Peikiu Algirdas_Gamer - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Peikiu Algirdas_Gamer

šudas jis yra mano manymu

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
Crown

Crown

    KEVENAS

  • 2008 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 39d 58m
  • MiestasKlaipėda - Lietuva
Reputacija: 149
Mėgstamas

1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? Krč grįžau į serva po jo bano, uždaviau klausimą pyst  vėl banas. Jis žiūriu per daug axuelina vaikelis.
2. Jūsų Video/Foto įrodymai : http://www.part.lt/p...629acb30154.png


  • 0

Su pagarba, Kevin'Crown

 

7577f034c6fb368c0be5e575571d3277612.jpg

 

LRG.LT - Lik ištikimas tam nuo ko pradėjai !

 

 

 

 

 


#2
TheGamer

TheGamer

    Tikras LRG'ietis

  • 2724 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 57d 12v 7m 33s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Algirdas_Gamer
Reputacija: 845
Mylimas

http://www.part.lt/i...1671cbb2294.png  << Lukas_Elsy paprašė nustoti abiem "Pjaustytis". Aš parašiau OK, o tas toliau...
http://www.part.lt/i...3bd94434725.png   << grįžęs vėl nenusiramina. Nors pasakiau pakartotinai apsiraminti ir užbaninau 2/2

http://www.part.lt/p...629acb30154.png << po to grįžęs po bano vėl pradeda "Wow, čia taip nuemei admin" (ar kaip ten).

Jei nori pasakysiu tiesiai šviesiai - kaip tu sakai, esu jautrus žmogus ir su manim serveryje nejuokauti taip stipriai.

 

Kalbant nuo ko tai prasidėjo, tai paaiškinsiu:

Vakar aš buvau prisijungęs su Puminas_White acc ir norėjau pažaisti kaip paprastas žaidėjas, nes patykėkit, kiekvieną dieną atėjus į serverį su Algirdas_Gamer prasideda flood'as prašymų ir reikalavimų, stumimų ir taip toliau... Taigi Rule_Voluma su Derick_Gunabheto (atsiprašau, jei blogai parašiau pavardes) užgrobė banką. Tada aš atėjau į vidų pažiūrėti ar kas yra LS banke. Buvo Rule. Jis pradėjo lakstyti iš banko į lauką ir šaudyti mane. Tada iškviečiau admin ir priėmė Kevin_Crown. Tada pasakiau, kad turiu video ir gali jailinti Rule. Jis vietoj to, kad paprašytų mano įrodymų jis sumąstė "kam man jo įrodymai, kai aš juos galiu pats pasidaryti". Praėjo 3 min ir vėl parašiau, kad turiu video, jailink jį, jis vistiek nesugebėjo jo įkalinti, todėl pasakiau, kad jam įspėjimas. Atsijungiau ir prisijungiau su savo nick - Algirdas_Gamer. Įkalinau juos abu ir Kevin_Crown pradėjo man pasakoti, kad jis norėjo sau įrodymų ir nepasitikėjo, kad aš turiu įrodymus. Jis vistiek pliekė savo - aš noriu savo įrodymų ir nepasitikiu kitų įrodymais. Aš jam aiškinu, kad jis turėjo paprašyti įrodymų atsiuntimo arba įkėlimo į CDB, bet vistiek jis savo kalą - aš nepasitikiu ir noriu savo įrodymų.

Tai ką man su tokiu daryti? Uždėjau įspėjimą. Šiandien iš ryto prisijungiu, pasisveikinu, o jis toliau tęsia tą temą. Pasipjaustėm vėl valandą, tada Lukas_Elsy paprašė mūsų apsiraminti. Aš sutikau, o jis toliau savo.. O toliau jau viršuje parašyta.

 

Eini, aš vakar buvau "buvęs almantino ir cretivo serveris".LT, kad gauti admin ir pareklaminti. Ten baisiai lengva gauti jį, žinoma, labai juokingai - teko padainuoti du gaidelius, kad jį gauti. Gavau ir šiandien užkėlėm 17 žaidėjų ir pareklmaniau LRG serverį, tada atsiprašiau už reklamą ir atsijungiau. Nežinau ar dabar bane esu ar ne.

 

Deftas tegul sprendžia ką daryti su manim. Kevin'as teigia, kad jis yra labai vertas pagr.admin. O aš "pagr. admin gavai nardydamas Deftui ir Samp Tėvui" - teigia Kevin_Crown.


  • 0

=============================================================================================================

 

088948b92769661658a5f4cae1a67445e8c2185a

=============================================================================================================


#3
Gintarė_Žilionytė

Gintarė_Žilionytė

    Forumo dvasia

  • 2579 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 12d 4v 50m 17s
  • MiestasKaunas
  • Žaidimo nikas:Gintare_Zilionyte
Reputacija: 265
Intelektualas

Nu kokios čia nesąmonės vyksta..

1. "11. /ban ir /lban komandas naudoti tik jei to tikrai labai reikia." Čia buvo būtinybė? Ir baninti už ką? Už tai, kad Elsy pasakė baigti peštis ir Kevin nesustojo? Čia yra neklausymas? Tai jei man Elsy pasakys, kad dabar atiduočiau jam milijoną ir aš neatiduosiu, tai jis turės pilną teisę mane baninti?

2. Kodėl tu gali pats užsirakinti savo papeikimą? Negi esi virš visko? Kitas žmogus, pvz. Deftas, turi nuspręsti kaip su tavimi elgtis.

3. Taisyklėse buvo parašyta, kad už admin neklausymą /lban yra 1 val, tad padvigubėjus turi būti 2, o ne 4 val. Ir taip, aš mačiau, tikrai, kad šiandien ryte taisyklės buvo kitokios nei yra dabar, dar Deftui nukopinau, bet dabar jos stebuklingai pasikeitė. Nežinau kieno tai darbas, bet aš tikrai ne durna ir žinau ką mačiau.

4. Tu esi pgr. administratorius ir turi priprasti prie visokių tokių bangų žmonių, gyvenime visiems neįtiksi taip jau yra, bet tikrai neturi jokios teisės baninti žmones už tokias nesąmones.

 

Aš nesakau, kad šitas nusižengimas yra ten labai baisus, bet taip negalima elgtis, visi aukštesni asmenys turi rodyti pavyzdį žaidėjams, jie stato tvirtus pamatus serveryje, jei patys darysite balaganą jis toks ir bus ir iš žaidėjų pusės. Šį kartą manau, galima tik įspėti, kad taip elgtis negalima, nors tas taisyklių pakeitimas buvo virš visko, bet tai nuspręs Deftas. Aš nesakau, kad tu esi blogas ir panašiai, šaunuolis, kad reklamini servą ir pnš, nu bet taip tikrai negalima. Ant tavo pečių gula atsakingas darbas ir tu jį turi atlikti atsakingai. Sėkmės, :)


  • 3

7693ea11f709579deecf1c816256b39c91.jpg






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: šudas, jis, yra, mano, manymu

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok