Anketa Į " Uab - Krovinių Pervežimas " Direktoriaus Postą. - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į " Uab - Krovinių Pervežimas " Direktoriaus Postą.

Fūristai

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
3 atsakymai į šią temą

#1
M'Antony

M'Antony

    Forumo pažiba

  • 1058 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 6v 50m 12s
  • Žaidimo nikas:Saidas_Drag
Reputacija: 407
Savas veidas

!Anketa į " UAB - Krovinių Pervežimas " Direktoriaus postą !

 

- Norėdami tapti Fūristų firmos direktoriumi jūs privalote būti susipažinę su Direktorių / Pavaduotojų taisyklėmis kurios randasi štai čia , turite žinoti visus darbuotojų limitus ir jų griežtai laikytis antraip būsite baudžiami įspėjimais, darbuotojų limitus rasite paspaude ČIA
- Jeigu būnant direktorium jums darbas pabodo arba atsirado kita priežastis dėl kurios jūs norite palikti direktoriaus postą, jūs PRIVALOTEužpildyti atsistatydinimo iš direktoriaus posto anketą antraip galite papulti į DIREKTORIŲ JUODAJĮ SĄRAŠA ! Direktoriaus atsistatydinimo anketas rasite paspaudę ČIA
kas be ko, privalote žinoti visas žaidėjų taisykles, galvoti logiškai Žaidėjui, kuris yra pirkęs direktorių už tikrąją valiutą galioja lygiai tos pačios taisyklės kaip ir išrinktam iš anketų.
Savo firmą turite prižiūrėti atsakingai ir taip kad nebūtų jokių nusiskundimų iš žaidėjų, direktoriaus postas yra labai atsakingas dalykas ir pildydami anketą į direktoriaus postą jūs turi susitaikyti su tuo jog turėsite dirbti atsakingai ir beabejo sąžiningai. Pagal naujus reikalavimus darbas nebus lengvas. Pildyti galima tik į vieno darbo direktoriaus postą (negalima užpildyti dviejų anketų vienu metu).
SVARBU:

Pildydami anketą jūs turite turėti:

TeamSpeak'ą - Jis reikalingas tam, kad jeigu būtų susirinkimas ar pnš. Eitų su jumis lengvu būdu bendrauti.
Skype - Dėl lengvo susisiekimo.
Pildant anketą į direktorių privalote būti pražaidę bent 50 valandų žaidimę ( Valandas galite pasižiūrėti paspaudę ČIA, bent minimaliai turite žinoti apie firmą į kurios direktorius pildote anketą.

Balsavimo metu balsų prašymas = anketos atmetimas.
Reikalavimai yra tikrai labai maži, todėl ir papult į direktorių gretas taip pat nėra sunku.

 

Direktorius bus renkamas : 2016/04/23 19:00

 

! Direktorių Priežiūros Kontrolė pasilieka teisę koreguoti arba redaguoti šį tekstą, todėl kiekvieną karta pildant anketą privalote viską akilai perskaityti !

 

__________________________________________________________________________________________________

! PILDYMO FORMA !

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - 
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )
4. Jūsų amžius - 
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)-

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - 

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?


  • 0

03f45070bee50bc83a1f99d09cc12932967.jpg


#2
walgau waflius

walgau waflius

    Diktatorius

  • 365 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 23v 10m 48s
  • Žaidimo nikas:Rokas_Enjoy
Reputacija: 96
Mėgstamas

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Rokas_Enjoy
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 30335
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA ) - 431 val.
4. Jūsų amžius - 16
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )

Jūsų rezultatas:
Viso klausimų: 16
Teisingai atsakei: 15
Tavo vidurkis: 94%

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Įspėčiau žodžiu, bei paaiškinčiau, kad visi darbuotojai turės galimybe pasikelti ranga, jai nesiliautu duočiau 1 įspėjimą.

 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Kadangi sieksiu draugiško bei malonaus kolektyvo, tai ir pats stengsiuosi būti kuo malonesnis su darbuotojais, pagal situacija busiu ir griežtas, bet tik jų ir pačios firmos naudai.

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Per anketa forume, prieš renkant pastebėsiu kandidato aktyvumą, elgesį, bendravimą pačiame žaidime. 

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Investuočiau kiek man prieinama, sugalvočiau kitu būdų.

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? - Kaip įprasta per anketas forume, bei atrankas žaidime.

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Žaidėjus viliosiu puikia atmosfera, bei draugišku kolektyvu, motyvuosiu dirbti dosniomis premijomis, bei algomis, bus sugalvota įvairiu užduočių bei užsiemimu.

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? - Iš darbuotojo, bei direktoriaus patirties žinau, norint, kad žaidėjas kuo ilgiau pasiliktu darbe reikia su juo bendrauti bei užsiimti tuo aš ir nevengsiu daryti, tai pat kaip ir minėjau sugalvosiu įvairiu užduočių už kurias darbuotojas galės gauti šiokį tokį finansinį atlygi.


  • 1

* RokasEnjoy


#3
Erlys

Erlys

    Lrg.lt fanas

  • 255 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 11v 30m 24s
  • MiestasTelšiai
  • Žaidimo nikas:Its_Erlys
Reputacija: 38
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -  Its_Erlys
2. Jūsų XP kiekis serveryje -  52k
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA ) 326 val.
4. Jūsų amžius - 14m.
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu Viso klausimų: 16      ( Pirmas kartas bus dar laiko pasimokinti tikrai)
Teisingai atsakei: 10
Tavo vidurkis: 63%

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Duočiau paprastą įspėjimą, jei neklausytų duočiau tikrą įspėjimą. Beto bus padaryti rangų sistema.

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- Jeigu jie bus geri būsiu geras, jei blogi griežtas.

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? -  Forume

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Paraginsiu darbuotojus, žaidėjus ir save investuoti į darbą.

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? - Atrankas vygdysiu forume, teamspeak programėlėje bei bus mini atrankų.

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Prisitraukčiau su premijomis, įdomiomis treniruotėmis ir įdomia rangų sistema. 

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?: Darbe tikrai nemanau, kad išeitų žmonės, nes darbas gan įdomus, o jei išeitu kaip ir sakiau visais įdomiais dalykais ir tuom ko pageidaus mūsu mielieji darbuotojai :)


  • 0

MANO PASIEKIMAI

BUMERIO KLUBO - VADAS

BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS

VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS

d330c396bc4a3156f3e9899eb15456c0270.png


#4
Donatas_Nokia

Donatas_Nokia

    Forumo pažiba

  • 1018 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 19v 58m 38s
  • MiestasKaimas.
  • Žaidimo nikas:Donatas_Nokia
Reputacija: 309
Propogandistas
Diretoriaus rinkimo ataskaita

Šiame pranešime aprašysiu visus kandidatus, jų anketas, privalumus ir trūkumus.

Rokas_Enjoy - Skaičiau anketą, kaip įdomę įtraukiančią knygą, viskas parašyta ryšliai, be klaidų, anketoje rašei, kad sieksi draugiško ir malonaus kolektyvo. Anketa išlaikyta 94 procentais kas reiškia kad žinai taisykles ir supranti kokį post'ą nori turėti.

Its_Erlys- Skaičiau anketą, jai tai galima pavadinti skaitymu, skirybos ženklai dažnai sudėti ne vietoje, tad buvo sunku suprasti mintį. Testas neišlaikytas, kas reiškia kad dar turi kur tobulėti.
 
Perskaites anketas, gan nesunkiai nusprendžiau, kad tinkamiausias kandidatas į direktoriaus post'ą yra Rokas_Enjoy

  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Fūristai

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok