|| Ideja || /mapp; /ispeti; Gaujos. - Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

|| Ideja || /mapp; /ispeti; Gaujos.

ideja /mapp /ispeti Gaujos

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
4 atsakymai į šią temą

#1
DeepEvil

DeepEvil

    Lrg.lt fanas

  • 261 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 9v 11m 44s
  • MiestasGargzdai
Reputacija: 30
Nuostabu!

Turiu kelias idėjas, kurias norėčiau pasidalint su jumis. Pradėsiu nuo /mapp.

/mapp - kai renki kokiam Picų isvezejų darbe raudonus taskus bei padarius /mapp [žaidėjas] dingsta renkami taškai. Taigi būtų gerai, jog:
1. Nepradingtu renkami taškai padarius /mapp komandą ir leistu toliau rinkti pinigus, atlygį;
2. Pamapinus žaidėją būtų kitoks ženkliukas, ne raudonas, o kitokios spalvos. Taip butu lengviau suprast kur pamapintas žaidejas, kur yra tavo renkamas taškas.
Darbai, kuriame renkami taškai: Šiukšliavežiai, gatvių valytojai, picų išvežiotojai (su tuo darbu yra kitas tos pacios firmos darbas, bet pamiršau koks), Pilotų Extreme Klubas, autobusų vairuotojai. Jei dar kažkur yra, tai rašykit komentaruose.


/ispeti [žaidejo id] [priežastis] [freeze laikas (sekundemis)] - tikriausiai nėra tokios komandos čia, tad užskaitysiu kaip naują. Šita idėja ištraukiau iš Algio serverio. :D Viskas būtų taip:
Administratorius/moderatorius pamato, kad nusižengia serverio taisyklėm, kaip šaudymas prie banko, ligonines ir pnš. Taigi, parašęs tą komandą žaidėjui išmeta tą lentelę kur parašyta "Jus įspejo [Algirdas_Gamer] už šaudymas prie banko/lshp 1/2. Gavote freeze 10s, jei jusu pozicija pasikeis per tą laiką, gausite kick(galima ir baną)". Ir žaidejas užsifreezina 10s. Kiek supratau Algis padarė nuo čytų kicką. Jei pakeičia poziciją gauna kick, o jei antrą kartą tą pacia dieną pasikartoja, tai gauna baną.
Visa ši sistema yra automatiška. Jei antra karta įspejo - automatiškai užsirašo 2/2 ir gauna jail (čia kaip pavizdys, Gameris dar dirba prie to). Jei per šią savaitę pabaigs, tai paprašysiu, kad padarytume video su ta sistema, kadangi sunku detaliai išaiškint šitą sistemą. Man tai tikrai patiko, nes kitur dar nemačiau.


Gauju sistema:
1. Yra komanda, kur apvogti žaideją, tačiau maximum kiek išeidavo gaudavau iki 50 litų. Nu gal butu geriau, kad eitu daugiau paimt pinigu, bent iki 500lt iš žaidėjo kišenės. Ir žinoma visą tai priklausytu nuo sporto salės xp. Argi gaujos yra gaujos, jei ima iš žmogaus po 50 lt. Pats žmogus atiduotu tiek be jokio vargo.

2.
/apiplestibanka būtų galima naudoti tik gaujom ir klube esantiems žaidėjams, nes kiek mačiau ir kiek žinau gali grobti bet kas. Nelogiška vėl. Ir žinoma, apiplešimo uždarbis, iki 2500lt, atrodos. Ar kas nors imtu tiek iš banko sąskaitos? Nu nejuokaukit. Ir trečias dalykas, buvo toks kaip ir prikolas, kad serveryje buvo 25 žaidėjai, daugelis mentų, ir kai negalėjo atgrobt kaip tycia atsijungė 5-6 žaidėjai. Tai kai laikas jau baigės, darėm /imtipinigus ir reikėjo 20 žaidėjų, o buvo mažiau. Tad čia irgi nesąmonė.

3. Yra komanda
/samdyti, per kuria pasamdomos gaujos, kad nudėt kažką. Tačiau jos niekas paskutiniu momentu nenaudojo, bent kiek sakė bendradarbis iš Corleone, ir pinigu neina užsidirbti. Tad siūlau, jog gaujinis gautu bent 500lt už civilio nužudyma ir 1000 lt už mento (kaina gali ir keistis).

 

Manau visą šitą padarius gaujos atgautu savo prasmę serveryje.

P.s. Kai kur gal ir persistengiau, tad jei ka komentaruose galit kazka paredaguoti. :)


Šį pranešimą redagavo DeepEvil: 30 April 2014 - 15:13 PM

  • 3

Pradėjau žaist LRG.LT serveri nuo: 2014/04/26 22:54.

 

Mano pasiekimai serveryje: 

http://www.part.lt/i...d5345c62120.bmp  ||  http://www.part.lt/i...538617e1674.bmp


 


#2
Crown

Crown

    KEVENAS

  • 2008 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 39d 58m
  • MiestasKlaipėda - Lietuva
Reputacija: 149
Mėgstamas

Turiu kelias idejas, kurias noreciau pasidalint su jumis. Pradesiu nuo /mapp.

/mapp - kai renki kokiam picu isvezeju darbe raudonus taskus bei padarius /mapp [zaidejas] dingsta renkami taskai. Taigi butu gerai, jog:
1. Nepradingtu renkami taskai padarius /mapp komanda;
2. Pamapinus zaideja butu kitoks zenkliukas, ne raudonas, o kitokios spalvos. Taip butu lengviau suprast kur pamapintas zaidejas, kur yra tavo renkamas taskas.
Darbai, kuriame renkami taskai: Siuksliaveziai, gatviu valytojai, picu isveziotojai (su tuo darbu yra kitas tos pacios firmos darbas, bet pamirsau koks) Pilotu Extreme Klubas, autobusu vairuotojai. Jei dar kazkur yra, tai rasykit komentaruose.

/ispeti [zaidejo id] [priezastis] [freeze laikas (sekundemis] - tikriausiai nera tokios komandos cia, tad uzskaitysiu kaip nauja. Sita ideja istraukiau is Algio serverio. :D Viskas butu taip:
Administratorius/moderatorius pamato, kad nusizengia serverio taisyklem, kaip saudymas prie banko, ligonines ir pns. Taigi, parases ta komanda zaidejui ismeta ta lentele kur surasyta "Jus ispejo [Algirdas_Gamer] uz saudymas prie banko/lshp 1/2. Gavote freeze 10s, jei jusu pozicija pasikeis per ta laika, gausite kick(galima ir bana)". Ir zaidejas uzsifreezina 10s. Kiek supratau Algis padare nuo cytu kicka. Jei pakeicia pozicija gauna kick, o jei antra karta ta pacia diena pasikartoja, tai gauna bana.
Visa si sistema yra automatiska. Jei antra karta ispejo automatiskai uzsiraso 2/2 ir gauna jail (cia kaip pavizdys, Gameris dar dirba prie to). Jei per sia savaite pabaigs, tai paprasysiu, kad padarytume video su ta sistema, kadangi sunku detaliai isaiskint sita sistema. Man tai tikrai patiko, nes kitur dar nemaciau.

Gauju sistema:
1. Yra ta komanda, kur apvogti zaideja, taciau maximum kiek iseidavo gaudavau iki 50 litu. Nu gal butu geriau, kad eitu daugiau paimt pinigu, bent iki 500lt is zaidejo kisenes. Ir zinoma visa tai priklausytu nuo sporto sales xp. Argi gaujos yra gaujos, jei ima is zmogaus po 50 lt. Pats zmogus atiduotu tiek be jokio vargo.

2. /apiplestibanka butu galima naudoti tik gaujom ir klube esantiems zaidejams, nes kiek maciau ir kiek zinau gali grobti bet kas. Nelogiska vel. Ir zinoma, apiplesimo uzdarbis, iki 2500lt atrodos. Ar kas nors imtu tiek is banko? Nu nejuokaukit. Ir trecias dalykas, buvo toks kaip ir prikolas, kad serveryje buvo 25 zaidejai, daugelis mentu, ir kai negalejo atgrobt kaip tycia atsijunge 5-6 zaidejai. Tai kai laikas jau baiges, darem /imtipinigus ir reikejo 20 zaideju, o buvo maziau. Tad cia irgi nesamone.

Yra komanda samdyti, per kuria pasamdomos gaujos, kad nudet kazka. Taciau jos niekas paskutiniu momentu nenaudojo, bent kiek sake bendradarbis is corleone, ir pinigu neina uzsidirbti. Tad siulau, jog gaujinis gautu bent 500lt uz civilio nuzudyma ir 1000 lt uz mento (kaina gali ir keistis).

Kol kas tiek siandien. Po pietu istaisysiu klaidas kur padariau bei lauksiu nuomones apie idejas :)

P.s. Kai kur gal ir persistengiau, tad jei ka komentaruose galit kazka paredaguoti.

1. Dėl mapp ten tai tu rašyk ne į idėjas, o į bugus, kad pradingsta...
Dėl ženkliuko už galėtų būti kokios geltonos spalvos.
Paskui dėl freeze nereikia mums naujų komandų kad laikui užfreezintu turim komanda /freeze todėl pakanka ir to.
Dėl gaujų, kad kaip apiplėši žmogų tai siūlau padaryti kad galėtum gauti tiek pinigų kiek žaidėjas turėjo rankose gal daugiau žmonių dėtų pinigų į banką :?
  • 0

Su pagarba, Kevin'Crown

 

7577f034c6fb368c0be5e575571d3277612.jpg

 

LRG.LT - Lik ištikimas tam nuo ko pradėjai !

 

 

 

 

 


#3
DeepEvil

DeepEvil

    Lrg.lt fanas

  • 261 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 9v 11m 44s
  • MiestasGargzdai
Reputacija: 30
Nuostabu!

Tu nežinai kas yra bugas ir kas yra specialiai padaryta/suscriptinta...

 

Ten tikslas neužfreezinti, o įspėti ir duoti menką bausmę. :)


  • 0

Pradėjau žaist LRG.LT serveri nuo: 2014/04/26 22:54.

 

Mano pasiekimai serveryje: 

http://www.part.lt/i...d5345c62120.bmp  ||  http://www.part.lt/i...538617e1674.bmp


 


#4
TheGamer

TheGamer

    Tikras LRG'ietis

  • 2724 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 57d 12v 7m 33s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Algirdas_Gamer
Reputacija: 845
Mylimas

Oo, vat kodel tu prasei video. Gerai, padarysim ta video, jei reikia. O uz idejas tai uz, visos (gal) geros.


  • 0

=============================================================================================================

 

088948b92769661658a5f4cae1a67445e8c2185a

=============================================================================================================


#5
Samp_Tevas

Samp_Tevas

    Forumo dvasia

  • 2798 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 16v 49m 51s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

1. To padaryti negaliu, nes skriptinime yra poros rušių čiakpointai, ir jie dubliujasi. Iššaukus vienus dingsta kiti. (Nebent jūs nurodysite temą kurioje tai įmanoma padaryti)

 

2. Mūsų serveryje tokie žaidėjai baudžiami jail. Aš manau, kad tokia komanda nėra reikalinga.

 

3. Bus padaryta visi dalykai išskyrus, kad žaidėjai negalėtų plėšti. Logiškai pamastykime: jei mūsū gauja stipri, ji neprileis žaidėjų daryti tokių nesamonių, o ir apiplėšti jiems labai mažai šancų...

 

Už 3 idėją gautumėte 50 KRD jei žinočiau žaidimo niką :D parašykite į PM su šios temos nuoroda ir bus uždėta.


  • 0

Paveiksliukas



KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!


Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!


Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: ideja, /mapp, /ispeti, Gaujos

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok