Šiuo metu serveryje šioks toks chaosas, direktorių nepastovumas, žlugdo darbus, kai kūrių direktoriu neišradingumas prisideda prie to paties, nes atėjas į serverį gali pamatyti, kaip Medikai ar kokie furistai yra užgrobę banką, gaujos yra dvi tačiau jau seniai, labai seniai abi gaujos neturėjo dviejų normalių lyderiu kadangi, pradėjus klestėti vienai gaujai ateina į kitą gauja lyderis, netrukus pirmoji užsidaro, ir taip lieka ištysai viena gauja, todėl gaujomis virsta kiti darbai, o to neturėtų būt, šiuo metu kai kurios taisyklės prieštaraują žaidimui, kadangi atsinaujino grobimo sistema ar panašiai, na ir grobimai kiek netokie kokie turėtų būt mano manymu, visgi atgrobti turėtų galėti tik policija o ir užgrobti tik gaujos lyderis.
Pats mano pasiūlimas yra sunaikinti pilnai dabar esančias gaujas kaip darbus, bet patobulinti senai esančia /cgang komandą.
Padaryti, kad kiekvienas norinti gali atsidaryti gaują su /cgang, tačiau tai kainuotų 50KRD, jei gauja neparodo veiklos per 3 dienas ji būtų uždaroma "Gaujų Prižiūrėtojo" (Asmuo kuris bus atsakingas už gaujų veiklas susikurimą, taisykles ir stebės kiekvieną jų) norint gauti lentą forume reikės iškovoti to kiekviena susikūrusi tikrai negaus, tačiau tai jau žiūrės asmuo kuris jas prižiūrės, dabar arčiau to kas liečia Zigmą.
Susikūrusios gaujos galėtų grobti ir daugiau pastatų sistemiškai nei dabar yra bankas, na ir pati sistema galėtų būti kiek tobulesnė, pavyzdžiuj - Tam, kad gauja užgrobtų pastatą reikėtų 30sec laikyti "Y" prie tam tikros vietos gautūsi savotiškas "užminavimas" gaujos tikslas išlaikyti 10min kol sprogs užtaisas ir gautų i gaujos pelną kažkokią random sumą, jei policininkai sugeba visus išžudyti ir išminuoti bombą, tuo pačiu principu kaip užminuoja gaujos lyderis, tai PD atitinkamai gauną į savo pelną pinigėlių tektu panaikinti grobimų taisykles arba bentjau jas pertvarkyti, čia padėčiau ir pats ar Gintarė stropuolė padarytų, na bet esmė galima ir po mirties gryžti ir viską būtų išskyrus privilegijom naudotis.
Toliau bene įdomiausias dalykas būtų kovojimas dėl bazių, kiekvieną savaitę būtų galima kovoti gaujom dėl gaujos būstinės, kurių primapinta per visą mappa yra nuo senų laikų begalė, jas galima būtų perimti gaujos lyderiui tam tikrą savaitės dieną ir tam tikrą valandą. t.y Sekmadienį nuo 19-20h gaujos užsiima norimą bazę, gaujos vadas su atitinkama komanda ją užimą ir išbuvus 5min ji perleidžiama jų gaujai, tačiau jei kita gauja spėja juos išžudyti ir tos gaujos lyderis spėja perimti iki 20h tą bazė lieka kitai gaujai, nu manau supratot, čia sudėtinga išaiškint, bet principas aiškus manau.
Bet to vistiek būtų mažoka todėl tokiu pat principu galima būtų padaryti ginklų ir narkotikų sandelius kurių būtų 3 - 5 į tuos sandelius dyleriai ir furistai kaiką vežiotų, bet čia truputėlį vėliau. Sandelių esmė kaip ir bazių tik dėl jų reiktų kovoti kas dieną tarkime tuo pačiu ar kiek ankščiau na čia viską galima suderinti, tai va iš sandelių gaujos gautų ginklus ir zolę, kuriuos atveštų dyleriai prisiskynę, o ginklus veštų Furistai, jei dyleriai ar furistai neprivežė reikmenų tai ir liks basi gaujos nariai.
Dyleriai gauna žolę viskas aišku kas ir kaip, sandelius manau galėtų ir paprasti žmonės pildyti žolę užauginta namuose, bet tada reikia padaryti, kad policija ją galėtų užtikti, nes dabar nesimato PD darbuotojam ar turi ar neturi žolės.
OFūristai galėtų ginklus imti iš jail. Ta prasme, tie kas šaudosi - sėdi jaile, nori išėjas vėl šaudyt - eik rinkt ginklų kol sėdi jailę, kaliniai prirenka ginklų furistai juos vežioja i tuos sandelius jei i kažkūri neveža gauja jį užgrobus nieko nepeš, per daug ir smulkiai neišsiplėsiu bet pati esmė manau aiški, jei ką klauskit atsakysiu pati idėja mintyse susivyščius tobulai o išreikšt raštu sudėtingą ;D
Dėl visų taisyklių keitimo, ar pan aš padėčiau, tačiau pats užsiimti tuo negalėčiau aš tik galėčiau prakonsultuoti atsakingą žmogų jam padėt, gal ką patart.
Kaip tai pakeistų žaidimą išesmės? LRG an tiek išvystitas DM kad medikai grobimus daro, todėl tai būtų biški geriau dėl naujų veidų serveryje, na visgi ateina mato gauja ar kas, o ne medikai... Šiek tiek daugiau bendravimo tarp skirtingų darbų, ištysa veikla serveryje, serveriuose kur yra panaši sistema tuo laiku visada prisirenka nemažai žmonių manau LRG nebus išimtis.
Kas suprato ką turiu omenį ir viską perskaitė mldc.
Change

Idėja Keičianti Žaidimą Iš Esmės (Padaryta)
Autorius
✵ Valdas_Pucinas ✵
, Apr 14 2015 14:11 PM
samp serveriai
14 April 2015 - 14:11 PM
14 April 2015 - 14:41 PM
Aplodismentai
1. visiems "nusišikt" ant serverio.
2. Idėja tikrai gera ir galetu padaryti perversma, jei kažkas pasistengtu..
3.Gryžtu daug senbuviu atgal.
14 April 2015 - 15:20 PM
Aš maladiec. Aš maladiec. Aš maladiec. Aš maladiec. Aš maladiec. Aš maladiec.
Tarkim... UŽ.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
14 April 2015 - 15:46 PM
Mano nuomone tai yra puki ideja ir tikrai gera, ir del sandeliu sutinku ir del baziu periimimo.Ir del furistu, kas man uzkliuvo:
1.Su bankais manau sistema yra gera ir nemanau, kad galetu plest tik gaujos, gi realiame gyvenime paprastam zmogui nieks netrukdo isiverszti i banka su ginklu.
2.Su tom ikuriamom gaujom nesu tikras, zinoma tuos gauju darbus butinai reik trint ir cia labai gerai, butu tik gal geriau palikt klubus ir viskas, kuriiuos gali pirkti.
3. PERIMANT BAZE manau laiko reiketu duoti daugiau ne 5 min.
4. Su furistais uzkliuvo vienas dalykas, kodel jie ginklus veztu is kalejimo banditams biski nelogiska.
Nu o viskas kitas UZ
Vienas iš KAUNO DAKTARŲ ĮKURĖJŲ...
Atrodo pirmas SERVERYJE pradėjas GROBTI žmones..
Nepirktas ARMIJOS direktorius
14 April 2015 - 18:32 PM
Nu nes kaleime juos renka kaliniai, jau dabar taip padaryta, tai pačiam žaidime gana logiškai atrodys, kad ginklus veža iš ten būtent, o dėl bazės periimimo tai tame esmė, kad tau reikia 5min išbūt, kad perimt bet per tą laiką (19.00-20.00) galima dar daug kartų perimti kiti, esmė kas perims paskutiniomis minutėmis, na ir aišku galima būtų užiimti kiek tik eina bazių vienai gaujai, na žodžiu jei Zigmas imsis parodyčiau kaip atrodo serveryje padaryta.
14 April 2015 - 19:46 PM
Valdis pavare... reikes raitotis rankoves
P.S. o gal lengviau butu isbaninti Valdi ir istrinti sia tema?
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
14 April 2015 - 20:17 PM
Valdis pavare... reikes raitotis rankoves
P.S. o gal lengviau butu isbaninti Valdi ir istrinti sia tema?
Aš visai nieko prieš, kad Valdis būtų užbanintas..
14 April 2015 - 21:01 PM
14 April 2015 - 22:33 PM
Ta prasme tu uz P.S. ?
Wupsis, visai pamiršau pridurti... Paredagavau
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok