Mano Kaip Paprasto Zaidejo Akimis-Ko Truksta - Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Mano Kaip Paprasto Zaidejo Akimis-Ko Truksta

Idejos

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
Wilius_Gondza

Wilius_Gondza

    Gerbiamas

  • 310 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 21v 10s
Reputacija: 28
Nuostabu!

Sveiki, visai neseniai užėjau į serveri pasižiūreti kaip jis gyvuoja, kokia jo bukle. Pamačiau kad visiskai niekas nepasikeite, visi mapp(nereikalingi) darbai kaip buvo taip ir liko, senu žaideju keliata, naujoku 0... Serveris degraduoja juodai. Kieno tai kalte? 1.Savinko-nes jis nebedirba daugiau, nuleido rankas visiskai. 2.Paciu zaideju- Tie kurie naudoja cytus, kam tie cytai, tik naujokus nubaidot... Gerai baigiu cia visus kaltinti ir pereinu prie to ko is tiesu cia atejau.

 

Mano akimis reikalingi gm atnaujinamai:

1. Istrinkit tuos mapp darbus, tas kavines, pvz prie Sf stoties arba prie sf hp, kam jos nereikalingos.. Grozio jokio, tik kad vieta uzima ir lago prideda.

 

2. Padarykit pigesnius namus, tarkim nuo 50-60k eur (nes ju niekas nebeperka)

 

3. Ideja taipat prie namu. Kad pirkti namus reikia ir funkcijas kurias jie atliktu.. nes tos parasytos nieko gero nesako... As siulyciau: palikti ginklus/gerimus/maista/narkotikus. Dar butu funkcija ''Vakarelis''-zinoma ji kainuotu kokius 10-20k.(pati funkcija atliktu tai: atrakintu nama tam tikram laikui, pastatytu deze name su gerimais/narkotikais ir viskuo kitu. Dar galima padaryti kad ieinant i vakareli zmones turetu susimoketi pvz 50-100eur(sita nustatys pats namo savininkas) Kad ir namo savininkas usidirbtu ir serveris :D

 

4. Pastatykit pora fotoparatu-greicio matuokliu miestuose, kad nelakstytu visi kaip akis iždege - pvz uz greicio virsijima 10star.

 

5. Idekit i parduotuves gerimus- sprite/cocacola/pepsi/brendi/dektine/viski/taipogi cigarus(jaigu nera) (Ir padarykit kad galima butu pirkti kiekiais) Taipogi kaip nusiperki tam tikra kieki siu prekiu atsirastu tase ar lagaminas rankose. Tai skirta tam kad galetu zaidejas savo name pasideti pirkinius.

 

6. Del verslu-Manau geriau verslus padaryti uz pinigus ir neribotam laikui, tada atsirastu papildoma rinka. Zmones eitu i verslus ir jiems tai tikrai apsimoketu.

 

7. Galbut si ideja neimanoma bet vistiek parasysiu, ji taipogi susijusi su nuosavais namais.. Visi tikriausiai zino kas yra botai, taigi va galbut butu imanoma ideti i pardavimus botus.. jie atliku savo funkcijas nuosavose namuose pvz padaveja vaiksciotu po nama arba namu seimininke tvarkytu namus, manau su tokiu atnaujinimu dauk kas pasikeistu ir butu viskas realistiskiau.

.............................................................................................................................................................................................................................

NEKURIAU NAUJOS TEMOS, NEMATAU TAM TIKSLO..

.............................................................................................................................................................................................................................

TURIU DAR KELIATA IDEJU KAIP GALBUT ATGAIVINTI SERVERI...

 

1. MANO AKIMIS VISI SERVERIO DARBAI PRARADE VERTE. AS SIULAU ISIMTI DIREKTORIU PIRKIMUS/DARYTI ATRANKAS IR PRIDETI PORA ZAIDIMA ATGAIVINANCIU DARBU, KAD LRG.LT ir BUTU Lietuvos realus gyvenimas. Na tie darbai galetu buti pavyzdziui: FTB, SWAT(naujos teisesaugos rusys, nes tie PD ir armija jau visiems manau igryso. Dar reiketu Vietoi Dyleriu padaryti narkotiku dylerius ir ginklu dylerius. Is gauju/mafiju galetu buti: Rusu mafija, Grove street, Ballas( As nelabai supratau kodel jus isemet tas gaujas, jus gal manot kad kiekvienas zaidejas ramei sedes ir tiek.. Nelogiska kazkaip, juk sampe ir yra pagrindinis dalykas ''VEIKSMAS'' Visiems jo reikia!!! 

 

2. Grystant prie gauju/mafiju, padarykit komandas suristi, pagrobti. Ginklu siulyciau nedaryti, kad galetu is gun dyleriu nusipirkti.

 

3. Gerai butu kad serveri atsirastu visokiausiu rusiu narkotiku(as pats ju nepropoguoju) Bet zaidime juk galima, idomiau butu pvz: Herojinas, kokainas, hasisas. Ju funkcijos butu arba duotu hp arba atimtu, ekrano vaizdas pasikeistu..

 

4. Isimkit nafig tuos klubus.. Kam jie reikalingi.. Jokia is ju nauda, tik kad pachetinti... 

 

5. Grystant prie Teisesaugos darbu Swat/Ftb. Reiktu ginklu kuriuos jie gautu uzlipe ant dezes.. Tai FTB manau gerai butu (M4,deagle,sg, tear gas) swat (smg, combat shotgun, tear gas).

 

6. Dar reiketu teisesaugai treniruociu vietos, kurioje galetu ir treniruotis ir staigiai pasiruosti banko ar kokio kito dalyko atgrobimo operacijai.

 

7. Del furistu.. Gerai butu padaryti kad furistai galetu gabenti narkotikus is vienos vietos i kita, nes dabar gali tik kura ir mediena jai neklystu, padarykit taip kad truputi ir furistai rizikuotu, bijotu nesutikti pvz FTB.

 

8. Kam pora darbu sujungta i viena sriti? Pavyzdziui kaip furistai ir inkasatoriai.. As siulyciau Juos atskirti ir Furistus palikti su drk pakvietimu, o inkasatorius be pakvietimo naujokams. Vienu zodziu dauk kur kartojasi tokios nesamones ir nesuprantu kam tai.. Jus ka nesugebat suskirsti ka be drk, o ka su drk..

PILDYSIU.

 

LAUKIU NUOMONIŲ!

 

stats.php?id=15&img=4


  • 0

#2
TheGamer

TheGamer

    Tikras LRG'ietis

  • 2724 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 57d 12v 7m 33s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Algirdas_Gamer
Reputacija: 845
Mylimas

Nuomone apie raudona teksta:

> Savininkas daugiausiai kaltas, taip, taciau pilnai jo kaltinti del to neverta. Visi zinom koks jis yra uzsispyres del zaideju skaiciaus - daugiau zaideju reiskia daugiau atnaujinimu.

> Zaidejai taip pat kalti. Cytai laksto, saudo nekaltus arba kaltus, bet nesugeba issitreniruoti, kad pats nusautu. Nepamirskim, kad ir tu toks esi, bent jau paskutini karta, kai buvai prisijunges.

 

Nuomone apie pilka teksta:

> Prie sf stoties kavine nei trukdo, nei lagina. Nera ten MAP klaidu, kuriu primapina naujokai. Visgi, yra tiesiog, kad reikia atsikratyti kai kuriais map darbais.

> Atpiginti nama vien del to, kad niekas neperka - nu cia nera priezastis atpiginti. Namu neperka, nes nemato didziules paskirties is ju. Visi jau esam piniguoti, tad nera esmes net ir piginti.

> Namo funkcija "palikti ginklus / maista / zole", tiksliau. Ideja nebloga, nes kartais turim per daug ir rizikuojam turedami su savim, pvz. zole. "Vakarelis" - smulkmena ant kurios net as nedirbciau. Yra pilna namu ir interjeru, prie kuriu reiktu pritaikyti objektus, pvz, kaip deze. Nu tai vien laiko gaisimas, nes niekas situo dalyku nesinaudos, ypatingai su dabartiniu zaideju skaiciumi.

> Greicio matuokliai butu ne pro sali serveriui, bei policininkams daugiau darbo atsirastu.

> Nemanau, kad baisiai butina isskirti tiek gerimu... Uztenka ir keletos: sultys, vynas, alus. Taip pat cigaras ir tie gerimai nuperkami bare. O del norimo kiekio nustatymo - ideja tikrai gera, kadangi nelabai didelis idomumas vis ieiti ir iseiti i ir is parduotuves, kad nusipirkti daugiau. Taip pat gerai sumastei del prekiu nusivezimo i namus.

> Nelabai matau prasmes apskritai is dabar nusiperkamo verslo. Ar tu ji padarysi ribota ar tu ne, dideles naudos is jo as nematau.

> Botai namuose? Vien yra nusiskundimai, kad jie primetyti mieste, o dar i namus nori prileisti? Nieko gero sitoj dali. Plius botus nori pritaikyti visiem interjeram? Bent zinai kaip juos reikia ideti? Zigmiui reiktu kiekviena interjera isvaikscioti del sios idejos ir pritaikyti botu sistema su namo sistema ir prasides balaganas bei beprasmis laiko svaistymas.

 

Bendrai apie turini nuomone: begales klaidu (neuzskaitau LT raidziu) - skyryba velniai zino is kur tu juos istraukei, delioji didziasias raides po bruksniu ir kableliu. Gauni vieneta i dienyna.


  • 0

=============================================================================================================

 

088948b92769661658a5f4cae1a67445e8c2185a

=============================================================================================================


#3
Wilius_Gondza

Wilius_Gondza

    Gerbiamas

  • 310 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 21v 10s
Reputacija: 28
Nuostabu!

> Zaidejai taip pat kalti. Cytai laksto, saudo nekaltus arba kaltus, bet nesugeba issitreniruoti, kad pats nusautu. Nepamirskim, kad ir tu toks esi, bent jau paskutini karta, kai buvai prisijunges.

TURI IRODYMU KAD AS VIENAS IS JU???

''Bendrai apie turini nuomone: begales klaidu (neuzskaitau LT raidziu) - skyryba velniai zino is kur tu juos istraukei, delioji didziasias raides po bruksniu ir kableliu. Gauni vieneta i dienyna.''

NE TAU TEISTI, NEI TU MOKYTOJAS NEI TU KOKS DESTYTOJAS. JAIGU PAPRASTI ZMONES SUPRANTA KA RASAU VADINASI UZTENKA IR TOKIO RASYMO.
 
BET VISTIEK DEKUI UZ NUOMONE.
 

stats.php?id=15&img=4


  • 0





Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Idejos

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok