Pagalbos Sistema, Klausk.lrg.lt - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Pagalbos Sistema, Klausk.lrg.lt

pagalba

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Zilvinas_Moris

Zilvinas_Moris

    Diktatorius

  • 382 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 8d 12v 30m 13s
  • MiestasVenta
  • Žaidimo nikas:Zilvinas_Moris
Reputacija: 112
Mėgstamas

PAGALBOS SISTEMA

 
Į pagalbą žaidėjui mes žiūrime labai rimtai, jei ji bus gera - reiškiasi projektas bus tikrai geresnis, nes žmogus sužinos viską greičiau. Taigi vis mąstėme, kas galėtų pakeisti online pagalba. Pliusai online pagalbos tie, kad realiu laiku bendrauji su žmogum, tačiau vis pabosta tiems žmonėms sėdėti, o ir naujų žmonių atrinkti ne visada išeitis, taigi galvojome ta linkme: kas daro MultiPlayer žaidimus išskirtinius? Žinoma, kad bendruomenė, t.y. kiti žaidėjai, taigi kas padarytų pagalbos sistemą puikią - žinoma kiti žaidėjai, forume mes tokią skiltį turime. Na, ne visi ten eina klausti, taigi reikėjo kažko naujo ir labai paprasto ir mes tai padarėme.
 
PRISTATAU JUMS PAGALBOS SISTEMĄ, KURI TURBŪT TARNAUS IKI ŠIO PROJEKTO GALO:
 

http://WWW.KLAUSK.LRG.LT

 

 

Oi, patikėkite manimi, kai sakau, kad čia yra šedevras, greitu metu bus prijungtas toks dalykas kaip taškai. Surinkę tam tikrą taškų kiekį gausite kreditų, o taškus gausite padėdami žmonėms.
 
Kad užduoti klausimą jums tereikia prisijungti, nereikia registruotis. Esu tikras, kad visi turite serveryje po acc. Aišku, kad turite, norite užduoti klausimą susijusį su lrg.lt? Pff, ne problema:
 
Einame į http://www.klausk.lrg.lt, prisijungiame (šone parašyta, kur tai padaryti, jei nematote, paprasčiausiai einame čia:
http://WWW.KLAUSK.LRG.LT/LOGIN), taigi prisijunkite savo serverio vardu, kuriuo ir jungiatės į serverį, bei slaptažodžiu, kuriuo jungiatės į serverį, viskas - jūs sistemoje, eikite užduoti klausimą pagrindiniame puslapyje, tam yra specialus laukelis mėlyname fone (jei to dar nematote), rašome savo klausimą ir publikuojame.
 
Tai taip lengva! Už klausimus galite balsuoti - kuris geras, kuris - ne. Klausimai, kurie turės daugiau pliusų, iškils į viršų, kad kiti žmonės su panašia problema matytų, kaip elgtis tam tikroje situacijoje.
 
KLAUSK.LRG.LT kaip ir minėjau - atviras visiems, jūs, patys žaidėjai, prisijungę galite atsakyti į klausimus arba juos užduoti, tačiau čia lankysis ir serverio scripteris Samp_Tėvas, ir aš, ir krūva serverio administratorių, bei moderatorių, kurie JUMS padės išspręsti savo problemas.
 

Taip pat norėjau pristatyti, kad nekurti naujos temos, serverio gidą naujokui ir ne tik:

 

 
 
http://www.forumas.lrg.lt/naujokas/ šioje nuorodoje (ji bus ir forumo meniu dešinėje pusėje) rasite visą reikiamą info apie mūsų projektą, mes dažniau ją reklamuosime, nei kad siūlysime esamiems nariams, tačiau pamaniau turite tai žinoti. Ne visi straipsniai užpildyti, pvz.: apie VVP ir LRG.LT Elitą dar nėra info, turbūt, jei skaitote šią naujieną po 2 dienų po to kai ji parašyta, tai truks tik info apie LRG.LT Elitą, tačiau apie jį bus speciali naujiena. Mes tiek daug visko pildome, nesinorėtų, kad ta info būtų išbarstyta po visur. Tai gana didelė problema, kai pamąstai -naujam žmogui gana sunku suvokti kur kas kaip. Na, tačiau dar bus pataisyta keletas straipsniu, nes esu tikras, kad yra gramatinių klaidų. Ten yra, be žinomos info, gana daug ir gana įdomių straipsnių, kurių greičiausiai neskaitėte.

 

 

Autorius: Deividas_Nasaris


  • 0
Labas





Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: pagalba

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok