Anketa Į " Vi - Karo Akademija " Direktoriaus Postą. - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į " Vi - Karo Akademija " Direktoriaus Postą.

Armija

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
4 atsakymai į šią temą

#1
M'Antony

M'Antony

    Forumo pažiba

  • 1058 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 6v 50m 12s
  • Žaidimo nikas:Saidas_Drag
Reputacija: 407
Savas veidas

!Anketa į " VI - Karo Akademija " Direktoriaus postą !

 

- Norėdami tapti Karininkų įstaigos direktoriumi jūs privalote būti susipažinę su Direktorių / Pavaduotojų taisyklėmis kurios randasi štai čia , turite žinoti visus darbuotojų limitus ir jų griežtai laikytis antraip būsite baudžiami įspėjimais, darbuotojų limitus rasite paspaude ČIA
- Jeigu būnant direktorium jums darbas pabodo arba atsirado kita priežastis dėl kurios jūs norite palikti direktoriaus postą, jūs PRIVALOTEužpildyti atsistatydinimo iš direktoriaus posto anketą antraip galite papulti į DIREKTORIŲ JUODAJĮ SĄRAŠA ! Direktoriaus atsistatydinimo anketas rasite paspaudę ČIA
kas be ko, privalote žinoti visas žaidėjų taisykles, galvoti logiškai Žaidėjui, kuris yra pirkęs direktorių už tikrąją valiutą galioja lygiai tos pačios taisyklės kaip ir išrinktam iš anketų.
Savo firmą turite prižiūrėti atsakingai ir taip kad nebūtų jokių nusiskundimų iš žaidėjų, direktoriaus postas yra labai atsakingas dalykas ir pildydami anketą į direktoriaus postą jūs turi susitaikyti su tuo jog turėsite dirbti atsakingai ir beabejo sąžiningai. Pagal naujus reikalavimus darbas nebus lengvas. Pildyti galima tik į vieno darbo direktoriaus postą (negalima užpildyti dviejų anketų vienu metu).
SVARBU:

Pildydami anketą jūs turite turėti:

TeamSpeak'ą - Jis reikalingas tam, kad jeigu būtų susirinkimas ar pnš. Eitų su jumis lengvu būdu bendrauti.
Skype - Dėl lengvo susisiekimo.
Pildant anketą į direktorių privalote būti pražaidę bent 50 valandų žaidimę ( Valandas galite pasižiūrėti paspaudę ČIA, bent minimaliai turite žinoti apie firmą į kurios direktorius pildote anketą.

Balsavimo metu balsų prašymas = anketos atmetimas.
Reikalavimai yra tikrai labai maži, todėl ir papult į direktorių gretas taip pat nėra sunku.

 

Anketos tikrinamos 2016/04/25 ( 19:00)

 

! Direktorių Priežiūros Kontrolė pasilieka teisę koreguoti arba redaguoti šį tekstą, todėl kiekvieną karta pildant anketą privalote viską akilai perskaityti !

 

__________________________________________________________________________________________________

! PILDYMO FORMA !

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - 
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )
4. Jūsų amžius - 
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)-

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - 

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?


  • 1

03f45070bee50bc83a1f99d09cc12932967.jpg


#2
Erlys

Erlys

    Lrg.lt fanas

  • 255 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 11v 30m 24s
  • MiestasTelšiai
  • Žaidimo nikas:Its_Erlys
Reputacija: 38
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -  Its_Erlys
2. Jūsų XP kiekis serveryje -  53k
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA ) 332 val.
4. Jūsų amžius - 14m.
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )  Viso klausimų: 16
Teisingai atsakei: 11
Tavo vidurkis: 69%

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Duočiau paprastą įspėjimą, jei neklausytų duočiau tikrą įspėjimą ir pasakyčiau, kad visų darbuotojai galės pasikelti rangą, nes bus rangų sistema :)

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- Jeigu jie bus geri būsiu geras, jei blogi griežtas.

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Atranka vyks forume kai darbe bus mažiausiai apie 3 žmones :)

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Paraginsiu darbuotojus, žaidėjus ir save investuoti į darbą.

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? - Atrankas darysiu forume, teamspeak'e  bei serveryje bus mini atrankų.

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Prisitraukčiau su premijomis, įdomiomis treniruotėmis ir įdomia rangų sistema. 

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?: Darbe tikrai nemanau, kad išeitų žmonės, nes darbas gan įdomus, o jei išeitu kaip ir sakiau visais įdomiais dalykais ir duočiau jiems to ko jie pageidaus, kad jie pasiliktų :)

 

  • -2

MANO PASIEKIMAI

BUMERIO KLUBO - VADAS

BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS

VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS

d330c396bc4a3156f3e9899eb15456c0270.png


#3
Mikis_Man

Mikis_Man

    Mėgstantis rašyt

  • 181 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 20v 8m 22s
  • MiestasKlaipėda
  • Žaidimo nikas:Mikis_Man
Reputacija: 102
Mėgstamas

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Mikis_Man

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 53794xp

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA ) 176h
4. Jūsų amžius - 15metų man.
5. Testo rezultatai-Jūsų rezultatas:
Viso klausimų: 16
Teisingai atsakei: 13
Tavo vidurkis: 81%

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Elgčiausi adekvačiai. Rango nekelčiau, nes tam reikalinga yra rangų sistema, sakyčiau, kad pats jį užsikeltų. Jei vistiek manęs neklausytų pradėčiau dalinti įspėjimus.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) -  Bučiau  griežtas vadovas , jeigu manęs niekas neklausytų. Elgčiausi su darbuotojais griežtai, jeigu jie nereaguotų į mano pasakytas pastabas ir darytų visokias nesąmonės. Už tokius nusižengimus kurios minėjau praeitam sakiny dalinčiau įspėjimus  Nes vis gi tai armiją.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Pavaduotojo atranką būtų paskelbta forume. Pamatęs savo norima žmogų , kurį norėčiau pamatyti armijos pavaduotojo poste.  Jį ir išrinkčiau savo pavaduotoju.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Skelbčiau, kad būtų norinčių paaukoti, bei savo pinigus investuočiau į darbą.Tai pat ir už įvairius veiksmus.

* Kaip vykdysite atrankas? Atrankas būtų paprastos kai daugelį darbų . Būtų forume paskelbtos atrankos ir žaidime retkarčiais. Būtų paprasti klausimai susiję su darbu bei įvairios situacijos susijusios su darbu.

Čia labiau kaip viena iš idėjų

Be to daryčiau sutartis, jog kai patektų į darbą sumokėtu man pinigus, kaip sutartį , kad išdirbs tam tikrą dienų kiekį, jei išdirbą tai ir atgauną pinigus, nei ne jie keliauja tiesiai į darbo fondą. Aišku nebūtų kainos labai didės, o iš darbo fondo mokėsiu darbuotojams algas
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -Daryčiau įdomias veiklas, kad pritraukčiau žmoniu, bei dalinčiau premijas savo aktyviems bei šauniems darbuotojams, tai pat rinkčiau vieną savaites darbuotoją kuris gautu šiek tiek daugiau pinigų, tai vienas iš pliusų kad mano darbuotojai dirbtų.
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Kai sakiau darbuotojams dalinčiau algas, daryčiau įdomias veiklas kai  armijos darbo apmokymai, treniruotės, kelionės ir žinoma daugelių pinigais sudominčiau kitus 

Vienos iš treniruočių būtų: 

​Šaudymas, vairavimas, boxo salei dirbti, miesto uždarymas ir tikrinamos trans priemonės ir t.t, pasiruošimai prieš "teroristus"[nusikalstomas grupuotės], "oro priežiūrą"  ir t.t esu jų sugalvojęs daug.

 

 

Ps. Bandau susitvarkyti su neaktyvumu, ir man tai pavykstą.

 
 

                                                                                                                                                Pagarbiai Mikis_Man                  ​                        

 

 

  


  • 7

#4
Rule

Rule

    Tvirtas narys

  • 242 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 9v 47m 46s
  • Žaidimo nikas:Rule_Voluma
Reputacija: -45
Nu durnas žmogas

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Gedas_Tomkus

2. Jūsų XP kiekis serveryje - Virš 59k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 521h

4. Jūsų amžius - 21m
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Pasakyčiau: Lauk užduočių per kurias galėtum pasikelti rangą, arba jei reikėtu man tuo metu pagalbos tiesiog paklausčiau ar jis nori man padėti ir už tai atsilyginčiau rangu. 
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) Būčiau ir šiltas su savo darbuotojais ir griežtas, per viduriuką.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Padarysiu anketą forumę ir paskelbsiu visiem, tiek žaidime tiek forume. 
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Gavęs direktoriaus postą, iškarto investuočiau į savo darbą, kad biudžetas nesmuktu žemyn. Jei neturėčiau lėšų tiesiog pamėginčiau jį prikelti ir paprašyčiau, kad kasnors į jį investuotu arba tiesiog surinkčiau aktyvių žmonių policijos komandą ir biudžetas savaime pakiltu.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Pagrindinės atrankos būtų forume, jos sudarytų anketos. Ir butu mini atrankos serverį, sudarytų nelengvi klausimai, kad nepakliūtu taip lengvai į darbą.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Rengčiau įvairiausias treniruotes, padaryčiau įdomia taškų sistemą, paskelbčiau per ts apie darbą, tiesiog įneščiau to ko žmonės dažniausiai nepadaro būdami direktoriais, reikia tik didelio entuziazmo. 
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Per visą lrg istoriją buvau direktorium kokia 15x, bet nei karto tokių cirkų niekur nemačiau, jeigu žmonės dirba savo darbą ir jiems yra įdomus, tai nemanau, kad staiga iš komandos pradeda išeidinėti darbuotojai ir staiga lieka 0 žmonių, tai čia tikriausiai neįmanoma.. Jei žmogus nori išeiti tai gerai, parašo anketą ir laisvas, o taip tai paskatinčiau savo darbuotojus pasilikti ir pasikalbėčiau su visais kodėl jie nori išeiti ir pnš. Be priežasties niekas neišeina, manau, kad jei paklausčiau dėl ko tas žmogus nori išeiti, tai manau, rasčiau bendrą kalbą ir bandyčiau taisyti situaciją, pakeisčiau būtent tai, kas nepatinka žmonėms. 

  • -1
Paveiksliukas

#5
M'Antony

M'Antony

    Forumo pažiba

  • 1058 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 6v 50m 12s
  • Žaidimo nikas:Saidas_Drag
Reputacija: 407
Savas veidas

[trakinama]

 

Šį kart buvo pateiktos tik 2 tinkamos anetos ir du tinkami žaidėjai. Parašiau šokią tokią analizę.

 

Its_Erlys - Anketoje kažko trūksta, trūksta tavo įdėjų. Galėtum viską išdėstyti detaliau.
 
Mikis_Man - PAGALIAU. Ši anketa man pasirodė viena iš geriausių. Pats pastebėjau, kad šis žaidėjas padarė pažangą su aktyvumu. Patiko tavo sakinys " Nes vis gi tai armiją.". Matau, kad supranti šį postą neblogai. Atkreipei dėmesį į Treniuruotes, veiklą. To labiausiai reikia darbuotojams.
 
Rule  - Iškart atmetu, blogas V_P.
 
Tai va, kaip supratote didžiausią įspūdį man paliko Mikis, todėl jį ir sveikinu su šiuo postu. Susisiek žaidime.

  • 2

03f45070bee50bc83a1f99d09cc12932967.jpg






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Armija

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok