Anketa Į Gero Faro Direktoriaus Postą - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į Gero Faro Direktoriaus Postą

atranka i policija anketos pildymo forma

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
5 atsakymai į šią temą

#1
✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

    Lrg.lt elitas

  • 3053 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 50d 21v 3m 48s
  • MiestasVILNIUS
Reputacija: 885
Mylimas

Anketos pildymo taisyklės:

 

1. Pildyti TIK šioje temoje

2. Anketa pildyti lietuviškomis raidėmis

3. Draudžiama kopijuoti anketas

4. Draudžiama savo anketoje naudoti paryškinimus, pakeista spalvą ir įvairius kitus teksto pagražinimus kurie būtų neįskaitomi.

5. Pildant anketą negalite būti direktorių juodajame sąraše - priešingu atveju Jūsų anketa bus iš karto atmesta.

6. Pildant anketa Jūs turite turite mažiausiai 15'000 XP ir būti pražaidus bent 20 valandų.

7. Draudžiama kitų prašyti uždėti Jūsų anketoje +REP - priešingu atveju Jūsų anketa bus iš karto atmesta.

8. Nepatartina rašyti DPKT į AŽ, skype ir kt. bendravimo programas - priešingu atveju Jūsų anketa bus iš karto atmesta.

9. Būti paskaičius direktorių / pavaduotojų taisykles

10. Anketoje nepatartina meluoti, kadangi visa informacija bus tikrinama                   :)

11. Į anketos klausimus atsakyti išsamiai, išreikšti viską ką norite pasakyti, tačiau nenukrypti nuo klausimo esmės.

 

Anketos pildymo forma:

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė

2. Jūsų turimas XP kiekis serveryje :

3. Serveryje pražaistų valandų skaičius (pažiūrėti galima per /info ):

4. Kodėl norite tapti būtent šio darbo direktoriumi ? 

5. Ar esate dirbęs šiame darbe ? Jei taip, kuom šis darbas Jums patinka ? 

6. Kaip vyks atrankos į darbą, jeigu būsite išrinktas direktoriumi ? 

7. Kokiais kriterijais remsitės renkant darbuotojus ?

8. Ko tikitės tapus direktoriumi ? Ar suprantate, jog tapus direktoriumi Jūs negausite naudos sau ?

9. Kodėl į šį postą turėtume paimti būtent  Jus ? 

10. 9 klausime tikriausiai paminėjote savo gerąsias būdo savybės, o kokias blogas savo būdo savybes išskirtumėte ?

11. Jūsų kontaktiniai duomenys: 
12. Kas pasikeis išrinkus direktoriumi jus? Ką naujo įnešite į darbą?

13. http://www.egzaminas.lrg.lt/direktoriu rezultatas :

 

 

Bus atrinkti geriausi kandidatai ir apklausti. Pasibaigus atrankai forume pamatysite analizę.

Tema bus rakinama tuomet, kai bus vertų kandidatų į šį postą.


  • 0


661d9d8c656782454d56ebbe48c32439869.gif



                                                                                                                                                                                                                                     


#2
Emilis_Nesakysiuu

Emilis_Nesakysiuu

    Lrg.lt fanas

  • 254 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 31d 4v 19m 33s
  • MiestasMiestas
  • Žaidimo nikas:Emilis_Nesakysiu
Reputacija: 172
Gangsta shit

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Emilis_Nesakysiuu

2. Jūsų turimas XP kiekis serveryje : ~65k

3. Serveryje pražaistų valandų skaičius (pažiūrėti galima per /info ): 397

4. Kodėl norite tapti būtent šio darbo direktoriumi ? Na šis darbas man patinka tuom jog čia yra nemažai veiksmo kaip bankų plėšimai, nusikaltėlių gaudymas ir t.t. manau, kad šis darbas mano manymu yra įdomiausias serveryje. Tapęs direktoriumi bandysiu visais būdais paversti šį darbą populiariausiu, mėginsiu surinkti greitai reaguojantį, bei stiprų policijos būrį, kuris saugotų, gintų ir padėtų visiems serverio žaidėjams.

5. Ar esate dirbęs šiame darbe ? Jei taip, kuom šis darbas Jums patinka ? Taip, esu dirbęs šiame darbe ir iki šiol dirbu. Kaip sakiau šis darbas ypatingas tuo, nes tik čia daugiausia veiksmo. Šiam darbui reikia skirti nemažai dėmesio, jis reikalauja susikaupimo, ištvermės bei reakcijos. Taigi manau, kad šis darbas sutvertas man.

6. Kaip vyks atrankos į darbą, jeigu būsite išrinktas direktoriumi ? Pirma reikės užpildyti anketą forume, tada žaidėjas bus apklaustas žaidime - bus klausinėjamos taisyklės, bei visa kita informacija apie šį darbą. Per savaitę bent 2 kartus padarysiu mini atranką į darbą.

7. Kokiais kriterijais remsitės renkant darbuotojus ?  Atsižvelgsiu į žaidėjo xp kiekį, sumanumą, paklusnumą, ištvermę bei aktyvumą serveryje. Tikrinsiu jų taiklumą, gebėjimą greitai reaguoti, bei vairuoti.

8. Ko tikitės tapus direktoriumi ? Ar suprantate, jog tapus direktoriumi Jūs negausite naudos sau ? Taip suprantu. Bet kaip sakiau tapęs direktoriumi mėginsiu surinkti nuostabų, greitai reaguojantį bei stiprų policijos būrį, tikiuosi įvesti tvarką serveryje.

9. Kodėl į šį postą turėtume paimti būtent  Jus ? Esu aktyvus, draugiškas, mandagus, griežtas, turiu nemažai patirties šiame poste, ir kaip sakiau man patinka viskas kas susija su policija ir teisėsauga.

10. 9 klausime tikriausiai paminėjote savo gerąsias būdo savybės, o kokias blogas savo būdo savybes išskirtumėte ? Na kai susinervinu tai nusikeikiu, bet šiaip tokių savybių beveik nėra.

11. Jūsų kontaktiniai duomenys: skype - theemilistnt
12. Kas pasikeis išrinkus direktoriumi jus? Ką naujo įnešite į darbą?visi policijos pareigūnai bus mandagūs, laikysis visų serverio taisyklių, ir serveryje įves teisingumą. Turiu pora idėjų šiam darbui štai keletas iš jų: Manau, kad policijos pareigūnai turėtų dirbti po du, kad galėtų paprasčiau susitvarkyti su "blogiukais". Antroji idėja, kad atsirastų būrys "Aras". Į aro būrį bus išrinkti geriausi, stipriausi policininkai kurie turi senbuvio rangą. Aro būrys gins bankus, gins gaujų užimtus pastatus, darys reidus. Na, o kiti pareigūnai kurie dar nepasiekė Senbuvio rango patruliuos gatvėse po du, bei gaudys nusikaltėlius. Na o trečioji, kad  kai bus grobiamas bankas visada bus planas kaip ir ką darysim, o nebėgiosim kaip papuola.

13. http://www.egzaminas.lrg.lt/direktoriu rezultatas :  http://www.part.lt/i...c0904.png http://www.part.lt/i...e288f5ee661.png

 

 

 

 

 

 


  • 4

#3
★ Domas_Cip ★

★ Domas_Cip ★

    Tiesiog

  • 965 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 15d 17v 2s
  • Miestas^.^ Vilnius
  • Žaidimo nikas:Domas_Cip
Reputacija: 646
Mylimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Domas_Cip

2. Jūsų turimas XP kiekis serveryje :154516

3. Serveryje pražaistų valandų skaičius (pažiūrėti galima per /info ):1515val

4. Kodėl norite tapti būtent šio darbo direktoriumi ? Nes Pd darbas yra atsakingiems žmonėms aktiviems kurie daug praleidžia laiko prie samp ir forumo.

5. Ar esate dirbęs šiame darbe ? Jei taip, kuom šis darbas Jums patinka ? Dirbau daugybe kartų. Darbas nėra niekuo įpatingas tiesiog reikia gero direktoriaus kuris prižiurėtų serverio tvarka, turėtų gerų darbuotojų. Darbas man patika dėl veiksmo jame. Niekada nebūna darbe nuobodu kai yra gaudomų žmonių ar grobemi bankai.

6. Kaip vyks atrankos į darbą, jeigu būsite išrinktas direktoriumi ? Forumas, Ts . Kiekvienos savaitės pirmadienį būtų renkamas bent vienas žmogus į komanda.

7. Kokiais kriterijais remsitės renkant darbuotojus ? Xp kiekis. Gerai žinomas žmogus kuriuo galima pasitikėti, Aktyvumas.

8. Ko tikitės tapus direktoriumi ? Ar suprantate, jog tapus direktoriumi Jūs negausite naudos sau ? Tapus DRK tikiuosi veiksmo žaidime. Bent jau per grobimus bus ginančių banką. Nes dabartinė situacija graudi. 

9. Kodėl į šį postą turėtume paimti būtent  Jus ? Nes esu buves PD drk. žinau dauguma serverio žmonių žinau kas čytina, kas ne ( Neturinčių čytų retas atvėjis). Esu labai daug laiko praleides serverije. Mėgstu vadovauti :).

10. 9 klausime tikriausiai paminėjote savo gerąsias būdo savybės, o kokias blogas savo būdo savybes išskirtumėte ? Greitai atsibosta atsakomybė, nemėgstu kai darbuotojai atsiprašant šuda mala. Dėl to dažnai keisčiau darbuotojus. Savus prastumčiau į darba ( dabar tokiu tik 1 ).
11. Jūsų kontaktiniai duomenys: PM. 

12. Kas pasikeis išrinkus direktoriumi jus? Ką naujo įnešite į darbą? Baudimas, Taisyklės. Bus max 10 darbuotojų.

13. http://www.egzaminas.lrg.lt/direktoriu rezultatas  69%


  • 4

#4
Tommy

Tommy

    Diktatorius

  • 359 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 8v 59m 9s
  • Žaidimo nikas:Tommy_Jack
Reputacija: 179
Gangsta shit

1. Jūsų Vardas_Pavardė Tommy_Jack

2. Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 77496 ir sparčiai auga

3. Serveryje pražaistų valandų skaičius (pažiūrėti galima per /info ): 581h

4. Kodėl norite tapti būtent šio darbo direktoriumi ? Todėl, nes mėgstu dirbti teisėsaugoje, būti gerūjų pusėj. Noriu atgrobinėti bankus, daryti reidus, gaudyti nusikaltėlius, nes pastebėjau, kad Policija neturi gero vadovo, ir darbuotojai nėra aktyvūs, kai kurie daro nesamonęs. Taip pat siekiu šio direktoriaus, nes noriu ištaisyti savo ankstesnę klaidą būnant šio darbo direktoriumi, nes juo išbuvau labai mažą laiko tarpą ir nieko naudingo nespėjau nuveikt, noriu įrodyti , kad tikrai galiu normaliai vadovauti. Kas be ko šis darbas reikalauja labai daug atsakingumo, yra be galo pavojingas, o aš tokius labai mėgstu, ir dažniausiai dirbu tokiuose darbuose.

5. Ar esate dirbęs šiame darbe ? Jei taip, kuom šis darbas Jums patinka ? Taip esu daug kartų dirbęs, šis darbas man labai patiko, nes reikalauja daug ištvermės, jėgos, atsakingumo.

6. Kaip vyks atrankos į darbą, jeigu būsite išrinktas direktoriumi ? Visų pirma bus sukurta informacija forume, o tada vyks masinė atranką, per kurią stengsiuosi surinkti kuo daugiau darbuotojų. O toliau pagal savo nuožiūrą, t.y. bus sukurta anketa į darbą forume, vyksta mini atrankos žaidime, taip pat apklausos per ts.

7. Kokiais kriterijais remsitės renkant darbuotojus ? 1. Taisyklių, baudimo mokėjimas. 2. Aktyvumas 3. Šaudymas, vairavimas, reagavimas į komandas. 4. Amžius. 5. Bendravimas.

8. Ko tikitės tapus direktoriumi ? Ar suprantate, jog tapus direktoriumi Jūs negausite naudos sau ? Tikiuosi atgaivinti šį darbą, kuo daugiau atgrobti bankų, bei surinkti gerą, ištikimą, aktyvią komandą.

9. Kodėl į šį postą turėtume paimti būtent  Jus ? Todėl, nes aš esu aktyvus, turiu daug patirties vadovavime, kadangi šiame serveryje esu turėjęs labai daug pavaduotojų taip pat ir Gero Faro, esu lengvo būdo, bet ne visada.

10. 9 klausime tikriausiai paminėjote savo gerąsias būdo savybės, o kokias blogas savo būdo savybes išskirtumėte ? Greitai susinervinu, būnu irzlus dėl smulkmenų.

11. Jūsų kontaktiniai duomenys: Skype : rolas74
12. Kas pasikeis išrinkus direktoriumi jus? Ką naujo įnešite į darbą? Bus sukurtos naujos taisyklės, gal kažkiek pakoreguotas baudimas, stengsiuosi surinkti stiprius, pajėgius darbutojus, kurie tikiuose manęs nenuvils. Bus daromos kuo įdomesnės, nematytos treniruotės, per kurias tikrinsiu darbuotojų šaudymo įgūdžius, stengsiuosi išmokinti naujų banko taktikų. Bus tikrinima reakcija, pvž kas mane pirmas pasieks, ar įvykdys kokią nors sunkesnę komandą, gaus pinigę premiją arba paaukštinimą. Bus imituota nusikaltėlio gaudymo treniruotė, vienas bėgs su mašina, kitas turės gaudyti, ir kaip su tikru nusikaltėliu surakinti, patikrinti, sudėti žvaigždutes už padarytus nusižengimus. Bus atkurtas banko grobimas kuriame nors interjere, kuriame bus kuriamos įvairios taktikos. Bus padarytas komandinis šaudymas, komanda prieš komandą, ir bus patikrinta, kaip jie bendrauja tarpusavyje. 

13. http://www.egzaminas.lrg.lt/direktoriu rezultatas : http://www.part.lt/p...73ab9d37229.png


  • 3

giphy.gif

 


#5
✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

    Lrg.lt elitas

  • 3053 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 50d 21v 3m 48s
  • MiestasVILNIUS
Reputacija: 885
Mylimas

Nors anketų mažai ir tikrai gerų nematau, bet reikia išrinkti direktorių...


Emilis_Nesakysiuu - Esi tikrai aktyvus, matosi noras būti direktorium, pildydamas rašai, kad tie kas neturi senbuvio rango dirbs po du, nelabai suprantu kaip tu tai įsivaizduoji kai žaidėju būna po 2-8, daugiau ištikrūjų nieko įdomaus neradau, tačiau tau didelis minusas, kad neišbūni direktorium, net numatyto minimalaus laikotarpio...

Domas_Cip - Nėra ką ir kalbėt, pildai būdamas direktorium.... Prarandi seną postą ir gauni b-list'ą...

Tommy_Jack - Tu užpildiai šiek tiek geriau, bet radau temą kur tu kaltinamas aim'o naudojimu, pats ten neįžvelgiau aim;o todėl į tai per stipriai neregavau, anketa užpildiai labai panašiai kaip Emilis_Nesakysiuu, parašėt beveik tą patį iš pradžių tik pato redagavot, na ir tavo pasirodė biški stipresnė, didesni pliusai tavo yra amžiaus persvara ir salės xp kiekis, kad ir kaip graudžiai neskambėtų, bet pas direktorių tai tikrai turi būtį daug, kad rakinti galėtų visus, treniruotės kurias apibūdinai manau gana įdomios todėl bus matyti, kaip vygdai tai ką čia prirašiai...


Gero Faro direktoriumi tampa -
Tommy_Jack, tačiau jei nuspres, kad jis ten naudojo aim'ą ir gaus ban'ą jo postą periima Emilis_Nesakysiuu


  • 4


661d9d8c656782454d56ebbe48c32439869.gif



                                                                                                                                                                                                                                     


#6
★ Domas_Cip ★

★ Domas_Cip ★

    Tiesiog

  • 965 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 15d 17v 2s
  • Miestas^.^ Vilnius
  • Žaidimo nikas:Domas_Cip
Reputacija: 646
Mylimas

Mldc Tommy sveikinu ;).

Valdai radau pas tave daug spragų. Bangarangas gera atminima paliko, kad manes nemėgsti dar. 

 

1. Pildyti TIK šioje temoje

2. Anketa pildyti lietuviškomis raidėmis

3. Draudžiama kopijuoti anketas
Tommy_Jack - Tu užpildiai šiek tiek geriau, bet radau temą kur tu kaltinamas aim'o naudojimu, pats ten neįžvelgiau aim;o todėl į tai per stipriai neregavau, anketa užpildiai labai panašiai kaip Emilis_Nesakysiuu, parašėt beveik tą patį iš pradžių tik pato redagavot, na ir tavo pasirodė biški stipresnė, didesni pliusai tavo yra amžiaus persvara ir salės xp kiekis, kad ir kaip graudžiai neskambėtų, bet pas direktorių tai tikrai turi būtį daug, kad rakinti galėtų visus, treniruotės kurias apibūdinai manau gana įdomios todėl bus matyti, kaip vygdai tai ką čia prirašiai...)

4. Draudžiama savo anketoje naudoti paryškinimus, pakeista spalvą ir įvairius kitus teksto pagražinimus kurie būtų neįskaitomi.

5. Pildant anketą negalite būti direktorių juodajame sąraše - priešingu atveju Jūsų anketa bus iš karto atmesta.

6. Pildant anketa Jūs turite turite mažiausiai 15'000 XP ir būti pražaidus bent 20 valandų.

7. Draudžiama kitų prašyti uždėti Jūsų anketoje +REP - priešingu atveju Jūsų anketa bus iš karto atmesta. ( kuo reputacija trugdo rinkimams ? )

8. Nepatartina rašyti DPKT į AŽ, skype ir kt. bendravimo programas - priešingu atveju Jūsų anketa bus iš karto atmesta.

9. Būti paskaičius direktorių / pavaduotojų taisykles. Jo 10 taisykles pažeidžiau kiek žinau turėtum duoti isp. neatimti drk ir blistais grasinti.
10. Anketoje nepatartina meluoti, kadangi visa informacija bus tikrinama  ( Anketose visi knisa prota) 

11. Į anketos klausimus atsakyti išsamiai, išreikšti viską ką norite pasakyti, tačiau nenukrypti nuo klausimo esmės. 

Surask vieta kur negalima būti drk taisyklėse tavo ir pildyti anketa ;).


Gaujos vadų / Direktorių / Pavaduotojų taisyklės, už kurių nesilaikymą gausite įspėjimus. 

Jo Arčio taisykle pažeidžiau tai isp :D o ne grasink b-list. (Citata tavo žodžių  Prarandi seną postą ir gauni b-list'ą...)

P.s Emili nekopink taisykliu iš Zavasko servo. ( Pd patruliuos po du ) WTF tai net neimanoma su servo aktyvumu.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok