Anketa Į Uab - Keleivių Pervežimo Direktoriaus Postą. - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į Uab - Keleivių Pervežimo Direktoriaus Postą.

Taxistai.

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
5 atsakymai į šią temą

#1
M'Antony

M'Antony

    Forumo pažiba

  • 1058 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 6v 50m 12s
  • Žaidimo nikas:Saidas_Drag
Reputacija: 407
Savas veidas

!Anketa į UAB - Keleivių Pervežimo Direktoriaus postą !

 

- Norėdami tapti Taxi firmos direktoriumi jūs privalote būti susipažinę su Direktorių / Pavaduotojų taisyklėmis kurios randasi štai čia , turite žinoti visus darbuotojų limitus ir jų griežtai laikytis antraip būsite baudžiami įspėjimais, darbuotojų limitus rasite paspaude ČIA
- Jeigu būnant direktorium jums darbas pabodo arba atsirado kita priežastis dėl kurios jūs norite palikti direktoriaus postą, jūs PRIVALOTEužpildyti atsistatydinimo iš direktoriaus posto anketą antraip galite papulti į DIREKTORIŲ JUODAJĮ SĄRAŠA ! Direktoriaus atsistatydinimo anketas rasite paspaudę ČIA
kas be ko, privalote žinoti visas žaidėjų taisykles, galvoti logiškai Žaidėjui, kuris yra pirkęs direktorių už tikrąją valiutą galioja lygiai tos pačios taisyklės kaip ir išrinktam iš anketų.
Savo firmą turite prižiūrėti atsakingai ir taip kad nebūtų jokių nusiskundimų iš žaidėjų, direktoriaus postas yra labai atsakingas dalykas ir pildydami anketą į direktoriaus postą jūs turi susitaikyti su tuo jog turėsite dirbti atsakingai ir beabejo sąžiningai. Pagal naujus reikalavimus darbas nebus lengvas. Pildyti galima tik į vieno darbo direktoriaus postą (negalima užpildyti dviejų anketų vienu metu).
SVARBU:

Pildydami anketą jūs turite turėti:

TeamSpeak'ą - Jis reikalingas tam, kad jeigu būtų susirinkimas ar pnš. Eitų su jumis lengvu būdu bendrauti.
Skype - Dėl lengvo susisiekimo.
Pildant anketą į direktorių privalote būti pražaidę bent 50 valandų žaidimę ( Valandas galite pasižiūrėti paspaudę ČIA, bent minimaliai turite žinoti apie firmą į kurios direktorius pildote anketą.

Balsavimo metu balsų prašymas = anketos atmetimas.
Reikalavimai yra tikrai labai maži, todėl ir papult į direktorių gretas taip pat nėra sunku.

 

Anketos bus tikrinamos : 2016/04/21 19;00

 

! Direktorių Priežiūros Kontrolė pasilieka teisę koreguoti arba redaguoti šį tekstą, todėl kiekvieną karta pildant anketą privalote viską akilai perskaityti !

 

__________________________________________________________________________________________________

! PILDYMO FORMA !

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - 
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA )
4. Jūsų amžius - 
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)-

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - 

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?


  • 2

03f45070bee50bc83a1f99d09cc12932967.jpg


#2
TheScorpionSniper SAMP

TheScorpionSniper SAMP

    Apšylantis

  • 58 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 5v 32m 35s
  • Žaidimo nikas:Edva_Grey
Reputacija: 79
Monstras

.1 Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Edva_Grey
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 14k
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA ) 60
4. Jūsų amžius - 18
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )
Viso klausimų: 16

Teisingai atsakei: 7
Tavo vidurkis: 44%
Pagaminta Lietuvoje (C

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -SAKYčiau jei nori rango pildyk tašku systema o jei prsytu vel duočiau ispejma

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- na pabandisiu viska padariti kad privaloma nes šitas darbas tikrai idomu labai ir norečiau nors karta serveryja tureti diretkoraius posta man sitas postas labai patinka dirbti noriu darba priziureti aktyvus esu nors karta direktoriu pabandyti noriu man tai labai patinka sitas darbas nera toks popolerus kaip policija armija o cia taxi noriu gauti sita direktoriu kelievius pervezineti man tai labai patinka,..

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - forume apkalusia per ts

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -investuočiau viska padaričiau kad pakelčiau as ji 

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? -mini ir ts iki stop

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -manau šias darbas nepopolerus bet pabandysiu as ji pakelti:) 

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?

manau taip nebus jei butu sukučiau biclta

  • rep_up.png
  •  
  • rep_down.png
  •  
  • 0

  • 2

ad992fd9572e23f0a032c5896e8c0566763.png


#3
Ignas_Gangster

Ignas_Gangster

    Savas

  • 141 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 17v 14m 13s
  • MiestasMarijampolė
  • Žaidimo nikas:Ignas_Gangster
Reputacija: 32
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Ignas_Gangster
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 62k xp
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( 408 kolkas tiek valandų pražaista. )
4. Jūsų amžius -  12 metukų
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) 75%

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Pasakyčiau jai dar prašinėsi gausi  + vieną įspėjimą. Reikia dirbt, o ne prašinėt. Vėliau padarysiu už ką galima užsidirbt taškus, o už taškus rangą.

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- Nu elgsiuosi su jais ne per griežčiausiai, būsiu geras, ir bandysiu jų rupesčius išspręst.

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Nu gal per žaidimą ir per forumą.

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Sakyčiau aktyvesni jūs bukit algos kyla dvigubai. Kas bus neaktyvūs bus blogai, negaus didelių algų.

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? - Mini atrankėlių ir forume pildyti.

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Pakelsiu algą bus neaktyvūs parašysiu kad alga pakilo. Ir skelbsiu atrankas.

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Nu tuo atveju būsiu geras didinsiu algas ir klausiu kodėl jūs norite palikti šį darbą man jie atsakytų į ta klausimą ir aš ji megintau ištaisyt tą klaidą kas darbuotojams nepatinka.


  • 3

#4
Rule

Rule

    Tvirtas narys

  • 242 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 9v 47m 46s
  • Žaidimo nikas:Rule_Voluma
Reputacija: -45
Nu durnas žmogas

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -   Rule_Voluma

2. Jūsų XP kiekis serveryje -  61k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 851Val

4. Jūsų amžius -  11
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -  Pasakyčiau: Lauk užduočių per kurias galėtum pasikelti rangą, arba jei reikėtu man tuo metu pagalbos tiesiog paklausčiau ar jis nori man padėti ir už tai atsilyginčiau rangu. 
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) Būčiau ir šiltas su savo darbuotojais ir griežtas, per viduriuką.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? -  Padarysiu anketą forumę ir paskelbsiu visiem, tiek žaidime tiek forume.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Gavęs direktoriaus postą, iškarto investuočiau į savo darbą, kad biudžetas nesmuktu žemyn. Jei neturėčiau lėšų tiesiog pamėginčiau jį prikelti ir paprašyčiau, kad kasnors į jį investuotu arba tiesiog surinkčiau aktyvių žmonių policijos komandą ir biudžetas savaime pakiltu.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Pagrindinės atrankos būtų forume, jos sudarytų anketos. Ir butu mini atrankos serverį, sudarytų nelengvi klausimai, kad nepakliūtu taip lengvai į darbą.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Rengčiau įvairiausias treniruotes, padaryčiau įdomia taškų sistemą, paskelbčiau per ts apie darbą, tiesiog įneščiau to ko žmonės dažniausiai nepadaro būdami direktoriais, reikia tik didelio entuziazmo. 
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Per visą lrg istoriją buvau direktorium kokia 15x, bet nei karto tokių cirkų niekur nemačiau, jeigu žmonės dirba savo darbą ir jiems yra įdomus, tai nemanau, kad staiga iš komandos pradeda išeidinėti darbuotojai ir staiga lieka 0 žmonių, tai čia tikriausiai neįmanoma.. Jei žmogus nori išeiti tai gerai, parašo anketą ir laisvas, o taip tai paskatinčiau savo darbuotojus pasilikti ir pasikalbėčiau su visais kodėl jie nori išeiti ir pnš. Be priežasties niekas neišeina, manau, kad jei paklausčiau dėl ko tas žmogus nori išeiti, tai manau, rasčiau bendrą kalbą ir bandyčiau taisyti situaciją, pakeisčiau būtent tai, kas nepatinka žmonėms. 

  • -3
Paveiksliukas

#5
Erlys

Erlys

    Lrg.lt fanas

  • 255 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 11v 30m 24s
  • MiestasTelšiai
  • Žaidimo nikas:Its_Erlys
Reputacija: 38
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Its_Erlys
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 52k 
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite ČIA ) 326
4. Jūsų amžius - 14m.
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu Viso klausimų: 16
Teisingai atsakei: 9
Tavo vidurkis: 56%

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Duočiau paprastą įspėjim jei neklausytu duočiau tikrą įspėjimą.

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- Bus geri geras, bus blogi griežtas.

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? -  Forume

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Paraginčiau žmones investuoti į darbą ir darbuotojus paraginčiau bei save tai pogi.

* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? - Teamspeak'e, forume, vyktu ir pačiam serveryje mini atrankų.

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Prisiviliočiau su premijomis, įdomiomis treniruotėmis ir jų įdomiomis įdėjomis.

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?: Jei išeidinėtų žaidėjai iš darbo, tai kaip sakiau priviliočiau jų norimom paslaugom, už 10 nuveštų žaidėju užpilde anketą gautų į rankas 15-10k. Iš darbo nemanau kad išeis žmonės, nes darbas gan įdomus :)


  • 0

MANO PASIEKIMAI

BUMERIO KLUBO - VADAS

BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS

VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS

d330c396bc4a3156f3e9899eb15456c0270.png


#6
M'Antony

M'Antony

    Forumo pažiba

  • 1058 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 6v 50m 12s
  • Žaidimo nikas:Saidas_Drag
Reputacija: 407
Savas veidas

[trakinama]

 

Pasitarus su Pgr. Dpk ( Donatu_Nokia ) vienbalsiai nusprendėme, kad tinkamiausias šiam postui buvo - Ignas_Gangster.


  • 2

03f45070bee50bc83a1f99d09cc12932967.jpg





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok