Apklausa Anketa Į Vi - Samdomu Žudiku Direktoriaus Postą - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Apklausa Anketa Į Vi - Samdomu Žudiku Direktoriaus Postą

direktorius

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
11 atsakymai į šią temą

Apklausa: Apklausa Anketa Į Vi - Samdomu Žudiku Direktoriaus Postą

(32 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kas vertas Samdomų Žudiku Direktoriaus posto ?

Gedas_Tomkus (19 balsai(-ų) - rodyti)

Array

Edvinas_Ramanas (14 balsai(-ų) - rodyti)

Array

Balsuoti

#1
Donatas_Nokia

Donatas_Nokia

    Forumo pažiba

  • 1018 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 19v 58m 38s
  • MiestasKaimas.
  • Žaidimo nikas:Donatas_Nokia
Reputacija: 309
Propogandistas

Su DPKT nusprendėm, kad labiausiai į akį traukiančios anketos ir pildžiusiųjų "pažadai" yra Gedo_Tomkaus ir Edvino_Ramano.

(Kitiems pildžiusiesiems trūko aktyvumo serveryje, keli netgi neišlaikė egzamino)

Kadangi negalime apsispręsti, kuris tinkamesnis, norime paprašyti Jūsų pagalbos ir prabalsuoti už savo nuožiūra tinkamesnį kandidatą ;) Temą rakinsime 19:50.


  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#2
Erlys

Erlys

    Lrg.lt fanas

  • 255 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 11v 30m 24s
  • MiestasTelšiai
  • Žaidimo nikas:Its_Erlys
Reputacija: 38
Nuostabu!

. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -  Its_Erlys

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 40k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 236h

4. Jūsų amžius - 13
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) 56%
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Duočiau žodinį įspėjimą jei neklausytų duočiau tikrą įspėjimą.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Jei bus geri geras, jei bus blogi griežtas.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Forume
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Truputį sumažinu premijas ir paraginu žaidėjus, darbuotojus investuoti i Samdomi žudikai.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Atrankas vygdysių forume, teamspeak'e.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Duočiau premija už kiekvieną nužudyta žmogų duočiau premija, bet jie turės forume į tokią skiltį įmesti ss, kad jie tikrai jį nužudė.
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?: Na ištikrūjų nemanau,kad žmonės išeis lauk, nes naujas darbas ir gana įdomus. Visų antrą pritraukčiau juos kaip ir sakiau premijomis, ir visokiais kitokiais įdomiais dalykais.
 

  • 1

MANO PASIEKIMAI

BUMERIO KLUBO - VADAS

BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS

VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS

d330c396bc4a3156f3e9899eb15456c0270.png


#3
Rule

Rule

    Tvirtas narys

  • 242 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 9v 47m 46s
  • Žaidimo nikas:Rule_Voluma
Reputacija: -45
Nu durnas žmogas

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) -  Rule_Voluma

2. Jūsų XP kiekis serveryje -  52-53k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 589

4. Jūsų amžius -  11
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Manau nepakelciau nes ira tasku sistema ir rangas kas 10val pasikelia pats
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Busiu grieztai geras elgsiuosi su visais darbuotojais graziai ir su jeis dirbsime graziai visi
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? -  Per foruma turetu vykti
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Manau paklausciau zmoniu kodel jie nebeinvestuoja? Ir jei butu kokia nors nerimta priezastis mes ja tiesiog sprestumemem
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Per foruma esu sugalvojes labai daug ir per zaidima :)
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Manau taip nebus nes naujas darbas serveryje ir zmoniu bus gang daug
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Nu jeigu jie pirma ateina o paskui iseina nemano bedos kita zaideja pajimsim kuris bus patikimas

  • 0
Paveiksliukas

#4
Gedas_Tomkus

Gedas_Tomkus

    Forumo pažiba

  • 1147 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 16d 13v 51m 26s
  • MiestasKaunas
  • Žaidimo nikas:Gedas_Tomkus
Reputacija: 191
Gangsta shit

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Gedas_Tomkus

2. Jūsų XP kiekis serveryje - Virš 70k~

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 600valandu beveik.

4. Jūsų amžius - 21m
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu ) - 437c6f9acdca12a92360b155cad86561900.JPG
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Pasakyčiau: Lauk užduočių per kurias galėtum pasikelti rangą, arba jei reikėtu man tuo metu pagalbos tiesiog paklausčiau ar jis nori man padėti ir už tai atsilyginčiau rangu. 
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) Būčiau šiltas su savo darbuotojais ir griežtas, per viduriuką.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Padarysiu anketą forumę ir paskelbsiu visiem, tiek žaidime tiek forume. 
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Gavęs direktoriaus postą, iškarto investuočiau į savo darbą, kad biudžetas nesmuktu žemyn. Jei neturėčiau lėšų tiesiog pamėginčiau jį prikelti ir paprašyčiau, kad kasnors į jį investuotu arba tiesiog surinkčiau aktyvių žmonių policijos komandą ir biudžetas savaime pakiltu.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Pagrindinės atrankos būtų forume, jos sudarytų anketos. Ir butu mini atrankos serverį, sudarytų nelengvi klausimai, kad nepakliūtu taip lengvai į darbą.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Rengčiau įvairiausias treniruotes, padaryčiau įdomia taškų sistemą, paskelbčiau per ts apie darbą, tiesiog įneščiau to ko žmonės dažniausiai nepadaro būdami direktoriais, reikia tik didelio entuziazmo. 
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti ? Jei žmogus nori išeiti tai gerai, parašo anketą ir laisvas, o taip tai paskatinčiau savo darbuotojus pasilikti ir pasikalbėčiau su visais kodėl jie nori išeiti ir pnš. Be priežasties niekas neišeina, manau, kad jei paklausčiau dėl ko tas žmogus nori išeiti, tai manau, rasčiau bendrą kalbą ir bandyčiau taisyti situaciją, pakeisčiau būtent tai, kas nepatinka žmonėms. 

  • 8

935926ade75d4e57fb71dde4f2ddba3c158.jpg

ae9942b9040975567af4512c0ab47ce1123.JPG
669d9132ff5d5c2da726e131d29df818935.JPG


#5
Ignas_Gangster

Ignas_Gangster

    Savas

  • 141 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 17v 14m 13s
  • MiestasMarijampolė
  • Žaidimo nikas:Ignas_Gangster
Reputacija: 32
Nuostabu!

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Ignas_Gangster

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 50,100 xp

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA )- 314h

4. Jūsų amžius - 14
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )88% 
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Pasakytau kaip to nusipelnysi tai ir pakelsiu, bet dabar dar ne laikas.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) -Manau būsiu labai griežtas vadovas nenusileisiu savo darbininkams, nebent jie bus geri ir nusipelnys tai aš jiems būsiu geras :)
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Forume.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Būsiu dar griežtesnis savo darbuotojams ir jai jie nebus aktyvūs gaus įspėjimus ir suaktyvės, ir atsakingai imsis savo darbo
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Atrankas vykdysiu forume
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Jai nebus išeities kitos pakelsiu algą, būsiu geras :)
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Visų pirma paklausčiau: Kodėl išėjote iš šio darbo? O paskui jie man atsakytų ir aš bandytau tą problemą išspręsti

  • 2

#6
Emilis_Nesakysiuu

Emilis_Nesakysiuu

    Lrg.lt fanas

  • 254 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 31d 4v 19m 33s
  • MiestasMiestas
  • Žaidimo nikas:Emilis_Nesakysiu
Reputacija: 172
Gangsta shit
1. Jūsų Vardas_Pavardė (Žaidime) - Emilis_Nesakysiuu
2. Xp kiekis serveryje - 135.000
3. Pražaistos valandos serveryje - Apie 900
4. Jūsų amžius - 14
5. Testo rezultatai - 81%

SITUACINIAI KLAUSIMAI:

Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą - Pirmas kartas žodinis įsp, antrasis - darbo įsp.

Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais, ar jūs būsite griežtas, vadovas ar atlaidus ir šiltas? - Stengsiuos būti griežtas kaip ir priklauso kiekvienam direktoriui.

Kaip vyks pavaduotojo atranka? - Bus pliusų sistema, ir tik darbuotojas surinkęs tam tikrą skaičių taškų galės pildtyt į pavaduotoją. Bus anketa forume, išrinsksiu tik patikimiausią ir geriausią darbuotoją.

Darbo biudžetas smunka žemyn. Kaip elgtumėtės, kad jį pakeltumėte? - Bus darbo susirinkimai kiekvieną savaitę, jų metu aptarsime visus minusus bei pliusus, ką reikia pakeisti, gal padaryti nauja.

Kaip vykdysite atrankas, kokių atrankų tipų esate sugalvoję? - Bus atranka forume, jei žaidėjas pateks, bus apklaustas žaidime. Taip pat į savaitę po 1 - 2 kartus darysiu mini atrankas.

Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų? - Reiktų daryti įdomias treniruotes, daug veiksmo, dalinti dideles algas pranešti žaidėjams apie šį darbą ir iškarto atsiras norinčių.

Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų? Kaip manote ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? - Žaidėjai išeidinėtų manau dėl mažai veiksmo, bei blogų bendradarbių. Jau buvau policijos direktoriumi, tai jau esu su tuo susidūręs. Kaip ir minėjau reikėtų daryti daug veiksmo, kad darbuotojams nebūtų nuobodu, dalinti dideles premijas už gerai atliktą darbą ir paskatinimą toliau dirbti.
  • 6

#7
Chicago Bulls

Chicago Bulls

    Bool, Balm & Bollective

  • 538 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 10d 23v 59m 26s
  • Žaidimo nikas:Chicago_Bulls
Reputacija: 473
Mylimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Chicago_Bulls

2. Jūsų XP kiekis serveryje - ~145,000

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) - 1210

4. Jūsų amžius - 17
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )
Jūsų rezultatas:

Viso klausimų: 16
Teisingai atsakei: 13
Tavo vidurkis: 81%

 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ?- Pirma žodžiu perspėčiau darbuotoją jog forume darbo lentoje yra skiltis kurioje žaidėjas atlikęs tam tikras užduotis jį galės pasikelti. Antra perspėčiau jog paprašius dar vieną (3) kartą gresia įspėjimas ir priminčiau jog forume yra skiltis kurioje sudėjus ScreenShot'us jis gaus aukštesnį rangą. Gavus 3 įspėjimą žaidėjas gaus 1 darbo įspėjimą.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Na, čia priklauso nuo situacijos t.y. jei klaida bus padarytą netyčia ir nenorint pakenkti, patarsiu žaidėjui ką daryti jog tai vėl neatsitiktų, BET jeigu klaida bus tyčinė arba bandanti pakenkti kuriam nors žaidėjui, darbuotojas gaus 1 įspėjimą.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Iš pradžių bus atrankos į darbą per kurias pateks tik geriausi, po poros dienų  (Max. per 1 savaitę) paskelbsiu anketas forume į pavaduotojo postą, visi firmos darbuotojai galės ją pildyti, tai nepriklausys nuo jų rango ar pareigų serveryje. Išanalizavus anketas bus paskelbtas vienas rimčiausiai atrodęs ir labiausiai sužavėjęs darbuotojas. Gavus pavaduotojo postą žaidėjas turės praeiti "praktikos" laiką kuriame bus tikrinamas.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Subūrus gerą darbuotojų grupę stengčiausi jį vėl pakelti, jei tai neišeitų investuočiau savo santaupas kad jis vėl pasitaisytų.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - 
  1. Bus atrankos žaidime kadangi darbas buvo įdėtas gan neseniai, o man reikės darbuotojų. Viskam įsibėgėjus šis punktas bus 2, nes darbas jau bus įsitvirtinęs ir pastovus. Darbuotojai kurie parašė ką moką žodžiais, turės tai įrodyti veiksmais (Žaidime).
  2. Bus sukurtos anketos forume: Čia žaidėjai turės bandyti mane sužavėti "nupirkti juos kaip prekę", jei jie nesugebės to padaryti ir sukelti įspūdį arba tiesiog parašys anketą kuri bus niūri ar lyg parašyta naudojant "Google Translator" jie bus nepriimami.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Labai didelė veikla tarp musų 5 žaidėjų (Darbo limitas), darbuotojai bus užimami žaidime tol kol bus prisijungę, galų galiausiai esu numatęs sukurti anketą forume kurioje darbuotojams bus duotos Dienos/Savaitės užduotys už kurias jie gaus prizus arba tiesiog galės pasikelti darbo rangą.
 

 

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?- Stengčiausi apklausti kiekvieną išėjusį ir dirbantį darbuotoją, kas jam (ne-)patiko, kodėl darbas atrodė įdomus/nuobodus, ko jiems trūko. Stengdamasis juos sudominti stengčiausi įgyvendinti tai ko jie nori komandoje.

  • 9

† LRG 2k18


#8
Edvinas_Ramanas

Edvinas_Ramanas

    (͡° ͜ʖ ͡°)

  • 1175 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 1v 40m 4s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 570
Mylimas
 

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Edvinas_Ramanas

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 60.000XP

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) : 360val.

4. Jūsų amžius - 19 neužilgo 20
 
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Pasakyčiau kad šiaip sau rangai nedalinami, jie duodami už nuopelnus darbę. Jeigu nori rango, visada dalyvauk susirinkimuose, priiminėk užsakymus, gražiai bendrauk, pranešk jeigu bendradarbis kažka padaro blogai, ir viska įkelk į temą forumę, už tam tikra skaičiu nuopelnų darbę, būtų duodamas aukštesnis rangas. Taip pat rangas būtų duodamas už pagalbą direktoriui ir kartais per treniruotes jeigu pavyks atlikti visas užduotis geriau nei kiti bendradarbiai.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) Na iš gyvenimo supratau kad direktoriai turi būt griežti, nes jeigu jis bus per geras, firma tiesiog bankruotos nes visi tuo naudosis. Aš esu šiltas žmogus, ir sugebėčiau atleist smulkius nusižengimus, tačiau jeigu nusižengimai būtų rimtesnį, tektu tapti griežtam ir nubausti žaidėją kaip reikia, kad daugiau taip nepasikartotu.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Atranką į pavaduotojo post'ą vyks forume, nes tai logiškiausias variantas.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? - Jeigu jau taip atsitiktu kad darbo biudžetas smuktu žemyn, tuomet tektu paaukoti iš savo santaupų dėl darbo, jug taip turi elgtis tikras direktorius ar ne? Jeigu nesugebėčiau paaukoti savo santaupų, tuomet dirbčiau darbą pats aktyviau ir tuo pačiu skatinčiau darbuotojus labiau stengtis dėl darbo kad pavyktu kaip nors kartu jį pakeltį. Na jeigu tai nepavyktu padaryti, tuomet prašyčiau serverio žaidėjų paaukoti kažkiek pinigų į darbo biudžetą.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Atrankos į darbą vyktu per forumą, kadangi šiame darbę darbo vietų bus nedaug, o tai reiškia kad reikia atrinkti žmones kurie tikrai nusipelnę šio darbo, ir tikrai dirbs jį o ne kaip sakant "šūdą mals". Tačiau, jeigu bus laisvų vietų darbę, ir nebus anketų forumę, tuomet tektu padaryti Mini atrankas, per kurias pirmas žmogus nušoves tam tikrą žmogų, gautu darbą ( jug tai pagrindinė užduotis žudytų, tai žudyti žmones ar ne?)
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Norinčiu dirbti visada yra, tereikia juos privilioti. O tai galima padaryti įdomiom treniruotėm, dideliomis premijomijom. Taip pat forume būtų sukūrta temą, kur būtų surašyti visi darbuotojai, ir už nuopelnus darbuotojai gautu rangą, ir priklausomai nuo rango darbuotojai galėtu daryti tam tikrus dalykus. Taip pat būtų daugiau rangu, tarkim žaidime esi jau Senbuvis, bet tu negalėtum dirbti tarkim su savo mašiną, tai galėtum daryt gavęs auštesnį rangą forume. 
 

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Na tiesa sakant negražu ir nereikia žmonėm kaip sakant "lyst į šikną", jeigu žmogus nori palikti darbą, tai jo valia, lai palieką. Tačiau prieš jam išeinant pasiteiraučiau jo kodėl jis nori palikti darbą, kas jam nepatiko ar kokia to priežastis yra. Aš jo nebandyčiau sulaikyti ir pasilikti darbę, jeigu jis to nori jis paliks, tačiau pabandyčiau ateičiai sutvarkyti viska taip kad dėl tos pačios priežastis nepaliktu kitas darbuotojas. Taip pat paprašyčiau jo prieš išeinant užpildyti darbo palikimo anketa forumę, jeigu neužpildytu, jis tiesiog būtų įtrauktas į darbo juodąjį sąrašą.


  • 4

26.gif

 

- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : ) 

 


#9
James_Cool

James_Cool

    Priklausomas nuo forumo

  • 577 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 2v 38m 33s
  • MiestasKlaipėdos raj.
Reputacija: 47
Monstras

1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) James_Cool

2. Jūsų XP kiekis serveryje - 77k

3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA ) 550 val.
4. Jūsų amžius - 15 metų.
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu) Jūsų rezultatas:
Viso klausimų: 16
Teisingai atsakei: 13
Tavo vidurkis: 81% (testą sprendžiau vakar 03.14)


SITUACINIAI KLAUSIMAI:

* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? - Mano darbuotojai tikrai griežtai žinos jog rangų ir kitokių dalykų kuriuos reikia UŽSIDIRBTI dykai negaus, o už taisyklių nežinojimą - nuo įspėjimai ir galiausiai išmetimas iš darbo.

* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) -      Būsiu griežtas, bet teisingas. Pas manęs bus tvarka, todėl niekas neišsikels, visi bus savo vietoje. Bus viena komanda, niekas nebus atskirai po vieną, jei nusižengė taisyklėm - atsakys visi. Per laiką visi supras jog geriau dirbti kaip dirbęs ir viskas bus normaliai.     

* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? -      Pirmiausia bus išrinkta komanda, per kelias dienas išsiskirs tie kurie verti būti komandos dalimi. Išsirinkęs kelis darbuotojus kurie tikrai gali būti mano pavaduotoju padarysiu atranką, kuriuoje jie išdėstys savo įdejas, norus, pageidavimus ir t.t. Pavaduotojumi galės tapti tik tie kurie save moka parodyti, nebijo kalbėti ir kažką daryti.     

* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -      Išsiaiškinsiu kodėl tai vyksta, ar tai mano ar darbuotojų bėda, padaręs susirinkimą viską išaiškinsiu. Pagal situaciją gal pakelsiu kainas, gal būt  paaukosiu savo pinigų jog pakelti darbo fondą.     

     * Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? - Turbūt daugiausiai darbuotojų surinksiu per serverje esančias atrankas, bet kokia iš jų nauda? Manau jog dažniausiai darysiu forume esančias atrankas, kuriose darbuotojas turės pilną galimybę save parodyti, pateikti. Vėliau antrame etape bus stebimos jo manymu geros taktikos. Vėliau visi naujai įsidarbinę darbuotojai bus apmokyti išrinktų darbuotojų. Taip pat karts nuo karto jei reikės tik nedaug darbuotojų padarysiu vieną, kitą atrankėlę žaidime kur bus apklausti iki 5 žaidėjų.

* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? - Darbas niekuomet nebus nepopuliarus jei jis rodys savo veiklą, plėtos tam tikrą veiksmą mieste. Jei tai vyks kiti žaidėjai pamatys jog tai daug veiksmo suteikiantis darbas ir galiausiai užsinorės pabandyti,

* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti? Visuomet po staigių pakeitimų bus susirinkimai, per kuriuos bus aptariamos priežastys. Taigi duosiu pasireikšti kiekvienam, kadangi jie dažniau bendrauja su kolegomis dirbdami, manau jog jie žinos priežastį. O suradus "gedimą" reikia jį "remontuoti". Stengsiuosi padaryti dar daugiau veiklos, paskatinti juos pasilikti įvairiomis premijomis.


  • 0

3f0f2779ad7d94ac5dc723ab31baae44935.jpg


#10
Donny_Montell

Donny_Montell

    Priklausomas nuo forumo

  • 618 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 11d 14v 34m 49s
  • MiestasŠilalė
Reputacija: 119
Mėgstamas

 
1. Jūsų Vardas_Pavardė ( Žaidime ) - Donny_Montell
2. Jūsų XP kiekis serveryje -77786xp
3. Jūsų išžaistos valandos serveryje ( pasižiūrėsite  ČIA )551h
4. Jūsų amžius - 21 metai.
5. Testo rezultatai ( http://egzaminas.lrg.lt/direktoriu )
Jūsų rezultatas:
Viso klausimų: 16
Teisingai atsakei: 16
Tavo vidurkis: 100%
Laikiau iš antro karto,nes pirmą kartą nepasiskaitęs bandžiau laikyti įveikiau tik 75proc. Dabar pasitaisiau
SITUACINIAI KLAUSIMAI:
 
* Kaip elgtumėtės jeigu jūsų nuolat prašytų pakelti rangą ? -Liepčiau jo nusipelnyti. O pas mane nebūtų lengva jį nusipelnyti. Manau yra tokių kurie žino kai buvau direktorius.
 
* Kaip žadat elgtis su savo darbuotojais,ar jūs būsite griežtas vadovas, ar atlaidus ir šiltas? (atsakykite pagal savo charakterį ir pažiūras, nebūtina laikytis klausimo formuluotės, bet privaloma į jį atsakyti) - Nebūsiu nei griežtas, nei atlaidus,tiesiog būsiu teisingas,ir su visais elgsiuosi vienodai. Jai jie bus normalūs darbuotojai klausys manęs,bei bus mandagūs su bendradarbiais,tada ir aš būsiu atlaidus ir suprantanti.
 
* Kaip vyks pavaduotojo atranka ? - Forume bus paskelbta atranka,bet žinoma žiūrėsiu ne vien tik į aktyvumą,bet ir stebėsiu koks tai žmogus,visus pildžiusius į pavaduotojo postą,įtin stebėsiu jų elgesį serveryje.
 
* Darbo biudžetas smunką žemyn. Kaip elgsitės kad jį pakeltumėte ? -Aš stengsiuosi surinkti aktyvų ir patikimą kolektyvą,stengsiuosi nelaikyti darbo tuščio. Todėl manau jis ir nesmuks.
 
* Kaip vykdysite atrankas? Kokių atrankų tipų esate sugalvoję  ? -Atrankos bus tik su anketomis. Nes jokio įdomumo nėra kai parašo ir visi priima į darbus. Aš stengsiuosi daryt taip kad į mano darbą nebūtų lengva pakliūt. Bet manau toks mano požiūris yra teisingas. Žaidėjai nenorės bėgti iš darbo,nes suprast kad jie nelengvai pateko į jį ir vertins labiau.
 
* Jūsų darbas visiškai nepopuliarus, nėra norinčių dirbti, kokiu būdu jūs pritrauksite pas save dirbti žaidėjų ? -Darysiu daug veiklos kad visi pamatytų kad šitas darbas yra nenuobodus,rengsiu įvairias keliones,bandysiu daryt viską kad pastoviai vyktų veiklą. Mano darbuotojai ne vien tik žudys,nes tas pats per tą patį visiems pabosta,stengsiuosi atnešti įvairovės.
 
* Iš jūsų darbo staiga pradėjo išeidinėti žaidėjai, kaip sudominsite juos, kad jie pasiliktų, kaip manote, ko trūksta jūsų darbe, kad išlaikytumėt jo populiarumą, kodėl žaidėjai staiga pradėjo išeidinėti?Žinoma aš stengsiuosi kad jie neišeidinėtų,ir gerbtų darbą ir dirbtų jame. Bet jai taip nutiktų. Tada aš aktyviai kvieščiau žaidėjus į darbą, surinkčiau kelis darbuotojus parodyčiau kad pas mane nenuobodu,ir kita tai pamatę vėl rinktūsi pas mane.


  • 3

#11
Donatas_Nokia

Donatas_Nokia

    Forumo pažiba

  • 1018 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 19v 58m 38s
  • MiestasKaimas.
  • Žaidimo nikas:Donatas_Nokia
Reputacija: 309
Propogandistas

Taigi Samdomu Žudiku Direktorius tampa Edvinas_Ramanas Nes Gedas_Tomkus per skype prašinėjo balsu 

 

http://www.part.lt/p...51f03322400.jpg


  • 2

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#12
ฅ Morčius ฅ

ฅ Morčius ฅ

    Klubų prižiūrėtojas

  • 3426 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 55d 20v 49m 47s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Martis_Martini
Reputacija: 687
Mylimas

Samdomų žudikų darbo direktoriumi teisėtai tampa Gedas_Tomkus. Vyko daug diskusijų dėl to, visko išsiaiškinom su Pagr. administracija bei kandidatais į direktoriaus postą. Įvyko nesusipratimas (nebuvo limitų balsavime, kas gali balsuoti ir t.t.).

 

Byla baigta.


  • 5

tumblr_n966qd1knM1stli1mo4_500.gif






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: direktorius

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok