Anketa Į Vi - Raudonojo Kryžiaus Direktoriaus Post'ą - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į Vi - Raudonojo Kryžiaus Direktoriaus Post'ą

drk mediku bus

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
6 atsakymai į šią temą

#1
Donatas_Nokia

Donatas_Nokia

    Forumo pažiba

  • 1018 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 19v 58m 38s
  • MiestasKaimas.
  • Žaidimo nikas:Donatas_Nokia
Reputacija: 309
Propogandistas

!Anketa į Vi - Raudonojo Kryžiaus Direktoriaus postą !

 

 

 - Norėdami tapti VI - Raudonojo kryžiaus valstybinės įstaigos direktoriumi jūs privalote būti susipažinę su Direktorių / Pavaduotojų taisyklėmis kurios randasi štai čia , turite žinoti visus darbuotojų limitus ir jų griežtai laikytis antraip būsite baudžiami įspėjimais, darbuotojų limitus rasite paspaude ČIA

- Jeigu būnant direktorium jums darbas pabodo arba atsirado kita priežastis dėl kurios jūs norite palikti direktoriaus postą, jūs PRIVALOTE užpildyti atsistatydinimo iš direktoriaus posto anketą antraip galite papulti į DIREKTORIŲ JUODAJĮ SĄRAŠA !  Direktoriaus atsistatydinimo anketas rasite paspaudę ČIA

kas be ko, privalote žinoti visas žaidėjų taisykles, galvoti logiškai Žaidėjui, kuris yra pirkęs direktorių už tikrąją valiutą galioja lygiai tos pačios taisyklės kaip ir išrinktam iš anketų.

Savo firmą turite prižiūrėti atsakingai ir taip kad nebūtų jokių nusiskundimų iš žaidėjų, direktoriaus postas yra labai atsakingas dalykas ir pildydami anketą į direktoriaus postą jūs turi susitaikyti su tuo jog turėsite dirbti atsakingai ir beabejo sąžiningai. Pagal naujus reikalavimus darbas nebus lengvas.  Pildyti galima tik į vieno darbo direktoriaus postą (negalima užpildyti dviejų anketų vienu metu).

SVARBU:

 

Pildydami anketą jūs turite turėti 

 

TeamSpeak'ą - Jis reikalingas tam, kad jeigu būtų susirinkimas ar pnš. Eitų su jumis lengvu būdu bendrauti.

Skype - Dėl lengvo susisiekimo.

Taip pat, pildant anketą į direktorių privalote būti pražaidę bent 50 valandų žaidimę ( Valandas galite pasižiūrėti paspaudę ČIA, bent minimaliai turite žinoti apie firmą į kurios direktorius pildote anketą, 

Reikalavimai yra tikrai labai maži, todėl ir papult į direktorių gretas taip pat nėra sunku.

 

! Direktorių Priežiūros Kontrolė pasilieka teisę koreguoti arba redaguoti šį tekstą, todėl kiekvieną karta pildant anketą privalote viską akilai perskaityti !

 

 

__________________________________________________________________________________________________

! PILDYMO FORMA !

Atranka vyks iki 2016-03-21

                                                     

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - 

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA )

4. Jūsų amžius - 
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) -
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - 
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? -
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?

  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#2
Rusakov_Seba

Rusakov_Seba

    Savas

  • 128 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 16v 24m 41s
  • MiestasPlungė
Reputacija: 37
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Erniz_Tarantino

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 100k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) - 880h

4. Jūsų amžius - 16-metų. 
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) - 

Erniz_Tarantino išlaikė 81% 2016-03-18 21:53:37

 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Visų pirmiausia forume būtų padaryta taškų sistema per kuria bus galima pasikelti rangą, jeigu darbuotojas nuolat prašinėtų rango tikrai nubausčiau Įsp, sakyčiau eik skaityk forume informaciją ir pasikelsi, na nebent šiuo momentu reikėtų labai pagalbos, tada tikrai sutikčiau už tai jam pakelti rangą.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Tikrai forume bus ir grafikas sudarytas kada darbuotojams bus laisvadieniai, darbo valandos, pertraukos, darysiu eventus savo darbuotojams, būsiu geras tol kol, manęs klausys MEDIKŲ darbuotojai, pats esu aktyvus kadangi dažnai vyks išvykos, treniruotės,reidai.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - 1.Etapas[tikriausiai]bus renkami iš darbuotojų,2.Etapas, bus pasklebta forume iki tam tikro laiko, 3.Etapas teamspeak apklausa kaip viską moka, 4.Etapas serveryje duosiu pasireigšti praves keletą treniruočių pažėsiu jei gerai tvarkosi tikrai negailėsiu ir PAV.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Stengiuosi iš savo lėšų kelti aukštyn, o jeigu neišeina tai  užvedu MEDIKŲ darbuotuojus ant kitos veiklos kol atgaivinčiau biudžetą.Ir dar pridursiu jog kai dirba darbuotojas su mašina tada kyla, tai va jei darbuotojai nedirbs ir jis smuks, tuomet aš kiekvieną ./pzu ir sakau kad dirbtų tada manau išlaikysim normalų biudžetąą.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - 1.Etapas forume,2.Etapas kas patenka iš forumo, pasikviečiu į ts ir papsakoju ko reikės informacija ir t.t. 3. Žaidime[Naudosiu:Ts].
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Darau įvairias treniruotes,išvykas, padidinu premijas, kad kiti žaidėjai kitiems pasakytų, kad puikiai apmokamas darbas, parodau kas yra Medikų darbas, visada visiems padėsim,healinsim, pamatys, kad mes ne iš kelmo spirti ir taip manau mūsų vis daugės i daugės.
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? - Na esu buvęs šio darbo direktoriumi tai moku veikti tokiose situacijose, aš esu toks, kad kai susirenkam į bazę paklausiu darbuotojų ko jie labaiu iš manęs tikisi ar nori, o aš tada stengiuosi jų norus išpildyti aišku [PROTO RIBOSE], na o jei jau šiaip išeitų forume įrašyčiau į BLAC-LIST ir tada iš jo reikėtų išsipirkti jei norėtų gryžti į mano darbą.
 
 
 
                                                                        Su pagarba Erniz_Tarantino!
                                                                             SĖKMĖS PILDANTIEMS

  • 4

Jeigu jūsų nebuvo šalia kuomet aš kovojau, nesitikėkite, kad jūs būsite šalia kai švęsiu pergalę.


#3
Agniuka_Maziuka

Agniuka_Maziuka

    Bum

  • 815 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 11d 6v 24m 25s
  • MiestasAlytus
Reputacija: 50
Monstras

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -  Agniuka_Maziuka

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 22k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 230 val

4. Jūsų amžius - 17
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) - 
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Darbuotojas gautų žodinį įspėjimą, jog rangas nebus pakeltas , tačiau jeigu darbuotojas nereaguos į žodinį įspėjimą bus duotas rimtas įspėjimas, po 2 tokių įspėjimų bus išmestas ir pateks į juodajį sarašą.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Esu griežta bet teisinga, nemėgstu žmonių kurie "lenda į šikną" todėl tokių netoleruosiu ir būdama direktore, jeigu darbuotojas nusižengs taisyklėms bus baudžiama, taip pat netoleruosiu nepagarbaus elgesio su kitais žaidėjais.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Bus anketos forume, geriausiai atsakiusieji bus apklausti per TS.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Investuosiu, mažinsiu algas, žinoma ne tiek jog ir darbuotojai išsilakstys, bandysiu pritraukti naujų darbuotojų, renkdama įvairias komandiruotes ir t.t.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Bus anketos , o vėliau tikrinsiu žaidime, bus duotos užduotys, kaip tarkim pokalbis su nemandagiu klientu, kaip darbuotojas reaguos į pašaipas, arba bus reagavimo varžybos , kas pirmas sureaguos ir nuvyks į iškvietimą.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Kaip jau minėjau vykdysiu įvairias komandiruotes, varžybas, dažnai bendrausiu su darbuotojais, būsiu gera direktore. Bus algos ir užduotėlės iš medikų dienotvarkės, kas atsakinės tam kils alga.
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Visų pirma, mažai veiklos medikams, kadangi kai žmogus miršta parašo /ligonine ir jis jau ligoninėj, mums nelieka darbo. Todėl stengsimės važinėti po miestus, "patruliuoti" , Kviesime naujus darbuotojus.

  • 1
Paveiksliukas

#4
Rule

Rule

    Tvirtas narys

  • 242 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 9v 47m 46s
  • Žaidimo nikas:Rule_Voluma
Reputacija: -45
Nu durnas žmogas

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -  Rule

2. Jūsų XP kiekis serveryje -  53-54k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 854VAL

4. Jūsų amžius -  12
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:  :)
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -  Nekelciau nes forume buciau padares tasku sismeta arba kas 10val. pats rang'as pasikeltu
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Buciau negrieztas daryciau treniruotes ar zino vaistu pavadinimus ir viska kita 
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? -  Darysiu per foruma ir paskui patikusi zmogu issirinksiu ir paskelbsiu per /dmenu kad isrinkau pavaduotoju ta ir ta zmogu
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Pakviesciau daugiau dirbanciu ir norinziu dirbti mediku darba ir biudzetas vel ateitu i geras rankas
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Padaryiu i foruma atranka bus ir zaidime atranka i Mediku darba 
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Ieskociau priezasties kodel jiems nepatinka medikai ir ja pamazu spresciau
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?  Ieskociau priezasties ir ja spresciau jei Medikai ja surastu jei seip itraukciau i b-list jei neisdirbo 7dienu 

  • 0
Paveiksliukas

#5
Rokas_Rokeriux

Rokas_Rokeriux

    Mėgstantis rašyt

  • 165 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 7v 24m 37s
  • MiestasPasvalys
  • Žaidimo nikas:Rokas_Rokeriux
Reputacija: 35
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Rokas_Rokeriux

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 39k xp

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 161 

4. Jūsų amžius - 15_greit
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Rangą galima pasikelti aktyviai žaidžiant, taip duoda serveris automatiškai rango pakėlimą arba dalyvaujant aktyviai medikų veikloje.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) -Elgsiuos kaip geras direktorius, jei gerai dirbs tai apdovanosiu, o jei nepaklus taisyklėm ar kitaip gadins medikų varda tai tuomet bausiu griežtai.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Darysiu forume anketą atsižvelgiant į aktyvumą serveryje
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Platinsim visiem vaistus, pildysim sandėlius ir kelsim biudžetą
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Bus atrankos iš anketų ir atrankos serveryje. Serveryje bus išbandomi vairavimo įgūdžiai bei vykdomas pasiruošimas medikų darbui.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -Medikai gali pardavinėti vaistus, dabar salės papildų visiem reikia pigiau, be medikų nebus kas pildytų vaistų atLRG.LTas. Tokį paprastą darba galima visai nesunku padaryti populiariu, kai jame būtų vygdoma įvairi veikla.
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?Pasakyčiau jiems, jei norit uždirbti daugiau nei dabar, tai pildom sandėlius ir ieškom kam reikia vaistų bei daryčiau visokias atrakcijas medikams per kurias užsidirbtų papildomai. 

  • 0

baner10.jpg


#6
Einis Bass

Einis Bass

    Gerbiamas

  • 332 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 10d 19v 28m 56s
  • MiestasKlaipėdėlė
  • Žaidimo nikas:Einiss_Basss
Reputacija: 202
Gangsta shit

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Einis_Bass

2. Jūsų XP kiekis serveryje -  96145xp

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 1006h

4. Jūsų amžius - 15metų man.
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) Jūsų rezultatas:
Viso klausimų: 16
Teisingai atsakei: 14
Tavo vidurkis: 88%
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Elgšiausi adekvačiai. Rango nekelčiau, nes tam reikalinga yra rangų sistemą. Rango nekelčiau, sakyčiau, kad pats jį užsikeltų.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Būčiau šiltas vadovas, bet retkarčiais pabūčiau griežtas vadovas , jeigu manęs niekas neklausytų. Elgčiausi su darbuotojais griežtai jeigu jie nereaguotų į mano pasakytas pastabas ir darytų visokias nesamonės.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? -  Pavaduotojo atranką būtų paskelbta forume. Pamatęs savo norima žmogų, kurį norėčiau pamatyti medikų pavaduotojo poste. Tai jį ir išrinkčiau savo pavaduotoju
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Skelbčiau, kad būtų norinčių paaukoti, bei savo pinigus investuočiau į darbą.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Atrankas būtų paprastos kai daugelį darbų . Būtų forume paskelbtos ir žaidime retkarčiais. Būtų paprasti klausimai susiję su darbu.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Daryčiau įdomias veiklas, kad pritraukčiau žmoniu, bei dalinčiau premijas savo aktyviems darbuotojai.
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Kai sakiau darbuotojams dalinčiau algas, daryčiau įdomias veiklai kai apmokymai medikų, treniruotės, kelionės ir žinoma pinigais sudominčiau kitus :D

  • 3


#7
Donatas_Nokia

Donatas_Nokia

    Forumo pažiba

  • 1018 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 19v 58m 38s
  • MiestasKaimas.
  • Žaidimo nikas:Donatas_Nokia
Reputacija: 309
Propogandistas

Taigi naujas mediku Direktorius Erniz_Tarantino jo anketa man pasirodė geriausia.

 

Agniuka - Neišlaikytas egzaminas

 

Rule - Neišlaikytas egzaminas 

 

Rokas - Nelaikytas egzaminas 

 

Einis - Neišsami anketa bei neaiškios mintys: "Rango nekelčiau, nes tam reikalinga yra rangų sistemą. Rango nekelčiau, sakyčiau, kad pats jį užsikeltų."


  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok