1. Noriu peikti ADMIN Karolis_Ogar uz tai, jog mane banino uz cytus, kai jau 3-4 dienas nebeturiu cytu.
2. http://www.part.lt/i...7bb7d39a308.png
P.s. rasau pagal anketa, tik nenukopinau ka ten irasau... Rasau per tlf tai...
1. Noriu peikti ADMIN Karolis_Ogar uz tai, jog mane banino uz cytus, kai jau 3-4 dienas nebeturiu cytu.
2. http://www.part.lt/i...7bb7d39a308.png
P.s. rasau pagal anketa, tik nenukopinau ka ten irasau... Rasau per tlf tai...
=============================================================================================================
=============================================================================================================
Taip, as cytinau kituose serveriuose. Taciau TIK cytinau, nesimegaujau zaidimu + nei vienas serveris nebuvo idomus, nes buvo tikros nesamones tuose serveriuose. Jei butu samone, as tikrai nezaisciau dabar serveryje.
O del cytu tai situacija tokia: as turejau cytus, neslepsiu. Ir taip, as cytinau lrg serveryje, tikrai manau ne vienas turi irodymus kaip skraidau ir pns. TACIAU TIKRAI PRISIEKIU AS NEBETURIU CYTU. O atsakymas i klausimas "Kodel?", tai as scriptinu savo serverije ir jis naudoja ne viena TextDrawa. Man su savo cytais slepia juos. Tad del savo GM.
Kas noresit, galesit patikrinti per TeamViewer. Beje, kazka karolis minejo, kad nuo dabar pries 2-3 dienas turi foto kai cytinau. Kaip supratau juos gavo is Ulos. Ogaras a.k.a. Aldaras tai jis atseit isitikines, jog tikrai as cytinau. Bei tikrai nemanau, kad su irodymai reik pildyti CDB anketa (cia Ulai) ir kelt irodymus ir priemus tik tada baninti. Ir kiek zinau SS neirodo, jog as cytinau, nes gali buti visko, nes ne vienas zmogus zino, kad kai laginu, kartais ir paskraidau (rodo keleiviui), o man tai nerodo.
Tai zodziu, jei jau banino karolis_ogar turi 24h ikelt irodymus, jei nera turiu gauti unban. Laikas yra screenshote ir paziurekit kiek dar liko.
Pagal viska iki 15:00 turi ikelti irodymus.
Sakai neturiu įrodymų ir man žopa ? Aš juos turiu )
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pamiršot vieną taisyklę - įrodymai turi būti neužspalvinti, neapkirpti ir neužtušuoti.
Taip visada sakydavo Vin_Diesel a.k.a. Deft_Deivis. Jei jis priemą šį papeikimą su šitais įrodymais jis nusižengia savo taisyklėm
Plius dar foto daryta prieš dvi dienas ir net nei Ogaro, nei Ulos. Čia yra darytos Tony Carnavalli fotkes ir dar vidurnakti, kai žaidėjų neper daugiausiai.
Plius aš niekam nepakenkiau.
net tony carnavalli nesiskunde, o tu čia bandai kažka irodyti :DDD
Sakai neturiu įrodymų ir man žopa ? Aš juos turiu
)
Ogarai, tu pažeidi forumo taisykles. Negalima 2 postų iš eilės
12. Netoleruojami DoublePost ( 2 pranešimai iš eilės ), tam yra EDIT mygtukas.
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)