Atranka Į Dpkt Padejėją [Balsavimas] - Viskas kas jau įvykę - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Atranka Į Dpkt Padejėją [Balsavimas]

LRG dpkt

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
9 atsakymai į šią temą

Apklausa: Atranka Į Dpkt Padejėją [Balsavimas]

(53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kas Jūsų nuomonė vertas DPKT padejėjo rango ?

Mark_Antony (8 balsai(-ų) )

Array

Yuri Boykas (15 balsai(-ų) )

Array

Donatas_Nokia (16 balsai(-ų) )

Array

Gerrard_Forward (4 balsai(-ų) )

Array

Jack_Glock (8 balsai(-ų) )

Array

Simas_Dilius (5 balsai(-ų) )

Array

Martis_Martini (13 balsai(-ų) )

Array

Balsuoti

#1
Artis_Judo

Artis_Judo

    Forumo dvasia

  • 2830 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 38d 23v 52m 19s
  • MiestasKaunas
  • Žaidimo nikas:Artis_Judo
Reputacija: 931
Mylimas

Pastebėjau nepasitenkinimų banga, jog šiuo metu vienintelis likęs DPKT atstovas Deft_Deivis nespėja susitvarkyti su pareigomis, tad nusprendžiau, jog galima rinkti pagalbininką ( kol kas, vėliau gal ir keitimą vietoj dabartinio DPKT, kas ten žino.. :) ). 

Taigi, atranka vyks 2 etapais. Pirmasis susidaro iš anketų, į antrąjį etapą pateks 5 geriausios anketos ir galiausiai viešas balsavimas, kurio metu išrinksime pagalbininką į DPKT. Forumo lankytojų balsai sudarys 50% atrankos, kitą dalį sudarys valdžios nuomonė.

 

Tema bus rakinama penktadienį, tuomet dvi dienos balsavimui ir sekmadienį vakare pasistengsime nuspręsti tą vieną vienintelį :) 

 

Visiems linkiu sėkmės! :) 

 

 

ANKETA

Vardas_Pavardė žaidime: 

Kiek Jums yra metų:

Jūsų patirties skaičius žaidime: 

Kiek laiko žaidžiate šiame serveryje:

Kiek pražaidžiat lrg.lt serveryje per dieną:


Kiek laiko praleidžiat forume:

Kodėl turėtume išrinkti jus į šį postą: 


Kaip žadat tvarkytis šiame poste? Kokie jūsų planai būnant DPKT?: 

Kaip rinksite direktorius (jūsų direktoriaus rinkimo sistema): 


Papasakokit daugiau apie save (charakteris ir panašiai):


  • 3

Spausk ant žemiau esančios nuotraukos, ir pamatyk mano pasiekimus !

stats.php?id=50&img=0


#2
M'Antony

M'Antony

    Forumo pažiba

  • 1058 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 6v 50m 12s
  • Žaidimo nikas:Saidas_Drag
Reputacija: 407
Savas veidas

Vardas_Pavardė žaidime: 

 

Sveiki. Serveryje visi mane žino kaip Marką - (Antony).

Kiek Jums yra metų:

 

15 metų, neužilgo 16:)

Jūsų patirties skaičius žaidime: 

 

92.200 Patirties taškų žaidime.

Kiek laiko žaidžiate šiame serveryje:

 

Serveryje pradėjau žaisti 2011 metai jei neklystu, o gal ir 12, dar prisimenu, kad serveris buvo puikus. Na, apibendrinus mano patirtis šiame serveryje apie 4 metelius. Per tą laiką įgijau tikrai neblogą patirtį. Turėjau ne vieną accountą, bet dabar žaidžiu tik su vienu. Pažįstu jau tikrai daug senų projekto žaidėjų, bei su jais gan gerai sutariu :)


Kiek pražaidžiat lrg.lt serveryje per dieną:

 

Apie taip papasakosiu ilgiau. Visi mane dabar žino, kaip baisiai neaktyvų narį. Kai tik prisijungdavau į serverį, visi rašydavo " Sw, atiduok lt jei leav ", ar kažkas tokio. Nieko panašaus ! Visada tikiuosi sugrįžti ten, kur pradėjau savo žaidimą. Lrg serveryje kai dar nelabai servai turėjau Admin postą praleisdavau visą dieną, vėliau viskas pasidarė p*, nes projektas labai suneaktyvėjo. Šiandien ( 16/02/23 ) atėjau į serverį, ir tiesiog pradėjo viskas linksmiau vykti, serverio Administracija visai kitaip žiūri į savo darbą, žaidėjai visai kitaip pradėjo bendrauti, nežinau iš kur, bet serveryje plečiasi žaidėjų ribos.

 

Apibendrinus, serveryje praleidžiu apie 4H darbo dienomis ( nuo dabar ), nedarbo dienomis 5H, ar daugiau :).


Kiek laiko praleidžiat forume:

 

Forume praleidžiu laiko kurkas daugiau, tačiau neprisijungęs prie savo paskyros. Sužinojęs kokiąs nors naujienas, ateidavau į serverį apsidairyti ir išeidavau, tiesiog būdavo baisia nuobodu.

Kodėl turėtume išrinkti jus į šį postą:

 

Nieko nesakau, nenusipelniau šio posto taip, kaip kiti, pvz : Music, Nokia ir kiti. Vien dėl to, neatleidžiu sau už savo klaidas, už savo nepagarbų elgesį su žaidėjais, už šaudymą į nekaltus žaidėjus. Mano pagrindinis tikslas būtų vienas, serveryje laikyti gerą, bei patikimą Direktorių kolektyvą, kad jais nesigailėtų žaidėjai, kad atėjęs naujokas pasiliktų, o ne iįeitų, pamatęs, kad čia yra viskas ne taip, kaip atrodo iš šalies.

 

TAČIAU! Manau kiekvienam žaidėjui galima atleisti, kaip ir Dievas atleidžia nusidėjeliams, todėl, prašau, pabūkite mano " Dievais ", ir atleiskite už nuodemes, kurias pridariau jums. Serveryje stengiuosi atėjęs žaidėju neanuvilti savo pinigine, bet tikrai, tai nėra svarbiausia, svarbiausia yra gražus bendravimas su serverio žaidėjais, administratoriais, bei visais kitais Forumo nariais kurie į serverį nebeateina. 


Kaip žadat tvarkytis šiame poste? Kokie jūsų planai būnant DPKT?:

 

Planų turiu daug. Senai jau svajojau apie šį postą, bet visada suprasdavau, kad man iki šio posto " Toli gražu "...  Nenoriu būti didelis prižadukas, kuris daug žada mažai daro, tiesiog mano atrankos būtų paprastos, kaip ir iki šiol TIK !

 

1. Pildome anketas, žaidėjas geriausiai užpildęs anketą serveryje gauna 1 savaitę bandomajį laikotarpį, per kurį turi nenusižengti, kitaip, bus renkamas kitas pretendentas. Direktorius prabuvęs 1 savaitę be nusižengimų ir gauna neliečiamybę 3 įspėjimams. 

 

Mano reikalavimai tiesiog bus paprasti :

 

 

1. Per diena pražaisti bent 2valandas laiko.

2. Pagarbiai bendrauti su žaidėjais, ypač su savo darbuotojais.

3. Rengti atrantas ( Laikas, Diena būtų pranešta visiems direktoriams ).

4. Nenusiženginėti serverio taisyklėms. T.y. nebūti baudžiamam Administratorių. Jei jie turės tikslius įrodymus, direktorius bus pateiktas 1/1 įspėjimas, ir jis bus šalinamas nuo posto ! 

5. Aktyviai prižiūrėti savo darbuotojus, mokėti algas, daryti treniuruotes ir kt.

Kaip rinksite direktorius (jūsų direktoriaus rinkimo sistema): 

 

Viską aprašiau aukščiau esančiame klausime!


Papasakokit daugiau apie save (charakteris ir panašiai):

 

Mano charakteris tikrai nėra idealus, esu daug ką erzinantis savo užsyspirimu, ryžtu. Gyvenime, bei žaidime stengiuosi pasiekti tai ką užsibrėžiu, niekada stengiuosi nenuleisti rankų ir eiti tolyn savo tikslais. Stengiuosi elgtis gražiai su tais, kurie su manimi elgiasi gražiai. Kiekvieną dieną sau išsikeliu naujų tikslų, kuriuos užsispyrimu ir ryžtu, lengvai ar sunkiai įveikiu.

 

Ačiū skaičiusiems, tikiuosi, kad viską perskaitėte įdėmiai, tiesiog noriu visų atsiprašyti ;).


  • 7

03f45070bee50bc83a1f99d09cc12932967.jpg


#3
Ernestas_Samsung

Ernestas_Samsung

    With LRG since 2010

  • 1082 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 13d 8v 14m 31s
Reputacija: 241
Intelektualas

Vardas_Pavardė žaidime:  Yuri_Boykas a.k.a Ernestas_Silinskas

Kiek Jums yra metų: 16 metų

Jūsų patirties skaičius žaidime: apie 130.000 xP

Kiek laiko žaidžiate šiame serveryje: nuo 2010 metų

Kiek pražaidžiat lrg.lt serveryje per dieną: pastaruoju metu tikrai nemažiau nei 7 valandas


Kiek laiko praleidžiat forume: Visą dieną :D

Kodėl turėtume išrinkti jus į šį postą:  Žaidžiu čia nuo 2010 metų ir neturėjau jokių svarbių pareigų, turiu daug įdėjų bei noriu pagaliau per 6 metus pasiekti kažko šiame projekte. 


Kaip žadat tvarkytis šiame poste? Kokie jūsų planai būnant DPKT?:  Atsakingai tikrinti direktorių darbą, jų aktyvumą ir bendravimo įgūdžius. Atsakingai prižiūrėti tvarką serveryje, bei forume. Nuosekliai ir atidžiai tikrinti anketas į direktorius, nedaryti jokių nuolaidų savo draugams bei bausmių priešams.

Kaip rinksite direktorius (jūsų direktoriaus rinkimo sistema):  Visu pirma noriu pabrėšti, kad aš skiriu darbus į dvi kategorijas:

1 Teisesauga ir Dyleriai: Teisėsaugos atrankas vygdyčiau labai atidžiai, atsižvelgdamas į visas detales. Tikrinčiau kandydatų aktyvumą serveryje. Iš visų anketų išsirinkčiau 2/3 kandidatus kurie vykdytų praktiką serveryje. Praktika aš rengčiau labai paprastai: iš serverio žaidėjų surinkčiau 5 gaujinius ir laikinai priimčiau 5 teisėsaugininkus, kurie turėtų klausyti kandidato nurodymų. Pasibaigus kandidatų praktikai, aš išsamiai aprašyčiau anketos analizę, aprašyčiau kandidatų trūkumus ir privalumus ir paskelbčiau naująjį direktorių.

2. Neutralūs darbai ( darbai kurie nesikiša į gaujų  ir teisėsaugos veiklą ): Šias anketas tikrinčiau taip pat atydžiai, nuosekliai, atsižvelgčiau į visas detales, aktyvumą, bendravimo įgūdžius, bet nevygdičiau šiems darbams praktikos, nes manau, kad šiems darbams tiesiog jos nereikia ir puikiai direktorių galima išrinkti be jos.


Papasakokit daugiau apie save (charakteris ir panašiai): Mano vardas Ernestas ( senieji žaidėjai iki skausmo jau žino :D) Pradėjau žaisti sa-mp nuo 2010 metų, tada man buvo vos 10, Donatas įkalbino mane pirkti administratorių, sąžiningai tariant tada net nežinojau kas tai ir su kuo valgomas :D. Na nusipirkęs ta administratorių net nenutuokiau kad čia yra atsakingos pareigos ir dariau nesamones. Admin praradau jai gerai pamenu per 2 dienas nes baninau visus kas paprašydavo. Nuo tada visi yra apie mane Blogos nuomonės, nes mano kad po 6 metų būdamas jau nebe 10-ties , o 16-ikos vėl pridarysi nesamonių ir baninsiu bet ką. Žaidėjai kurie mane pažysta mano kitai, bet tie kurie apie mane blogos nuomonės tik prisigalvoja kad admin pirkdavau 5 kartus per savaitę, nors admin per 6 metus esu turėjas tik 2 kartus :D


  • 4

Šiame Projekte nuo 2010 metų

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#4
Donatas_Nokia

Donatas_Nokia

    Forumo pažiba

  • 1018 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 19v 58m 38s
  • MiestasKaimas.
  • Žaidimo nikas:Donatas_Nokia
Reputacija: 309
Propogandistas

ANKETA

Vardas_Pavardė žaidime: Donatas_Nokia

Kiek Jums yra metų: 18 metų

Jūsų patirties skaičius žaidime: 140000xp

Kiek laiko žaidžiate šiame serveryje: Jau apie 6 metus 

Kiek pražaidžiat lrg.lt serveryje per dieną: Na 5-6 valandas per dieną


Kiek laiko praleidžiat forume:6-7 valandas per dieną

Kodėl turėtume išrinkti jus į šį postą: Na esu gan senas žaidėjas mane visi žino serveryje esu buvęs aukštose postose žinau kokia tai atsakomybė. Esu  aktyvus ir patyres žaidėjas.


Kaip žadat tvarkytis šiame poste? Kokie jūsų planai būnant DPKT?: Na žadu būti dar aktivesnis dar pareigingesnis kad visi manim būtų patenkinti. Noriu  pameginti su naujom pareigom padidinti žaidėjų skaitčių serveryje. Tikrinsiu direktorius, kaip tvarkosi su savo pareigomis kad nedarytu jokiu nesamoniu su direktoriaus rangu ir neskriaustu savo darbuotojų.

Kaip rinksite direktorius (jūsų direktoriaus rinkimo sistema): Na visų pirma bus anketos forume. Tada bus išrinktos 2 geriausios anketos, kai išrinksiu 2 geriausius tada jie privalės ateiti į TeamSpeak ir sudalyvauti apklausoje kuris geriau pasirodys tas gaus direktorių. O su teisėsaugos direktoriais bus irgi atranka forume, bus išrinktos 2 geriausios anketos ir bus daromas balsavimas iki 24 valandų ir po 24 valandų kuris bus surinkęs daugiausiai balsų tas taps direktorių.


Papasakokit daugiau apie save (charakteris ir panašiai): Na mano vardas Donatas esu gan atsakingas griežtas nemėgstu tokiu žmonių kurie mane nervina ar manim nori pasinaudoti. Mėgstu daug laiko praleisti prie kompiuterio ir panolaifinti LRG.LT serveryje. Šeip esu linksmas, draugiškas, geros širdies žmogus. 


  • 8

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#5
Gerrard

Gerrard

    Savas

  • 133 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 19v 43m 25s
  • Žaidimo nikas:Gerrard_Forward
Reputacija: 40
Monstras
Vardas_Pavardė žaidime: Gerrard_Forward

Kiek Jums yra metų: 16

Jūsų patirties skaičius žaidime: 25000~

Kiek laiko žaidžiate šiame serveryje: 5metus

Kiek pražaidžiat lrg.lt serveryje per dieną: 1-2 valandas


Kiek laiko praleidžiat forume: 2 valandas (gana nedidelį praleidžiamų valandų skaičių tiek serveryje , tiek forume skirčiau prie pliusų, susipažinti su serveriu ir jo tvarkomis suspėju, išlaikau blaivų protą, plius dabar tą valandą ar dvi skirčiau direktorių valdymui, atsiribodamas nuo žaidimo :) )

Kodėl turėtume išrinkti jus į šį postą: esu griežtas, draugų šiame serveryje neturiu todėl jokio šališkumo nebus, mėgstu įvedinėti tvarką ir labai griežtai valdyti.


Kaip žadat tvarkytis šiame poste? Kokie jūsų planai būnant DPKT?: paimti kaip sakoma "ant trumpo" visus šitus išlepusius direktorius, ikalti jiems į galvas ,jog direktorius turi daug pareigų, kurias prie mano vadovavimo reikia atlikti kokybiškai ,laiku ir greitai.

Kaip rinksite direktorius (jūsų direktoriaus rinkimo sistema): duosiu parašyti anketas , nemėgstu didelio pilstymo iš tuščio į kiaurą, todėl iškart atskirsiu kuris tik nori pasirodyti ir prirašyti kuo daugiau mėšlo kurio tikrai nevykdys. Daugiau dėmesio skirsiu žmogaus charakteriui ,aktyvumui ir brandai.


Papasakokit daugiau apie save (charakteris ir panašiai): griežtas , reiklus, nemėgstatis neteisybės, piktas. Turintis vadovo savybes :)
  • 6

#6
Jack_Glock

Jack_Glock

    Savas

  • 109 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 15v 19m 46s
Reputacija: 62
Monstras

Vardas_Pavardė žaidime: 

 

Jack_Glock

Kiek Jums yra metų:

 

18.

Jūsų patirties skaičius žaidime: 

 

21k.

Kiek laiko žaidžiate šiame serveryje:

 

Pirma kartą užsireginau gal 2008 ,bet tada išvis apie samp nieko nesupratau. O su šituo nick nuo 2014. 

Kiek pražaidžiat lrg.lt serveryje per dieną:

 

Kasdien įvairiai, vidurkis 7h.


Kiek laiko praleidžiat forume:

 

Tiek kiek ir serve, o gal netgi ir daugiau.

Kodėl turėtume išrinkti jus į šį postą: 

 

Visu pirma esu jau buvęs šitame poste ir šitas pareigas turėjas, gal turėčiau ir dabar ,bet teko trumpam atsisveikinti su sa-mp pasauliu ,todėl teko atsistatydinti. Būdamas poste nusiskundimų nebūdavo ,o tik palaikymas iš žmonių pusęs. 


Kaip žadat tvarkytis šiame poste? Kokie jūsų planai būnant DPKT?: 

 

Mano planai būnant DPKT būtų išrinkti stiprius direktorius, kurie atsakingai žiūrėtų į savo pareigas ir tvarkingai prižiūrėtų firmas. Kad gautų kuo mažiaus nusiskundimų. Nes dabar pastebėjau ne visi direktoriai aktyvus arba išvis jų nėra, arba žiūri nerimtai į savo pareigas ( nevisi ,bet dauguma). Dar kas savaitę padaryčiau direktorių susirinkimą, kuriame su direktoriais norėčiau aptarti jų darbo savaite, kaip sekėsi ir panašiai, geriausiai atlikęs savo pareigas gautų piniginę premija. 

Kaip rinksite direktorius (jūsų direktoriaus rinkimo sistema):

 

Turiu dvi įdėjas kaip rinkti. Arba pasilikti savo seną su kuria rinkdavau arba pritaikyti nauja. Trumpai apie abi:

 

Senoji: Senoji mano sistema būdavo ,kad paskelbdavau anketą forume žaidėjai ją užpildo tema užrakinama, perskaitydavau anketas, atrinkdavau kandidatus 2-3 ir pasklebdavau viešą apklausa ir žaidėjai galėdavo nuspręs kurį žaidėją norėtų matyti direktoriaus poste. Kai apklausa baigdavosi aš dar truputi stebėdavau visus kandidatus, jų aktyvumą, veiklą serveryje ir galiausiai nuspręsdavau kurį išrinkti.

 

Naujoji: Naujoji būtų tiesiog paprasta, žaidėjai užpildo anketas, temą užrakinama, anketos perskaitomos, išsirenkami kandidatai ir tiesiog vyksta jų stebėjimas, aktyvumas, veikla serveryje ir panašiai, o pagal tai nuspręndžiama kuris tinkamiausias būtų direktoriaus postui.

 

 

Papasakokit daugiau apie save (charakteris ir panašiai):

 

Hmm... Ok pradėkime. Esu Lukas man 18 metų, esu iš Klaipedos. Studijuojų IT (informacines technologijas). Charakteris: Esu šeip linksmas žmogus, mėgstantis juokauti, bendraujantis, atsakingas ir darbštus bet galiu būti ir piktas nors tai būna labai retai, kadangi pykstu tik tada kai mane žmonės labai supykdo. Užsiiminėju sportu t.y MMA ( manau suprasit ). Daugiau kaip nežinau, gal kiti žmonės galėtu apie mane daugiau papasakoti.


  • 3

1386fe8315ba3f1ca35959810cfa1ef078.png

 

Reikia pagalbos? /sms Jack_Glock arba forume į

 

Buvęs serverio DPKT

 

 

 

Comeback to LRG.LT


#7
Simas_Dilius

Simas_Dilius

    Diktatorius

  • 395 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 27d 13v 27m 4s
  • Žaidimo nikas:Simas_Dilius
Reputacija: 121
Mėgstamas
 

ANKETA

Vardas_Pavardė žaidime:  Simas_Dilius

Kiek Jums yra metų: 17 (03-21 bus 18)

Jūsų patirties skaičius žaidime:  Apie 23.000

Kiek laiko žaidžiate šiame serveryje: Žaidžiau LRG dar prieš Los-Santos, kai buvo kiti savininkai, o dabartini LRG pradėjau žaisti prieš metus.

Kiek pražaidžiat lrg.lt serveryje per dieną: Dabar aktyvumas pagerėjo laisvo laiko atsirado tai maždaug 2-3 valandas. 


Kiek laiko praleidžiat forume: Forume būnu beveik visą laiką, per telefoną jis visada būna įjungtas.

Kodėl turėtume išrinkti jus į šį postą:  Nes esu patyręs tokiose darbuose turėjau ne vienas pareigas tiek LRG, tiek kituose serveriose. Moku susitvarkyti su man skirtais darbais, į savo darbą žiūriu rimtai.


Kaip žadat tvarkytis šiame poste? Kokie jūsų planai būnant DPKT?:  Sukurčiau temą atrankoms registruoti, kad žaidėjai žinuotu iš anksto kokia atranka nusimato. Direktoriams už gerą darbą būtu mokamos premijos/algos. Kadangi dalis paskyrų yra netinkamai užregistruotos, su netinkamais slapyvardžiai (skirtingi V_P forume ir žaidime), tad norintis pildyti anketą į darbą turės atitikti šią taisyklę. Aš kaip DPKT narys darbinsiuosi į darbus ir prižiūrėsiu viską kas kaip. Bus sukurtas direktoriu juodasis sąrašas, žaidėjas patekęs į jį negalės būti tam tikrą laiką direktoriumi, jeigu atsitiks taip, kad tas žaidėjas kuris yra juodajame sąraše nusipirks direktorių, bus nedelsiant išmestas.



Kaip rinksite direktorius (jūsų direktoriaus rinkimo sistema):  Viskas vyktų labai paprastai - Butu paskelbta atranka į direktorius, žaidėjams būtu duodamos kelios dienos užpildyti anketas. Po kelių dienų tema būtu užrakinta. Dieną stebėčiau kandidatus ir tada parašyčiau forume apžvalgą ir aprašyčiau kiekvieną žaidėją, kur padarė klaidą ar ką blogai daro.


Papasakokit daugiau apie save (charakteris ir panašiai): Esu Simas man 17 metų, esu linksmų plaučių žmogelis, kai reikia būnu rimtai nusiteikęs darbui. Niekada nepalieku ko nors neužbaigto, nes mėgstu viską užbaigti iki galo. 


  • 1

Paveiksliukas


#8
ฅ Morčius ฅ

ฅ Morčius ฅ

    Klubų prižiūrėtojas

  • 3426 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 55d 20v 49m 47s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Martis_Martini
Reputacija: 687
Mylimas

Vardas_Pavardė žaidime: Martis_Martini

Kiek Jums yra metų: 19

Jūsų patirties skaičius žaidime: 140593


Kiek laiko žaidžiate šiame serveryje: Apie 6-eris metus.

Kiek pražaidžiat lrg.lt serveryje per dieną: 1-2h


Kiek laiko praleidžiat forume: Ne itin daug, bet kas 10-20min vis užeinu, peržiūriu naujus pranešimus ir pan.

Kodėl turėtume išrinkti jus į šį postą: Viena iš priežasčių galėtų būti - patirtis. Kadangi žaidžiu jau 6-eris metus šiame serveryje, mane dauguma pažįsta kaip ir aš daugumą, žinau kaip su kokiais žaidėjais susitart galima, žinau darbų trūkumus/pliusius ir galėčiau lengvai patarti direktoriui, kaip tvarkytis su pareigomis.


Kaip žadat tvarkytis šiame poste? Kokie jūsų planai būnant DPKT?: Na stengsiuosi laikytis DPKT ir kitų taisyklių: aktyvumo, priežiūros, tvarkos ir t.t. Forume kas dieną bent po kelis kartus lankysiuos Direktorių skiltyje(jei bus papeikimų stengsiuos kuo greičiau išsiaiškinti situaciją ir padaryti nuosprendį; tikrinsiu užpildžiusiųjų į kokį nors direktoriaus postą anketas(ar viskas pagal formą, nėra nusižengimų ir t.t.); Tikrinsiu darbų direktorių sukurtas temas jų darbų skiltyse(ar direktorius tvarkingai prižiūri temas ar ne); Taip pat bandysiu patobulinti/paįvairinti taisykles direktorių.

Na, o serveryje: tikrinsiu aktyvumą direktorių; stebėsiu jų veiklą(teirausiuosi kaip sekasi, kokios problemos iškyla, bandysiu suteikt pagalbą/patarimų); taip pat karts nuo karto apklausiu darbuotojus ar turi kokių nusiskundimų apie savo direktorių/pavaduotoją; Jei turėsiu daugiau laiko darysiu susirinkimus serveryje, kuriuose: aptariama direktorių veiklos istorija, išklausysiu jų nusiskundimus arba kaip tik privalumus, duosiu premijas aktyviausiems, neturintiems įspėjimų, nusiskundimų direktoriams. 

Apibendrinus - padėsiu Deft'Deiviui prižiūrėti tvarką ir tobulinti dabartinę DPKT sistemą.

Kaip rinksite direktorius (jūsų direktoriaus rinkimo sistema): Na, manau, taip pat kaip dabar: paskiriamas laikas iki kada galima pildyti anketas; užpildžius anketas padarysiu reziumė(pasitaręs su DPKT aukštesniuoju Deft_Deivis); diplomatinis balsavimas(bus pasirinkimas 2/3žmonės (priklausomai nuo užpildžiusiųjų anketas žmonių skaičiaus), iš kurių 1-nas surinkęs daugiausiai balsų taps direktoriumi). Ši sistema kol kas pasiteisino, pvz neseniai buvo išrinklas PD direktorius Gedas'Tomkus, kuris iš ties turi daug patirties serveryje, atitinka reikalavimus ir t.t.


Papasakokit daugiau apie save (charakteris ir panašiai): Esu draugiškas, stengiuosi sutarti su dauguma, kad ir jiems labai nepatinku. Nepasiduodu, kovoju kol pasiekiu savo tikslą. Mėgstu apeiti sistemą, na ieškau lengvesnio būdo įveikti kliūtis.


  • 4

tumblr_n966qd1knM1stli1mo4_500.gif


#9
Renatas_Infernus

Renatas_Infernus

    Lrg.lt fanas

  • 256 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 23d 16v 43m 50s
  • MiestasKalvarija
  • Žaidimo nikas:Barnis_Mksliukas
Reputacija: -9
Neutralus

Vardas_Pavardė žaidime: Barnis_Mksliukas

Kiek Jums yra metų: 13 bus 14 

Jūsų patirties skaičius žaidime: 67K

Kiek laiko žaidžiate šiame serveryje:Nuo 2013metų

Kiek pražaidžiat lrg.lt serveryje per dieną: 12-13 h


Kiek laiko praleidžiat forume: Visa dieną būnu prisijunges

Kodėl turėtume išrinkti jus į šį postą:  Noriu padėti Deft_Deiviui Jis tikrai yra Mldc dpkt būtų smagu su juo padirbėti ir padėti jam :)


Kaip žadat tvarkytis šiame poste? Kokie jūsų planai būnant DPKT?:  Tarsimės su Deft_Deiviu rinksim direktorius  kad būtų daug žaidėjų ir kad jie žaistų ir džiauktūsi serveriu :)

Kaip rinksite direktorius (jūsų direktoriaus rinkimo sistema):  Paskelbsiu forume  atranka pranešiu serverije kad vyksta forume atranka y toki direktorių ir sėkmės pildantiems :)


Papasakokit daugiau apie save (charakteris ir panašiai): Aš esu geras, negrieštas, megstu liksmybes, taip pat megstu padėti serveriams, bet kaip radau lrg daugiau jokio serverio nebežaidžiau tik lrg :) Jis man buvo išspirtinis serveris visada admin geri padeda kaip reikia pagalbos :) :) 

 

  • 0

#10
Rule

Rule

    Tvirtas narys

  • 242 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 9v 47m 46s
  • Žaidimo nikas:Rule_Voluma
Reputacija: -45
Nu durnas žmogas

ANKETA

Vardas_Pavardė žaidime:  Rule_Voluma

Kiek Jums yra metų: 11 

Jūsų patirties skaičius žaidime: 45 tukstanciai

Kiek laiko žaidžiate šiame serveryje: 431Valandu

Kiek pražaidžiat lrg.lt serveryje per dieną: Nuo 08:00 iki 16:00


Kiek laiko praleidžiat forume: Visa laika nuo 08:00 Iki 16:00

Kodėl turėtume išrinkti jus į šį postą:  Nes manau padeciau Deft'ui ir as jam patikciau


Kaip žadat tvarkytis šiame poste? Kokie jūsų planai būnant DPKT?:  Manau planai padaryti ka Deft'as paprasys ir seip padeti serveryje zmonems

Kaip rinksite direktorius (jūsų direktoriaus rinkimo sistema):  Zmones parasys anketa,as viska issamiai perskaitysiu ir tada nuspresim kas bus direktorius


Papasakokit daugiau apie save (charakteris ir panašiai): Mano charakteris yra manau Buti grieztam,padeti serveryje zmonems ir kitiems


  • -2
Paveiksliukas





Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: LRG, dpkt

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok