Idėja Furistams - Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Idėja Furistams

Idėja

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Paulius_Domanis

Paulius_Domanis

    Mėgstantis rašyt

  • 193 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 11v 59m 41s
  • Žaidimo nikas:Paulius_Domanis
Reputacija: 53
Monstras

Pagaliau gal pradėkit normaliai idėjas igivendint? Pastoviai vis visos atmetamos su kažkokių kvailu reason... Gal pradėkit dirbt kažką su projektų o ne darykit juokingus atnaujinimus, jai nėra laiko darbui tai nafik projektą laikyt?

 

Idėja: Reikia bent po truputi kažką keisti, visu pirma atnaujinti fūristų baze į tokia http://forumas.lrg.l...s-fūristų-bazė/ lėtas fūras Vehicle_403.jpg pakeisti į greitesnes Vehicle_515.jpg ar dar dadėti tokį variantą TANKER Vehicle_514.jpg padaryti daugiau reisų kordinačių, jai bus kažkas galvojama tada visi kartų galėsime padaryti ir kordinates nes kam dabar daryti jai idėja eilini karta bus atmesta su kokiu nors kvailu reason 'Dabar to nereikia' ar kaip nors panašiai..

 

P.S: Pradėkite pagaliau daryti padorius atnaujinimus... Neturit laiko tai samdykit kad kas dirbtų už jus, juk kiek vienas žaidėjas nori matyti naujinama projektą...


  • 2

#2
Rafael_Nadal

Rafael_Nadal

    Lrg.lt elitas

  • 1776 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 36d 18v 45m 46s
  • MiestasJav - Miami
Reputacija: 419
Savas veidas

na ateik į TS ir paklausk Roberto ką Zigmas daro. Tai sakė, kad dabar tvarkoma anticheatinė, o ir aš pritarių jiems, kad ją reikia labai tobulinti, nes jų prigausėjo neblogai. Po to šito anticheatinės tvarkymo prasidės rimtesni dalykai.

O šiaip aš jau viską surinkes esu :D . Mapp darbas nusiūstas, koordinatės mano surinktos (26 temoje) ir surašyti kas kam priklauso su priekabomis. Aišku Robertas geriau pasakė dėl fūristų darbo, kad būtu ydomiau, kad atveži krovinius į vieną vietą, kiti fūristai iš tos vietos išvežinėja į visokius taškus ir panašiai. Kažkada apie tai mąsčiau apie tokia sistema, bet taip jos ir neparašiau :D .


  • 1

graphic.png

 

 

 

 

 

http://www.filmai.in...ik-1472720.html   užeik ir tapsim draugais.

 

 

 

7a71a66ba7941f24ed6128ab8e880515150.jpg

 
 
 
 
 
 





Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Idėja

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok