebūna kad teisėsaugos darbas būtų nepopulerus na o jai ir būtų tada bandyčiau daryti daugiau treniruočių, reidų, veiksmo pakelčiau algas :)

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Taip tikrai nebūna teisėsaugos darbe visi dirba na o jai išeidinėtu stengčiau viską padaryti kad jei grįžtų ir toliau dirbtų :)

 

* Jūsų išrinktas pavaduotojas pradeda daryti nesąmones. ( iki tol buvo tvarkingas ). Jūsų veiksmai ? - Pirma žodinis įspėjimas o jai vistiek darytų nesamones būtų pašalintas iš pavaduotojo posto ir būtų paskelbta anketa forume į naują pavaduotoją  :)

 

* Įrodykite savo raštingumą trumpai aprašydami darbą į kurį pildote anketą. -  Armija - Armija tai darbas ginti bankus, daryti reidus, keliones ir pnš :) Kiekviena Armijos vyrų operacija yra svarbi nes nusikaltėliai gali būtų pavojingi :) Sužeisti pareigūną o gal net ir nužudyti :)


  • 0

#3
Erlys

Erlys

    Lrg.lt fanas

  • 255 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 11v 30m 24s
  • MiestasTelšiai
  • Žaidimo nikas:Its_Erlys
Reputacija: 38
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Its_Erlys
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 57k
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA ) 360 val.
4. Jūsų amžius - 14m.
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) Neina.

6. Jūsų aktyvumas per dieną ( Minimaliai ir maximaliai ) - 3-6h.


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Pasakyčiau, kad visi galės pasikelti rangą čia būtų pirmas įspėjimas, antras įspėjimas jeigu vėl prašytų įspėčiau, kad jeigu dar prašys būs tikras įspėjimas, o trečias jau būtų tikras įspėjimas.

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- Jei mano darbuotojai bus su manim ir kitais geri būsiu geras ir aš su jais, o jeigu blogi su visais būsiu GRIEŽTAS, BET TEISINGAS.

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Pavaduotojo rinkime vyks 2 etapai forumas, teasmpeak3.

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Investuočiau į darba bei paraginčiau darbuotojus, žaidėjus investuoti į darbą tai pat. Beto atsižvelgčiau ir į algas ar ne per dideles jei per dideles truputį sumažinčiau.

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? - Atrankos vyks forume, teamspeak, mini atrankos serveryje.

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Prisiviliočiau su įdomiomis treniruotėmėmis pvz: kopimas į kalna, begimas, vairavimas, šokinėjimas su parašiutais, reidas ir pnš. Prisitraukčiau ir su premijomis.
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?: Kaip ir sakiau premijomis ir ko tik jų širdis pageidaus.

 

* Jūsų išrinktas pavaduotojas pradeda daryti nesąmones. ( iki tol buvo tvarkingas ). Jūsų veiksmai ? - Išsiaiškinčiau kodėl taip elgesi, o jeigu nereguotų duočiau 1 įsp.

 

* Įrodykite savo raštingumą trumpai aprašydami darbą į kurį pildote anketą. - Armija  - tai grupuotė kuri reikalauja ištvermės ir darbštingumas bei ryžto darbas. Armija padeda policijai susitvarkyti su situacijomis jeigu jie paprašo pagalbos. Armija tai ne žaidimas, tai rimtas reikalas ten nepriemiami vaikai kurie daro nesamones, ten priemiami rimti žmonės nusiteikia viskam.


  • 1

MANO PASIEKIMAI

BUMERIO KLUBO - VADAS

BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS

VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS

d330c396bc4a3156f3e9899eb15456c0270.png


#4
Rule

Rule

    Tvirtas narys

  • 242 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 9v 47m 46s
  • Žaidimo nikas:Rule_Voluma
Reputacija: -45
Nu durnas žmogas

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Rule_Voluma

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 61k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) - 350h

4. Jūsų amžius - 17
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) -Nebegalioja %
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Aš neskubėčiau duoti įspėjimo darbuotojui, nes gal jis neteisingai suprato mano darbo techniką, arba nepamatė tos taisyklės, kad prašyti rango negalima. Rangą pagal mane reikia užsidirbti. Jeigu jis manęs paklaustu kaip galiu greičiau pasikelti rangą, aš pasakyčiau dirbk, ir dar kartą dirbk. Arba eik melstis  :)))
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- Kaip vadovas esu labai griežtas, bet valdau savo technikumo strategiją. Labai moku išklausyti žmogų nemėgstu nuolaidžiaut. Niekada neparduočiau pakvietimo į darbą ir be anketos ir atrankos į darbą žaidėjas nepatektu. Charakterizuot tais pačiais žodžiais galėčiau save apsakyt: Geras, dosnus draugiškas, griežtas. Bet šitoje padėtyje, kareivėlių darbe būsių griežtas.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Pavaduotojas turės atsakyti į mano 10 klausimų (tik per teamspeaką, nes taip suprantu. kad žmogus tikrai nori pavaduotojaus rango) taip pat tikrinčiau jo forumo anketą ir žiūrėčiau jo aktyvumą, stebėčiau jo veiksmus serveryje ir 4 dienas po anketos gal jį priimčiau. Taip pat būtų tikrinami šaudymo, greito profesionalaus vairavimo įgūdžiai.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Tikrai žinau, kad mano biudžetas neslinks į apačią, bet jeigu būtų juodos dienas prašyčiau valstybės pajamų pirmininko skirti lėšų savo firmai geriems tikslams ir reikalaučiau darbuotojų didesnio darbo. O jeigu rimtai kalbant apie biudžetą, aš investuočiau iš savo pinigų arba prašyčiau paramos, ir tie žmonės atsidurtu garbės lentoje.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Pirmai žmogus turėtu užpildyti anketą forume, jeigu inai atitinka mano standartams aš galėčiau pradėti nuo apklausos teamspeak'e arba telefonu per serverį naudodamas visas žiaurias priemones, kad užsitikrint, kad turėsiu gerą darbuotoją. Praėjo mano apklausos, tada jau tikrinius praktika. Vairavimo. bei šaudymo įgūdžius
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Man atrodo labai didelė dalis Lietuvos piliečių dirba dėl pinigu, nes visi nori pasistatyti gerus namus, turėti gerą mašiną. Pradėčiau sakyti, kad didės premijos, bus lengviau rangą gauti bet TIKRAI NENUOLAIDŽIAUTI, kaip sakant juos daugiau privilioti. Aišku kaip kiekvienas didinčiau premijas, dėl to jie pradėtu dirbt, o pirmas premijas išdalinčiau iš savūjų pinigų
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Paaiškinčiau, kad to žmogaus šeimai kelia rizika, nes jis išeis iš darbo, ką jie valgys, o jeigu dar vaikų turi?-, paprastai pradėčiau pokalbį ar dėl pinigų išeina ar dėl kitos priežasties negalvoju, kad iš mano darbo kažkas norės išeiti  ;) 

  • 0
Paveiksliukas

#5
Donatas_Nokia

Donatas_Nokia

    Forumo pažiba

  • 1018 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 19v 58m 38s
  • MiestasKaimas.
  • Žaidimo nikas:Donatas_Nokia
Reputacija: 309
Propogandistas

Armijos Direktorius tampa Its, nes jo anketa man pasirodė tinkamiausia.


  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Armija

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok