Lrg.lt Samp Serveris Kas Bus Toliau Ką Galvojame? - Viskas kas jau įvykę - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Lrg.lt Samp Serveris Kas Bus Toliau Ką Galvojame?

geriausias samp serveris kur zaisti samp geras samp servas

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
29 atsakymai į šią temą

#1
Deividas_Nasaris

Deividas_Nasaris

    Ponas Džinglas

  • 605 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 5m 36s
Reputacija: 274
Intelektualas

    Laba diena ar labas rytas ar galų gale labas vakaras iš tiesų nesvarbu, kas svarbu, kad nors kada ką paskaitytumėte ką mes rašome, tema bus ilgoka. Informacijos naudingos kas bus ateityje. Ši tema labiau susijusi ką mes galvojame ateičiai kur planuojame judėti, ką daryti ir įvairūs tokie pamąstymai, gana neoficiali žinutė bus.

 

    Pradėsiu nuo to, kodėl verta žaisti pas mus, o niekur kitur nebus šioje temoje tabu. Visi žinome egzistuoja kiti SA-MP serveriai ir kokie, gal šią temą skaitys iš kitų serverių atėjęs žaidėjas. Taigi visi žinome, kad visi savininkai stengiasi įtikti žaidėjams, visiem neįtiksi tačiau dažnai girdime frazes, kad jūs mums rūpite ir panašiai iš tiesų taip nėra ir nėra čia ko pykti. Žaidžiate kur norite nepatinka išeiname, bet esmė yra ta, kad pats rūpestis susidaro iš komandos ir kaip su žaidėjais elgiamasi. Mes bandome padaryti bendruomene be keiksmų ar Įžeidinėjimų, žaidėjai baudžiami už tai bet patys jūs to nenorite, lygiai taip pat nenorite įdomaus žaidimo, o tik viską gauti. Koks čia įdomumas? Na pvz: kituose serveriuose niekas nebaudžia už keiksmus, Įžeidinėjimus čia jau nėra rūpestis, meskit į mane akmenį tas kuris mano, kad kietumo lygis priklauso nuo keiksmažodžių žinojimo, tai ką? Jei serveris toks, reiškiasi ten verta žaisti? Nepasakokit pasakų, net į šią diskusiją nesivelsiu tiesiog pasakiau, kad šitoje vietoje jau nėra rūpinamasi žaidėjo gerumu, jūs man galite ką norit sakyt nemanau, kad atėję į serverį Jums patinka kai tai daroma, todėl iškart paprašyčiau visų kas žaidžiate, gal prisijungiat prie mūsų bendruomenės baigti tokius dalykus, nes baudimai nesustos mažėti, gal tik budrumas sumažėjo dėl apmažėjusios mūsų komandos.

   Apie pačia komandą tai pildote jūs tas moderatorių anketas, administratorių, realiai ne vienas iš jūsų netinka, todėl ir yra tiek mažai administratorių, dėl to, kad nemokate žmogiškai žaisti iki šiol kai kurie, dėl to netinkate arba nesuprantate kai kurių dalykų, arba tos patirties per mažai, todėl judėsime su idėja tokia, kad automatizuosime viską ir čia gana greitai viskas įvyks, bet viskam reikia laiko. Dabar turim ką turim, kaip automatizacija vyks nesakysiu, bet bus kuo mažiau valdžios serveryje, kurie gali eiliniams žaidėjams diktuoti savo sąlygas kurios kai kuriems nepatinka tuo geriau.

 

    Eventai - renginiai ir jie bus visiškai kitokie nei kitur. Kas čia per nesamonė, kad administratoriai turi vesti juos ir dalinti viską? Jūs patys mokėsite už dalyvavimą jose, nes tai yra renginys, ir va čia mielasis žaidėjau prasideda įdomumas, kad turėtum iš ko mokėti tu turi žaist o ne sėdėt ir laukt kol gausi, arba dar klaidingas mąstymas emigracijos, iš tiesų 2009 metais jos buvo visai kitokios nei dabar, nepasakosiu kaip buvo viskas, bet kitaip, realiai jei jūs emigruosite iš kito serverio nieko neprarasite senajame, o turėtu būt kitaip, na bet nesiveliam į tokias detales.

    Toliau apie žaidėjų rūpestį - jau sakiau keiksmai, įžeidinėjimai, nemokėjimas bendrauti yra visur. Dar kartą kreipiuosi į visus ir prašau gerbti vieni kitus.šiuo metu forume viso to sutinkame vis mažiau, bet serveryje dar vis pasitaiko išskirtinių asmenybių kurios mano jog taip galės elgtis nuolatos. Klystate, būsite nubausti.

    Tačiau ko dar kiti serveriai nedaro ką darome mes? Paprasčiausių atnaujinimų, kuriuos mūsų serveryje Samp_Tėvas (Klaustukas, Zigmas) daro kiekvieną dieną. Serveris yra reguliariai atnaujinamas, bugų skiltys tirpsta per dieną, idėjos peržiūrimos, online pagalba forume, serveryje, skype, visa komanda yra maloniai pasiruošusi atsakyti į jums rūpimus klausymus.

   Kitur to seniausiai nėra daroma, arba jei yra daroma tai nėra gerai atliekama, pas mus žais tikrai žais paminėsit mano žodį ir daug žais -žaidėjų, tiesiog dabar konkuruojame ne tiek su kitais serveriais, tiek su žmonių nusiteikimu apie ką apačioje rašysiu tiek su vasarą.

    Iš vis kas yra įdomu? Ką reiškia neįdomu žaisti? Jūs įsivaizduojate kiek yra įdomių dalykų serveryje? Negi jums neatsibodo šaudyti vienas kitam galvas? Eikit koki battlefield 3 žaisti, geriau bus aš žinau, nes žaidžiau, čia vyksta gi bendravimas, čia labiau kreipiuosi į žmones kurie planuoja, gal būt skaito ką čia rašau - žais serveryje. Tingiu skaityt, pasiskaityk yra gi padaryta komanda raudonom raidėm /naujokas pasiskaityk kaip pradėt žaisti. Mes iš vis esam Lietuvoje vienintelis serveris realistiška ekonomika kur reikia kažko siekt, aišku bus labai, labai daug atnaujinimų jūs neįsivaizduojat kokios idėjos bus įgyvendinamos ir visi, visi nuo mūsų kaip visais laikais viską kopijuos, lrg.lt iš vis būtų lyderis serverių jei ne aukščiau paminėti punktai barniai, tinginystė, kvaili žmones (scripteriai per kuriuos serveris nestartavo), dabar patys sėdim ir darom viską ir ką blogai ? Daromi atnaujinimai viskas yra daroma taigi sakau tų idėjų bus tokių čia, kad oi, bet, kad nei vienas nesugebate įvertint jų, va ką mėgstat pasiskaityt , kad kai startuoja koks serveris su aprašais, kad va čia bus rimta ekonomika oi čia, bet ar patys joje žaist norit? Na pas mus žaidžia vasara 100+ žmonių, na ok, bet oi esu tikras daug,daug žmonių jei pasiskaitytų tiesiog kaip pas mus žaidžiama pasigilintu oi čia kaip padidėtų žaidėju, dabar mes vieni tai darome, o reikia, kad visa NACIJA TAUTA VIENINGAI TAI DARYTU, KOVOTŲ UŽ TAI KUR SĖDI ĮVERTINTU, KAD ČIA SĖDIMA DĖL TO KAD JŪSŲ ŠIKNAI BŪTŲ GERIAU SĖDĖT. Taigi kas esat naujokai jei nesiruošiat skaityti, kaip pas mus žaidžiama, nes mes esam ne tas serveris, kur visur tas pats. Čia turėsit paplušėt, kad kažką gaut :)Tai galit net toliau neskaityt ką rašysiu, laiką švaistot savo. PRADĖKIT ŽAISTI, DOMĖTIS KĄ MES SIŪLOME, KAD IR http://www.lrg.lt/proga nuo čia pradėt ir serveryje /naujokas kaip sakiau komanda, /pagalba/ /gps tiek nedaug laiko reikia kad įsiliet į žaidimą, jei didžioji dauguma žmonių atkreiptų dėmesį arba patys esami žaidėjai paaiškintų draugams, pažįstamiems, kad va tu čia taip daryk, nes pas mus čia va taip žaidžiama, va tada žaistu jau po savaitės 250+. 
    Kaip sakiau esame vienintelis rimta ekonomika paremtas serveris kur žaidžia žmonės ir tikrai įdomu žaisti, tu atnaujinimų artėja kaip sakiau daug ir įdomių, bet dabar serveryje įdomu, žaiskit ir pabandykit... 
 
    Apie atnaujinimus nesakysiu čia nieko kaip minėjau šioje temoje gal 10 kartų, jie yra daromi, pasakysiu kitą dalyką, greitai bus naują VVP išvaizda ir papildyta VVP sistemos funkcijos.
 
    Paskutinis dalykas, patys žaidėjai norit kažko gauti, vartotojų valdymo panelėje egzistuoja 3 kvietimo sistemos, na negi jūs nenorite, kad serveryje  žaistų ne 100+, o 300+ ? Vasara, na ir kas? Bet nėra čia taip sunku, iš vis viena iš pakvietimų sistemoje esančių būdų pakvieti žaidėja jei pražaidžia 50 val., gauni 50 kreditų, jūs suprantat, kad čia daugiau nei daug? Unikalios sistemos kur tu tokių rasi? Pradėkime vertinti, ką turim    :) Nenorit kviest per tas sistemas? Ok per skype gal egzistuoja kur yra kituose serveriuose žaidžiančių žmonių pakviesk, pasitarnauk TAUTAI pabandys, garantuoju patiks, ir jei jis pakvies dar vieną jau +2 žaidėjai, o jei jūs kiek vienas taip padarytumėt? Padėkit tautai plėstis va ką noriu pasakyti , o jei norit kažką gaut kvietimų sistemos.  

    Na ką, viskas kaip ir tokie pamąstymai, esmė tokia, kad judėsim pirmyn, stengsimės iš savo pusės kaip ir stengiamės iki šiol, ką noriu pasakyti, kad Jūs padėtumėte mums, nepažeidinėkite taisyklių, kvieskite žmones, domėkitės, ir pasidalinkite šią žinutę kiek galima daugiau žaidžiančių SA-MP ir gal greičiau ateis ta akimirka kai serveryje žais 300+ vasara jei to nebus mes pasieksime šią ribą, tačiau reikės palukėti dar truputį bent jau vasara, na liepa 300 nebus pasakysiu taip  :D Tikiuosi supratote, ką noriu pasakyt. Ačiū už dėmesį peace! 


  • 5

Paveiksliukas


#2
Erika_Fercie

Erika_Fercie

    Isijautęs

  • 80 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 4v 3m 55s
  • MiestasMažeikiai.
Reputacija: 12
Gerai gerai

Sutinku. Asmeniškai aš tokiame serveryje, kur po 3 dienų žaidimo jau turiu geriausią car, verslą, namą ir visa kita, net nebenoriu toliau žaisti ar siekti kažko daugiau, viską turiu - kur įdomumas? Aš ten galiu pažaisti max savaitę. Tuo ir patinka man LRG, kad čia viskas žymiai realistiškiau. :)


  • 0

810aed64717fa40bd8ea0c49cee86995820.jpg

 


#3
Normis_Svetikas

Normis_Svetikas

    Savas

  • 112 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 23v 3m 41s
  • MiestasŠiauliai
  • Žaidimo nikas:Normis_Svetikas
Reputacija: 10
Gerai gerai

Na manau įdėja visai tikrai nebloga, būtų įdomu sužinoti ką nors daugiau apie šią idėją. Na lauksim toliau naujienų. :)


  • 0

stats.php?id=1218&img=0

 

 

Counter-Strike 1.6 Download -> http://counter-strik...oad.siauliu.lt/
Counter-Strike 1.6 Serveris -> cs.siauliu.lt:27015


#4
Adijals

Adijals

    Tvirtas narys

  • 220 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 35m 38s
  • Žaidimo nikas:Jasonas_Adijalas
Reputacija: 7
Neutralus
Jauti. Pirma kart viska perskaiciau ir lb noriu pas jus lost :D. Del eventu tai cia butu kaip stafkes lb gerai. O vistiek noriu kad originalesni mapp darbai butu. Investuokit i koki ruseli nu jis lb graziai mapina daug kas gali pritart. Ir jis nera pasisiukslines.. tai va man tik mapp darbai kimba.
  • 0

#5
Deividas_Nasaris

Deividas_Nasaris

    Ponas Džinglas

  • 605 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 5m 36s
Reputacija: 274
Intelektualas

Jauti. Pirma kart viska perskaiciau ir lb noriu pas jus lost :D. Del eventu tai cia butu kaip stafkes lb gerai. O vistiek noriu kad originalesni mapp darbai butu. Investuokit i koki ruseli nu jis lb graziai mapina daug kas gali pritart. Ir jis nera pasisiukslines.. tai va man tik mapp darbai kimba.

2011 etais pameni maperi kuris mapino lrg sena gm kuris nestartavo eimantas jo vardaas su juo susisiekt nera sunku jei ka ir geriau uz bet koki zmogu nemokamai ir nuosirdziai padarys ir svarbiausia ziauriai gerai.


  • 1

Paveiksliukas


#6
Adijals

Adijals

    Tvirtas narys

  • 220 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 35m 38s
  • Žaidimo nikas:Jasonas_Adijalas
Reputacija: 7
Neutralus
Supranti kitu maperiu nepripazystu tik rus. Rusas visad kupinas ideju, irgi nuosirdus zmogus ;)) jo mapai irgi yra puikus. Ir jo darbai kiek ilgai puose ls. Nu paziurekit kuris geriau duod garo ir isrinkit. Nes labai reik nauju mapp darbu, ls tai labai pilkas niurus. Nu pats supranti
  • 0

#7
Deividas_Nasaris

Deividas_Nasaris

    Ponas Džinglas

  • 605 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 5m 36s
Reputacija: 274
Intelektualas

Supranti kitu maperiu nepripazystu tik rus. Rusas visad kupinas ideju, irgi nuosirdus zmogus ;)) jo mapai irgi yra puikus. Ir jo darbai kiek ilgai puose ls. Nu paziurekit kuris geriau duod garo ir isrinkit. Nes labai reik nauju mapp darbu, ls tai labai pilkas niurus. Nu pats supranti

 

Realiai toks grazus samp default pasaulis mes is vis galvojame mapp darbus iisimti lauk, taciau pasitarsime su zigmu del sito gal but bus pakeista visi mapp darbai kure dabar yra na gal +- pradekim nuo sito isimta neriekalingu mapp darbu, na o idomuma serveryje sukuriat jus patys o ne objektai vienas budamas su jais nepasikabesi ar nepazaisi


  • 1

Paveiksliukas


#8
Russell_Crowe

Russell_Crowe

    Mėgstantis rašyt

  • 190 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 12v 51m 39s
Reputacija: 23
Nuostabu!

 1) jeigu manai, kad jie mazai ka reiskia, isimkit visus, paziuresim
2) mapai ir nera skirti, kad vienas su jais dulkintumeisi, mapai is dalies 20prc serverio sekmes - pirmas naujoku ispudis eina butent i serverio spalvinguma t.y - skriptu spalvas, serverio vietos spalvas. toliau norisi zaisti JAUKIOJE aplinkoje, o ne tusciame mieste tuolab jog zaidziame per 3 miestus.
3) kvieskit eimanta 2011 metu senamadi, bet tokio s nepalikit, kas yra dabar.. na tik mano LS starto neisimkit ir armijos :D  gan unikalus mapp'ai
 


  • 0

#9
Deividas_Nasaris

Deividas_Nasaris

    Ponas Džinglas

  • 605 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 5m 36s
Reputacija: 274
Intelektualas

na megsti rasyt nekonkreciai :D nes parasei tiek bereikalingo, na zinau ta jausma kai mintis liejasi, BET netaupai popieriaus, gi blin medziai, gamta, EKOLOGIJA, EKONOMIKA !! del mapu du dalykai bet parasysiu tris 1) jeigu manai, kad jie mazai ka reiskia, isimkit visus, paziuresim
2) mapai ir nera skirti, kad vienas su jais dulkintumeisi, mapai is dalies 20prc serverio sekmes - pirmas naujoku ispudis eina butent i serverio spalvinguma t.y - skriptu spalvas, serverio vietos spalvas. toliau norisi zaisti JAUKIOJE aplinkoje, o ne tusciame mieste tuolab jog zaidziame per 3 miestus.
3) kvieskit eimanta 2011 metu senamadi, bet tokio s nepalikit, kas yra dabar.. na tik mano LS starto neisimkit ir armijos :D  gan unikalus mapp'ai
 

1. isimsim o gal ir ne kad ir kaip bebutu taves niekas nesamdys ir nieko tau nemokes :)

2. baik is pirsto lauzstus procentus sakyt nes tai tiesiog juokinga naujokui ispudis zaidejai irbendravimas o ne pastatas kuris yra kvadratinis o kitur apvalus

3. ir kviesim eimanta ir padarys ir graziai padarys beje pats savo darbus peiki kiek zinau daugelis mapp kuriais dabar zmones nepatenkinti ir pats nepatenkintas yra pacio tavo.


  • 3

Paveiksliukas


#10
Tony_Anonymous

Tony_Anonymous

    Tvirtas narys

  • 228 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 19v 9s
  • Žaidimo nikas:Tony_Anonymous
Reputacija: 24
Nuostabu!

Mldc, tikrai nesąmonė , kaip kokiam LRG.LTe , ar LRG.LT, prisiregini ir jau 10 milų per 3 dienas gali turėt, infernus'ą namą ..... Idomiau žaist kaip dabar yra.


  • 1

Buvęs medikų pavaduotojas ^.^

Dabartinis policijos darbuotojas. Rangas apšylantis ;p

 

baner2.jpg

 

 

 

 

stats.php?id=1097&img=1

 

 

 

 


#11
Šmitas

Šmitas

    Imperatorius

  • 2985 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 242d 8v 42m 57s
  • MiestasKėdainiai
  • Žaidimo nikas:Patrick_Smith
Reputacija: 493
Mylimas

Niekas į moderatorius netinka? I don't think so


  • 0

baner10.jpg


#12
Haris_Hlz

Haris_Hlz

    Godzilla.

  • 1735 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 44d 19v 18m 46s
  • MiestasMarijampolė
Reputacija: 155
Mėgstamas

 

 
   Paskutinis dalykas, patys žaidėjai norit kažko gauti, vartotojų valdymo panelėje egzistuoja 3 kvietimo sistemos, na negi jūs nenorite, kad serveryje  žaistų ne 100+, o 300+ ? Vasara, na ir kas? Bet nėra čia taip sunku, iš vis viena iš pakvietimų sistemoje esančių būdų pakvieti žaidėja jei pražaidžia 50 val., gauni 50 kreditų.

 

 

Geriau 100 normalių nei 300 kaip nokia,silinskai,faerai ir pnš.

 

Bet šeip įdomi informacija smagu žinoti kas bus ateityje.


  • 1

#13
Tadas_Pipiras

Tadas_Pipiras

    Gangsteris

  • 449 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 8v 54m 20s
  • MiestasKaunas
Reputacija: 87
Mėgstamas

Niekas į moderatorius netinka? I don't think so

 

"Apie pačia komandą tai pildote jūs tas moderatorių anketas, administratorių, realiai ne vienas iš jūsų netinka, todėl ir yra tiek mažai administratorių"


  • 0

usa_today_10512579.0.jpg


#14
Vedžitas

Vedžitas

    Tas kuris negali parašyti žinutės į forumą

  • 672 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 30d 18v 30m 2s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 109
Mėgstamas

Asmeniškai patinka žaisti serveryje su mapais, nes tai yra dalis serverio, bendrauti galima ir per skype ir per facebook ir per kitus socialinius tinklus ... O čia ateinam pažaisti išvysti kitą pasaulį kitą žaidimą kuris skiriasi nuo kitų serveriu. Mapai turi būti ūnikalūs ir nei per daug nei per mažai pats daugiau laiko praleidžiu San-Fierro mieste daugiau dėmesio skirta Bankui ir Stočiai per stoti negali normaliai nuvažiuoti fūristai. Norėtusi tam tikras vietas pakeisti o gal idėti kažką naujo tigi samp'as jau siūlo alternatyvą naikinti objektus.


  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#15
Haris_Hlz

Haris_Hlz

    Godzilla.

  • 1735 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 44d 19v 18m 46s
  • MiestasMarijampolė
Reputacija: 155
Mėgstamas

"Apie pačia komandą tai pildote jūs tas moderatorių anketas, administratorių, realiai ne vienas iš jūsų netinka, todėl ir yra tiek mažai administratorių"

 

Yra daug kas tinka iš anketų tačiau netikrina nei į admin nei į žaidimo mod , nei į super nei į forumo moderatorius...


  • 0

#16
Šmitas

Šmitas

    Imperatorius

  • 2985 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 242d 8v 42m 57s
  • MiestasKėdainiai
  • Žaidimo nikas:Patrick_Smith
Reputacija: 493
Mylimas

"Apie pačia komandą tai pildote jūs tas moderatorių anketas, administratorių, realiai ne vienas iš jūsų netinka, todėl ir yra tiek mažai administratorių"

O jie gali bent 1 priimti pabandymui? Jau 1mėn su + kaip nieks negauna atsakymų į savo anketas.
Prie kitų Pgr. Administratorių bent tvarka normalesnė buvo.


  • 0

baner10.jpg


#17
Micky_Dean

Micky_Dean

    Piemenius

  • 743 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 14d 2v 10m 50s
  • Žaidimo nikas:Micky_Dean
Reputacija: 252
Intelektualas

 
   Paskutinis dalykas, patys žaidėjai norit kažko gauti, vartotojų valdymo panelėje egzistuoja 3 kvietimo sistemos, na negi jūs nenorite, kad serveryje  žaistų ne 100+, o 300+ ? Vasara, na ir kas? Bet nėra čia taip sunku, iš vis viena iš pakvietimų sistemoje esančių būdų pakvieti žaidėja jei pražaidžia 50 val., gauni 50 kreditų.

 

 

Geriau 100 normalių nei 300 kaip nokia,silinskai,faerai ir pnš.

 

Bet šeip įdomi informacija smagu žinoti kas bus ateityje.

 

Jiem geriau 500 šimtai durnelių, nei 50 protingų, nes viskas pagrįsta pinigais. Kuo daugiau durnesnių, tuo geriau.

 

Anyway, lauksim atnaujinimų.


  • 0

LRG geriausias!


#18
Šmitas

Šmitas

    Imperatorius

  • 2985 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 242d 8v 42m 57s
  • MiestasKėdainiai
  • Žaidimo nikas:Patrick_Smith
Reputacija: 493
Mylimas

Jiem geriau 500 šimtai durnelių, nei 50 protingų, nes viskas pagrįsta pinigais. Kuo daugiau durnesnių, tuo geriau.

 

Anyway, lauksim atnaujinimų.

Kaip sakant nėra pinigų nėra ir serverio.


  • 0

baner10.jpg


#19
Artis_Dubstep

Artis_Dubstep

    Hackeris

  • 591 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 10d 22v 5m 23s
  • MiestasPanevėžys
Reputacija: 134
Mėgstamas

Tiesą tu čia sakai, tik nesuprantu kaip tau neatsibosta visą laiką tiek daug rašyti :D


  • 0

#UnbanDubstepa


#20
Vedžitas

Vedžitas

    Tas kuris negali parašyti žinutės į forumą

  • 672 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 30d 18v 30m 2s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 109
Mėgstamas

Tiesą tu čia sakai, tik nesuprantu kaip tau neatsibosta visą laiką tiek daug rašyti :D

:D Kaip darai kažką iš širdies nei laiko nematai nei pavargsti nei ką


  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: geriausias samp serveris, kur zaisti samp, geras samp servas

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok