Anketa Į Vi - Viešo Balso Direktoriaus Postą - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į Vi - Viešo Balso Direktoriaus Postą

Direktorius

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
6 atsakymai į šią temą

#1
Donatas_Nokia

Donatas_Nokia

    Forumo pažiba

  • 1018 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 19v 58m 38s
  • MiestasKaimas.
  • Žaidimo nikas:Donatas_Nokia
Reputacija: 309
Propogandistas

!Anketa į - - -  Direktoriaus postą !

 

 

 - Norėdami tapti --- firmos direktoriumi jūs privalote būti susipažinę su Direktorių / Pavaduotojų taisyklėmis kurios randasi štai čia , turite žinoti visus darbuotojų limitus ir jų griežtai laikytis antraip būsite baudžiami įspėjimais, darbuotojų limitus rasite paspaude ČIA

- Jeigu būnant direktorium jums darbas pabodo arba atsirado kita priežastis dėl kurios jūs norite palikti direktoriaus postą, jūs PRIVALOTE užpildyti atsistatydinimo iš direktoriaus posto anketą antraip galite papulti į DIREKTORIŲ JUODAJĮ SĄRAŠA !  Direktoriaus atsistatydinimo anketas rasite paspaudę ČIA

kas be ko, privalote žinoti visas žaidėjų taisykles, galvoti logiškai Žaidėjui, kuris yra pirkęs direktorių už tikrąją valiutą galioja lygiai tos pačios taisyklės kaip ir išrinktam iš anketų.

Savo firmą turite prižiūrėti atsakingai ir taip kad nebūtų jokių nusiskundimų iš žaidėjų, direktoriaus postas yra labai atsakingas dalykas ir pildydami anketą į direktoriaus postą jūs turi susitaikyti su tuo jog turėsite dirbti atsakingai ir beabejo sąžiningai. Pagal naujus reikalavimus darbas nebus lengvas.

SVARBU:

 

Pildydami anketą jūs turite turėti 

 

TeamSpeak'ą - Jis reikalingas tam, kad jeigu būtų susirinkimas ar pnš. Eitų su jumis lengvu būdu bendrauti.

Skype - Dėl lengvo susisiekimo.

Taip pat, pildant anketą į direktorių privalote būti pražaidę bent 50 valandų žaidimę ( Valandas galite pasižiūrėti paspaudę ČIA, bent minimaliai turite žinoti apie firmą į kurios direktorius pildote anketą, 

Reikalavimai yra tikrai labai maži, todėl ir papult į direktorių gretas taip pat nėra sunku.

 

! Direktorių Priežiūros Kontrolė pasilieka teisę koreguoti arba redaguoti šį tekstą, todėl kiekvieną karta pildant anketą privalote viską akilai perskaityti !

 

 

__________________________________________________________________________________________________

! PILDYMO FORMA !

                                                     

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - 

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA )

4. Jūsų amžius - 
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) -
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - 
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? -
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?

  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#2
Rokas_Rokeriux

Rokas_Rokeriux

    Mėgstantis rašyt

  • 165 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 7v 24m 37s
  • MiestasPasvalys
  • Žaidimo nikas:Rokas_Rokeriux
Reputacija: 35
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Rokas_Rokeriux

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 37576

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 150

4. Jūsų amžius - 15 greit
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) 64%
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -Siuličiau paskaityti forumą, kuriame bus visa informacija apie rangų kėlimą.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) -Tikrai nebusiu,labai šiltas ir geras busiu truputi griežtesnis ir žiurėsiu kaip darbuotojai elgsis su manim taip aš elgsiuosi su jais.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Pirmiausia paskelbsiu(FORUME), ir pranešiu per žaidimą.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -Stengsiuosi išnaudoti serverio galimybes, pats dirbsiu paskirtus darbus, bei dalyvausiu eventuose, ir juose gautus pinigus investuosiu i biudžetą.
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? -Atrankos bus kaip ir kitu , bus paskirtas laikas darbuotoju priėmimui, visi kas norės susirinks , rodys savo galimybes, ir privalės įrodyti savo aktyvumą bei žinias.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -Interaktyviu būdu, darysiu premijas, sukursiu draugiška darbuotojų ratą,kur bus grištį gera.
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?Tai automatiškai bus klausimas darbuotojui, kodėl jis išeina, jei dėl mažos algos, bandysiu tartis su serverio savininku kad didintu algas, nes darbas visgi nėra iš prastų. Stengsiuos įdėti kuo daugiau investicijų kad žmonės pasiliktu darbovietėje.

  • 3

baner10.jpg


#3
Gražvis

Gražvis

    Mėgstantis rašyt

  • 196 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 20v 33m 37s
  • MiestasKaunas
  • Žaidimo nikas:Grazvis_Genijus
Reputacija: 4
Neutralus

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) : Grazvis_Genijus

2. Jūsų XP kiekis serceryje 52 k.

3 Jūsų išžaistos valandos serveryje : 262 H.

4. Jūsų Amžius 15 metų.

5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) 83 %

Situaciniai Klausimai :

1. Kaip elgtumėtes jeigu jūsų nuolat prašytu pakelti rangą : Pasakyčiau darbuotojui kad neprašytu rango nes gali gauti ispėjimą.

2. Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais, ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį) : Na vadovas jaučiu būsiu gal šbiški griežtokas jeigu manes jie neklausys. Bet jeigu sutarsim ir vyks darbai radistų į gerą pusę tai tikrai būsiu Malonus su savo darbuotojais.

3. Kaip vyks pavaduotojo Atranką? : Manau pavaduotojo atranką darysiu forume ir išrinksiu tik geriausią anketą.

4. Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte : Pasakyčiau darbuotojams kad pradėtume stipriau dirbti , kad gautume bent šiek tiek į darbo biudžetą.

5. Kaip vykdysite atrankas ? Kokių atrankų tipų esate sugalvoją ? : Daryčiau atrankas 2 būdais : Forume ir žaidimę. O tipų aš sugalvojau : Mini atrankos. (Tik).

6. Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, near norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėju : Jeigu tokia situacija būtų tai aš radistams pasakyčiau kad pravestų porą laidų/eterių. ir kad būtų vis įdomesni eteriai. Jiegu nepavyktu Padaryčiau didesnes algas , treniruotes.

7. Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai,  kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų , kaip manote ko trūkstą jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo pupuliarumą , kodėl žaidėjai staigą pradėjo išeidinėt ? Aš jų paklausčiau : kodėl jie išėjo , kokios problemos. Ir jei Labai norėtu išeiti tai padėkočoiau tam žaidėjui kad labia gerai dirbo ir kad tokio nuostabaus žaidėjo nesu mates. O šitame darbe manau labiau trūksta eterių ir skelbimų. Ir visokių įdomiausių veiklų. Kuriems serverio žaidėjams turėtu labia patikti. Kaip (mini eventukai : Pvž kokia klausiamanyja o už atspėtą atsakymą žmogus gautu apie 500 Eur). Tai tikrai turėtu sudominti Serverio žaidėjus.


  • -3

#4
Washas

Washas

    Tvirtas narys

  • 222 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 3v 31m 21s
  • Žaidimo nikas:Minde_Sakyk
Reputacija: 65
Monstras
1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -  Shichirou_Washi
2. Jūsų XP kiekis serveryje - 74k xp.
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 170val.
4. Jūsų amžius - 16m.
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu) -  Galvojau labai sunkus bus, bet... 88proc. iš 100 galimų.
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Jeigu darbuotojas nėra nusipelnęs rango, tai duočiau žodinį įspėjimą, jeigu tai pasikartotų dar kart, duočiau rimtą įspėjimą du žodiniai įspėjimai lygu vienam tikram įspėjimui.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Būsiu griežtas ir teisingas... Nenuolaidžiausiu darbuotojams, nes kai kurie tuo tik ir naudojasi
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Bus 3 etapai 1. Forume anketa (išrinksiu du žaidėjus) 2. Žaidime (Tikrinsiu per "skypą" arba per kur kitur. 3. Tas mano vadinamas bandomasis laikotarpis (2-3 dienos). p.s. labai atidžiai rinksiu pavaduotoją, kad nepadaryčiau nė vienos klaidos.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Investuosiu labai daug iš pradžių, ir prašysiu darbuotojų kelti skelbimų kainas ir pusę kurią surinks tegul investuoja į darbą. 
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Bus nuolatinė anketa forume į darbą. Po anketos tikrinsiu žaidėjus žaidime... Ir analizuosiu kurie yra tinkamiausi šiam darbui.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Jeigu nebus norinčių dirbti tai sakysiu, kad grės jiems atleidimas arba įspėjimas (kaip realiam gyvenime) Po atleidimo žaidėjas keliaus į firmos "B-listą", iš jo išeiti reiks investuoti į darbą tam tikrą sumą serverio pinigų..
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti ? - Klausiu išėjusių darbuotojų "kodėl jie išėjo"?? Kas buvo blogai ar nepritapau aš prie jų, nes direktorius irgi turi pritapti prie darbuotojų.. O jeigu pasakys bent vieną minusą, tai aš jį labai greitai šalinsiu... :) Taip ir susikalbėsime su būsimais darbuotojais :) .

  • 3

     693fd8e83417d2e594dda06a676f12a0253.jpg


#5
Erlys

Erlys

    Lrg.lt fanas

  • 255 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 11v 30m 24s
  • MiestasTelšiai
  • Žaidimo nikas:Its_Erlys
Reputacija: 38
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Its_Erlys

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 40880.

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 239h

4. Jūsų amžius - 13,5
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) 65 proc.
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Duočiau zodinį įspejimą jei neklausytu duočiau tikrą įspėjima.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Jei bus geri geras, jei  bus blogi griežtas, bet teisingas.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Forume
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Sumažinsiu žaidėjo algas kokiais 200 eu. Ir prašysiu žmonių,kad paremtu Viesą balsą.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Atrankas vygdysiu forume, teamspeak'e.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Duosiu premijas, jiem forume bus forume anketa ten kai paskelbs 15-13 žmonių skelbimus imes ft ir gaus rangus.
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?: Na darbas nelabai polpuliarus. Pasistenkčiau duoti jiems premijas ir visokius kitokius dalykus.

  • 0

MANO PASIEKIMAI

BUMERIO KLUBO - VADAS

BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS

VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS

d330c396bc4a3156f3e9899eb15456c0270.png


#6
Agniuka_Maziuka

Agniuka_Maziuka

    Bum

  • 815 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 11d 6v 24m 25s
  • MiestasAlytus
Reputacija: 50
Monstras

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -  Agniuka_Maziuka

2. Jūsų XP kiekis serveryje -  22k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 233val

4. Jūsų amžius -  17
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) 81 proc.
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - darbuotojas būtų įspėjamas, tačiau jeigu į įspėjimą nebus atitinkamai sureaguota, darbuotojas gaus 1/2 įspėjimą, jeigu nesiliaus bus išmestas iš darbo ir paklius į juodaji sarašą.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Esu griežta bet teisinga, turiu savitą charakterį greitai supykstu, tačiau dirbti moku, ne kartą buvau šio darbo direktorė puikiai žinau kaip reikia dirbti ir elgtis su darbuotojais, nei karto manimi nebuvo nusivylę.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Vyks per anketas forume, o geriausiai pasirodžiusieiji bus apklausti per teamspeak'a
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Investuosiu. Be to dirbsiu , dirbsiu ir dar kartą dirbsiu. Taip pat žinau jog visi nuvertina šitą darbą, todėl stengsiuos  prikalbinti naujų darbuotojų.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Bus žinoma forume anketos, po anketų arba per mini atrankas bus daromos komandiruotės ir panašaus tipo užduotys kurių metu bus stebimas žmonių draugiškumas, mokėjimas paskelbti skelbimą be klaidų.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Darysiu dažnas komandiruotes, išvykas įvairias, prigalvosiu visokių užsiėmimų kurie pritrauks naujus darbuotojus.
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Didinsiu premijas, manau jog dauguma žaidėjų dirba tik dėl pinigų, taigi bus didesnės premijos.
 

  • 0
Paveiksliukas

#7
ฅ Morčius ฅ

ฅ Morčius ฅ

    Klubų prižiūrėtojas

  • 3426 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 55d 20v 49m 47s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Martis_Martini
Reputacija: 687
Mylimas

Į Viešo Balso direktoriaus postą patenka Shichirou_Washi, kadangi jo anketa aiški, viskas pagrįstai atsakyta, geriausiai išlaikė Direktorių egzaminą ir yra aktyviausias iš pildžiusiųjų kandidatų.


  • 4

tumblr_n966qd1knM1stli1mo4_500.gif






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Direktorius

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok