Anketa Į Vi - Karo Akademija Direktoriaus Postą - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į Vi - Karo Akademija Direktoriaus Postą

renkam nauja direktoriu

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
4 atsakymai į šią temą

#1
Donatas_Nokia

Donatas_Nokia

    Forumo pažiba

  • 1018 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 19v 58m 38s
  • MiestasKaimas.
  • Žaidimo nikas:Donatas_Nokia
Reputacija: 309
Propogandistas

!Anketa į VI - Karo Akademojos Direktoriaus postą !

 

 

 - Norėdami tapti VI - Karo Akademijos valstybinės įstaigos direktoriumi jūs privalote būti susipažinę su Direktorių / Pavaduotojų taisyklėmis kurios randasi štai čia , turite žinoti visus darbuotojų limitus ir jų griežtai laikytis antraip būsite baudžiami įspėjimais, darbuotojų limitus rasite paspaude ČIA

- Jeigu būnant direktorium jums darbas pabodo arba atsirado kita priežastis dėl kurios jūs norite palikti direktoriaus postą, jūs PRIVALOTE užpildyti atsistatydinimo iš direktoriaus posto anketą antraip galite papulti į DIREKTORIŲ JUODAJĮ SĄRAŠA !  Direktoriaus atsistatydinimo anketas rasite paspaudę ČIA

kas be ko, privalote žinoti visas žaidėjų taisykles, galvoti logiškai Žaidėjui, kuris yra pirkęs direktorių už tikrąją valiutą galioja lygiai tos pačios taisyklės kaip ir išrinktam iš anketų.

Savo firmą turite prižiūrėti atsakingai ir taip kad nebūtų jokių nusiskundimų iš žaidėjų, direktoriaus postas yra labai atsakingas dalykas ir pildydami anketą į direktoriaus postą jūs turi susitaikyti su tuo jog turėsite dirbti atsakingai ir beabejo sąžiningai. Pagal naujus reikalavimus darbas nebus lengvas. Pildyti galima tik į vieno darbo direktoriaus postą (negalima užpildyti dviejų anketų vienu metu).

SVARBU:

 

Pildydami anketą jūs turite turėti 

 

TeamSpeak'ą - Jis reikalingas tam, kad jeigu būtų susirinkimas ar pnš. Eitų su jumis lengvu būdu bendrauti.

Skype - Dėl lengvo susisiekimo.

Taip pat, pildant anketą į direktorių privalote būti pražaidę bent 50 valandų žaidimę ( Valandas galite pasižiūrėti paspaudę ČIA, bent minimaliai turite žinoti apie firmą į kurios direktorius pildote anketą, 

Reikalavimai yra tikrai labai maži, todėl ir papult į direktorių gretas taip pat nėra sunku.

 

! Direktorių Priežiūros Kontrolė pasilieka teisę koreguoti arba redaguoti šį tekstą, todėl kiekvieną karta pildant anketą privalote viską akilai perskaityti !

 

 

__________________________________________________________________________________________________

! PILDYMO FORMA !

Direktorius bus išrinktas 2016-04-06 

                                                     

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - 

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) - 

4. Jūsų amžius - 
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) - 
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) -
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - 
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? -
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?

  • 1

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#2
Robertas_Same

Robertas_Same

    DPKT

  • 274 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 9d 23v 49m 11s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Robertas_Same
Reputacija: 97
Mėgstamas

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Robertas_Same

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 40k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) - 350h

4. Jūsų amžius - 17
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) - 88%
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Aš neskubėčiau duoti įspėjimo darbuotojui, nes gal jis neteisingai suprato mano darbo techniką, arba nepamatė tos taisyklės, kad prašyti rango negalima. Rangą pagal mane reikia užsidirbti. Jeigu jis manęs paklaustu kaip galiu greičiau pasikelti rangą, aš pasakyčiau dirbk, ir dar kartą dirbk. Arba eik melstis :)))
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti)- Kaip vadovas esu labai griežtas, bet valdau savo technikumo strategiją. Labai moku išklausyti žmogų nemėgstu nuolaidžiaut. Niekada neparduočiau pakvietimo į darbą ir be anketos ir atrankos į darbą žaidėjas nepatektu. Charakterizuot tais pačiais žodžiais galėčiau save apsakyt: Geras, dosnus draugiškas, griežtas. Bet šitoje padėtyje, kareivėlių darbe būsių griežtas.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Pavaduotojas turės atsakyti į mano 10 klausimų (tik per teamspeaką, nes taip suprantu. kad žmogus tikrai nori pavaduotojaus rango) taip pat tikrinčiau jo forumo anketą ir žiūrėčiau jo aktyvumą, stebėčiau jo veiksmus serveryje ir 4 dienas po anketos gal jį priimčiau. Taip pat būtų tikrinami šaudymo, greito profesionalaus vairavimo įgūdžiai.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Tikrai žinau, kad mano biudžetas neslinks į apačią, bet jeigu būtų juodos dienas prašyčiau valstybės pajamų pirmininko skirti lėšų savo firmai geriems tikslams ir reikalaučiau darbuotojų didesnio darbo. O jeigu rimtai kalbant apie biudžetą, aš investuočiau iš savo pinigų arba prašyčiau paramos, ir tie žmonės atsidurtu garbės lentoje.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Pirmai žmogus turėtu užpildyti anketą forume, jeigu inai atitinka mano standartams aš galėčiau pradėti nuo apklausos teamspeak'e arba telefonu per serverį naudodamas visas žiaurias priemones, kad užsitikrint, kad turėsiu gerą darbuotoją. Praėjo mano apklausos, tada jau tikrinius praktika. Vairavimo. bei šaudymo įgūdžius
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Man atrodo labai didelė dalis Lietuvos piliečių dirba dėl pinigu, nes visi nori pasistatyti gerus namus, turėti gerą mašiną. Pradėčiau sakyti, kad didės premijos, bus lengviau rangą gauti bet TIKRAI NENUOLAIDŽIAUTI, kaip sakant juos daugiau privilioti. Aišku kaip kiekvienas didinčiau premijas, dėl to jie pradėtu dirbt, o pirmas premijas išdalinčiau iš savūjų pinigų
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Paaiškinčiau, kad to žmogaus šeimai kelia rizika, nes jis išeis iš darbo, ką jie valgys, o jeigu dar vaikų turi?-, paprastai pradėčiau pokalbį ar dėl pinigų išeina ar dėl kitos priežasties negalvoju, kad iš mano darbo kažkas norės išeiti ;) 

  • 2

#Robertas'SameForPresident


____________________________________________________________________________________________________


“You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,

And live like it's heaven on earth.


William W. Purkey


Paveiksliukas


#3
Renatas_Infernus

Renatas_Infernus

    Lrg.lt fanas

  • 256 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 23d 16v 43m 50s
  • MiestasKalvarija
  • Žaidimo nikas:Barnis_Mksliukas
Reputacija: -9
Neutralus

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Barnis_Mksliukas

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 79k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) - 663h

4. Jūsų amžius - 13
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) - 59 nu bet pirma karta tai :)
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -Nepradėčiau dėti įsp tiesiog paimčiau ir paiškinčiau, kad negalima taip prašinėt nes gresia įspėjimas ir tada manau pasitaisys ir dirbs gerai ir manau tikrai užsitarnaus rango :)
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) -Labai greižtas nebusiu, bet ir atlaidus nebūsiu nes paskui jie mato kad atlaidus ir dar labiau prašinėi visko ;) 
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Bus paskelbta atranka forume o paskui žaidėjas bus apklaustas TeamSpeak 3 programoje :)
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -Nemanau, kad jis smuks bet jai tai investuosiu iš savo kišenės į šita darba jis tikrai yra geras darbas ir bus prižiūrėtas :)
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? -Bus apklausti žaidime bus patikrinta. Šaudymo įgudžiai, Vairavimo įgūdžiai :)
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -Darysiu daug veiksmo Reidai, atgrobimai, ir t.t veikla bus didelės premijos ;)
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?Pasakysi, kad pasiliktu ir padarysiu daug veiksmo ir dalinsiu dideles premijas ir jie manau tikrai neišeis nes šitas darba tikrai yra norinčių jame dirbti ;)

  • -5

#4
最も暗い

最も暗い

    Isijautęs

  • 86 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 7v 55m 26s
  • Žaidimo nikas:Darkest_Sun
Reputacija: 43
Monstras

             

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Darkest_Sun

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 80k xp.

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) -  50val.

4. Jūsų amžius - 16.
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) - 81 proc.
 
 
 
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Jeigu prašytų tas pats žmogus be perstojimo, tada aš jam duočiau įspėjimą jeigu prašytų visi, tada kalbėčiausi su darbuotojais, kame problema? Rangą reikia užsidirbti taip pat kaip ir pinigus, o ne kažką dykai, dykai gauti galit stotyse prašę komandą /ismalda. ;) sėkmės, čia buvo žinutė tiems darbuotojams kurie prašinės be perstojimo.
 
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) Būsiu griežtas, nes kareiviai turi būti visada griežti ir direktorius turi būti rimtas, susikaupęs, turintis daug proto, charizmatiškas ir itin racionalus, koks aš ir būsiu. 
 
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Atranka bus trijų tipų. 1. Bus forume, anketoje klausimai bus gan sunkūs, tad kurie nori gauti lengvą pavaduotojo postą, tai prašau nepildykite. 2. Žaidime tikrinsiu, išrinkęs du geriausius kurie užpildė anketą. 3. Jeigu bus kokių nors neaiškumu kviesiu pakalbėti per "skype" apie darbą. Rinksiu labai atsakingai.
 
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Investuosiu. Po to investavęs jeigu tai nepadės prašysiu darbuotojų pagalbos, bet čia bus taip sakant jau kraštutinis sprendimas. O šiaip kartas nuo karto paskelbsiu per /dmenu, kad norintys patekti į garbės lentą investuokite [suma, ją reiks sugalvoti] arba, kad kam ne gaila investuokite ar ką nors panašaus.
 
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję ? - Bus nuolatinė anketa į darbą forume, anketa bus sunki perspėju, stengsiuosi atsakingai rinkti darbuotojus, kad nepadaryčiau nė vienos klaidos. O jeigu darbuotojas bus gerai užpildęs anketą į darbą, tada tikrinsiu jo sugebėjimus žaidime, tiksliau serveryje.
 
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Jeigu darbuotojai bus pas mane darbe, bet ne dirbs, tai tikrai sugalvosiu ką nors griežtesnio, nes armijoje tinginiauti bus griežtai draudžiama. O jeigu darbe nebus darbuotojų, tai skelbsiu per /dmenu norintys į darbą, pildykit anketas forume, o jeigu ir tai nepadės, tai jau tada raginsiu žaidėjus dirbti šiame darbe, pakelsiu algas bei premijas ir sudominsiu juos treniruotėmis.
 
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? - Šitas klausimas labai panašus į prieš tai buvusį... Kaip ir sakiau darysiu treniruotes, kelsiu algas ir premijas, bet aš labai nepergyvenu, nes pas mane tikrai taip nebus, kiek buvau direktoriumi, tai nė karto darbuotojai nekeikė manęs ar nešmeižė. Tai manau rasime bendrą kalbą tarp manęs ir darbuotojų...

  • 6

#5
Donatas_Nokia

Donatas_Nokia

    Forumo pažiba

  • 1018 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 19v 58m 38s
  • MiestasKaimas.
  • Žaidimo nikas:Donatas_Nokia
Reputacija: 309
Propogandistas

Taigi atėjo metas išrinkti Armijos direktorių

 

Robertas- Anketa gera egzaminas išlaikytas jis ir tampa Direktorių.

 

Barnis- Anketa parašyta atmestinai egzaminas neišlaikytas.

 

Darkest- Anketa parašyta gerai bet pritruko egzamino rezultatu rinkaus tarp tavęs ir Roberto ir pasirinkau Roberta nes ji geriau išlaikė egzaminą.

 

 


  • 1

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok